Brunette - for første gang i mere end 17 år!

Kærlighed & Kommunalvalg: Videoblog

Hold nu op, hvor har teknikken drillet mig her til aften. Om det er fordi jeg er ret træt og snart ikke kan hænge sammen efter en lang valgkamp, det skal jeg ikke kunne sige. Men jeg kan sige, at jeg har råbt af computeren op til flere gange, imens den uploadede (eller – ikke-uploadede, var det nok nærmere). I var en del, der havde mange spændende spørgsmål i indlægget her og dem besvarer vi begge her i videoen. En enkelt af jer havde stillet Bella et spørgsmål, men hun har været verdens sureste (og meget ked af) pige de sidste par dage, så jeg skåner hende for at skulle lege med på vores fjollede ideer. Jeg prøvede faktisk i går, men det var ikke nogen succes, så det ene spørgsmål må hun skylde et svar på til næste valgkamp.

Jeg håber, at I kan lide videoen (også selvom den blev lidt lang – sorry!). Vi hyggede os i hvert fald med at lave den tidligere i dag. Nu vil jeg skænke mig selv et kæmpe glas vin og så nappe endnu en slice fra de pizzaer, som vi har bestilt fra Gorm’s. Jeg glæder mig virkelig meget til at få hjemmelavet mad snart. Man kan faktisk godt blive træt af take-away, haha.

Mange tak for jeres søde beskeder og mails de sidste par uger. Jeg forventer virkelig ikke, at I stemmer på Tim, men når nogle af jer skriver, at I faktisk gør, så varmer det virkelig meget – både hos Tim og mig. Og så vil jeg ønske jer alle sammen en god valgdag i morgen – ligegyldigt hvilken partifarve I stemmer på. Bare stem! Vi skal hylde og værner om, at vi faktisk er så heldige, at vi har den frihed til at stemme. Vidste I, at det er de 23-årige, der er dem, som er dårligst til at komme afsted til valgurnerne og at valgdeltagelsen blandt de 20-25-årige er meget lavere end i resten af befolkningen? Jeg tænker, at der nok er nogle af jer i den aldersgruppe, som læser med herinde. Skal vi ikke alle sammen aftale, at vi kommer afsted i morgen?

Forresten så lavede jeg en afstemning forleden, hvor jeg spurgte jer på instagram, om jeg skulle lave en “valgdags-følger” hele dagen i morgen. Det var der 85% der stemte ja til (ret overvældende – tak! :D), så det gør jeg i morgen. Fra jeg står op og til i morgen nat, når resultatet ligger klart. Jeg håber, at I vil følge med. I finder min instagram profil HER

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Mia

  Har længe tænkt jeg ville stemme på Tim. Den anden dag prøvede jeg at tage en kandidattest og sørme om det ikke var Tim jeg var mest enig med. Så der er vidst ingen tvivl om hvor mit kryds skal sættes ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak!! Det er jeg godt nok glad for at høre. Jeg håber sådan, at han får et godt valg. Det forpligter lidt, når man er nr. 2 på listen efter borgmesteren…
   Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg er faktisk lige præcis 23 år, og selvom jeg altid har gået op i at stemme – også til kommunalvalgene – så må jeg også erkende, at der faktisk er en del i min omgangskreds, der ikke stemmer til sådan nogle ting. Jeg kan huske i min gymnasietid, at min tysklærer sagde, at der var folk i den anden ende af verden, der ofrede deres liv i kampen for at få demokrati, og så var der folk i Danmark, der ikke engang gad rejse sig fra sofaen for at gå ned at sætte et kryds. Den kommentar har jeg tænkt på til hvert valg lige siden 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, der er nemlig lande, hvor de går i krig for demokrati og for muligheden for at stemme. Det skal man nemlig huske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Enig, det er så vigtigt at komme op og få stemt. Min kæreste har seriøst politikerlede efterhånden (det har jeg egentlig også i det store og hele, hvis jeg skal være ærlig), og har virkelig ikke gidet det her valg. Jeg har heldigvis fået ham overtalt til at komme med op og stemme i dag – om ikke andet så for at stemme blankt og derved indikere at man ikke er tilfreds med nogen af mulighederne. Det er sgu det mindste man kan gøre, når man er så priviligerede at have muligheden for at stemme. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Godt gået! Fordi ja, det er bedre at vise sin utilfredshed gennem en blank stemme (som jo er en proteststemme) end det er at blive hjemme. Det sender et langt større signal end at blive hjemme.

   Og helt enig i den sidste sætning!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunette - for første gang i mere end 17 år!