Vero Moda Henna-kjolen i nye farver og prints

Min weekend: Hverdag og weekend flyder sammen

tim-vermund-min-weekendjoelle-ellos-missjeanett-blogger-dress-kjole-boho-boheme-style-stil-odense-havn-odensebloggersfaellesspisning-skibhuskvarteret-missjeanett-odense-min-weekendmette-frederiksen-odense-peter-rahbaek-juel-missjeanett-min-weekend

Weekend, hverdag og valgkamp flyder ret meget sammen for os for tiden. Weekend føles ikke rigtig som weekend i øjeblikket og det kommer den først nok til igen efter d. 21. november. I dag har vi dog lidt “weekend-agtige”-planer, så lige nu føles fredag faktisk som fredag – det er dejligt. Sidste weekend startede Tim og jeg med at skyde billeder til dette indlæg. Derefter fik vi alle tre besøg af Instafilm, som Tim havde hyret til at lave en valgvideo for sig. Den var kun med Tim og Bella, så jeg blev pænt om at skride 😉 Jeg satte mig oven på og fik ordnet lidt arbejde, imens de andre legede movie stars. I kan se resultatet af filmen HER (og ellers deler jeg den i det kommende Kærlighed & Kommunalvalg-indlæg). Da de var færdige skulle vi videre til Skibhus 17:48, hvor Hr, Borgmester Peter havde inviteret til fællesspisning for alle bydelens beboere. Alle havde taget en ret med og efter maden kom Mette Frederiksen forbi med brunsviger. Snedigt at give brunsviger til en flok fynboer 😉 Jeg fik ikke foreviget mit outfit, men jeg havde faktisk præcis dette outfit på – bare med strømpebukser og støvler i stedet.

Bellas kjole er fra Hummel og jeg den er købt HER (reklamelink)

These days workdays and weekend feels very much the same. I guess it’s gonna be like that until the election on November 21st. Which is alright! Last weekend Tim and Bella shot a small movie for Tims campaign. Later that same day we (and lots of people from our neighbourhood) ate dinner with the mayor. Bellas dress is from Hummel HERE (adlink).

koeleskabsgroed-morgenmadsgroed-med-chia-hoerfroe-havregryn-peanutbutter-missjeanett-min-weekendhama-perler-missjeanett-blogger-min-weekend

Lørdag kunne vi heldigvis slappe lidt. Jeg havde aftenen før lavet køleskabsgrød, som stod i køleskabet natten over og var klar til at kunne blive spist lørdag morgen. Jeg eksperimenterer lidt med ingredienser og smage, men jeg er ret vild med konceptet generelt. Mega nemt, lækkert og mættende. Og det er nemt at variere fra dag til dag. Jeg bliver hurtigt træt af den samme type morgenmad, så jeg har brug for at kunne ændre lidt på det. Dagen gik faktisk med meget lidt. Vi fik ryddet op, Bella legede med perler det meste af dagen og om aftenen, da Bella var puttet, smuttede Tim til en 30 års fødselsdag. Jeg er i gang med at gense Buffy helt forfra, så det betød at jeg kunne se en masse afsnit – det passede mig storartet! Selvom effekterne måske er lidt gamle, så holder serien bare stadig. Den er fantastisk! Jeg tror, at dette er 20. gang, jeg genser den.

Men hverdag og weekend flyder så meget sammen for tiden, at jeg helt glemte at tage billeder søndag, så der mangler altså lidt der. Men vi klistrede de sidste af Tims valgplakater sammen med nogle søde venner og så brugte jeg resten af dagen på sofaen, da jeg var blevet snottet igen.

Jeg håber, at weekenden i denne uge bliver lidt mere spændende at gengive for jer 😉 Kan I have en skøn en af slagsen! Jeg er aktiv ovre på instagram stories i løbet af weekenden, hvis I har lyst til at følge med 🙂 I finder mig HER

Saturday we were able to relax a bit. I had made some porridge that had spent the night in the fridge. We didn’t do much on Saturday, but it was what we all needed. After Bella was tucked in Tim went to a birthday party and I stayed home re-watching Buffy. I loved that show much in the 90s and I think this is maybe the 20th time I watch it.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Anja

  Jeg er så enig, Buffy holder stadig! genså den sidste år 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør den virkelig! Man burde næsten gense den en gang om året! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vero Moda Henna-kjolen i nye farver og prints