10 ting jeg vil lave i november

Min weekend: Valgplakater, Best of Odense og Tims fødselsdag

summerbird-spoegelse-floedebolle-med-lakrids-halloween-missjeanett-blogger-min-weekendbella-halloween-2017-vampyrme-mothers-vietnamesisk-mad-odense-missjeanett-min-weekend

Reklame/reklamelinks:

Så er mine weekend-indlæg tilbage efter en feriepause i forbindelse med, at jeg var på Kap Verde. I sidste weekend vidste vi, at startskuddet på valgkampen ville lyde om lørdagen og derfor skulle fredag bare være så afslappende som overhovedet muligt. Bella var en lille vampyr hele dagen (Bellas vampyrkjole er herfra), da de havde holdt Halloween i børnehaven med spøgelseskager og kager, hvor der løb “blod” ud af. Klapsalver til de kreative forældre, der havde meldt sig til at bage. Bella ELSKER Halloween. Hun elsker også jul, men det er lige før, at hun elsker Halloween lige så meget. Det har hun gjort i flere år og selvom jeg synes, at det er noget fis, at vi skal adoptere så mange af de amerikanske højtider (jeg hader Valentines Day inderligt), så kan jeg ikke lade være med at gøre lidt ud af det, når jeg kan se, hvor meget hun elsker det. Aftenensmaden hentede vi hos Me – Mothers og desserten blev de gode spøgelsesflødeboller fra Summerbird. Helt i dagens Hallowen-ånd, så begyndte jeg på at gense Buffy the vampire slayer forfra. Det var min yndlings serie i 90erne og jeg har set den så meget, at jeg taler med i dialogen, ha ha. Jeg var – hvis det er muligt – endnu mere vild med Buffy end jeg er nu med Outlander. Selvom de special effects klart er 90er-agtige, så kan den serie stadig noget! Jeg har fundet den på Viaplay, hvis I er andre, der får lyst til et gensyn – eller hvis I måske aldrig har set den før? Det er et ægte 90er-treat!

Jeg fik også tid til at lægge lidt nyt op på min Tictail, som I kan besøge HER.

Bella LOVES Halloween and even though it’s not something we celebrate in Denmark (we have something similar, but in February) then they kids really like it. And they did celebrate it in Bellas daycare on Friday. She was dressed up as a vampire (found the dress here). We grabed vietnameese take away for dinner and dessert was the cutest liqourice ghosts.

plakater-tim-vermund-valg-kv17-odensepizza-min-weekend-missjeanettbest-of-odense-ugeavisen-2017-odense-teater-missjeanett-blogger-modebloggerbest-of-odense-bedste-shopping-til-ham-2017mash-odense-min-weekend-missjeanett-tartar-chili-cheese-med-bacon

Lørdag var en travl dag, men også rigtig sjov! Fra klokken 12 middag måtte der hænges valgplakater op og derfor havde vi fået samlet en masse venner, der kunne hjælpe os. Deres hjælp var virkelig, virkelig værdsat! Jeg blev hjemme med Bella, men sørgede for, at der var pizza og kolde drikkevarer, da alle kom forbi til en frokostpause. Samme aften skulle jeg til Best of Odense på Odense Teater, hvor jeg har siddet i juryen. Min veninde Mathilde var min date. Fordi både Tim og min venindes mand var ude at hænge valgplakater op, så måtte vi to mødre gøres os klar sammen med ungerne og derfor skete det hele så hurtigt, at jeg ikke nåede at få taget billeder af mit outfit. Jeg har ikke andet end det ene billede fra showet her ovenover, hvor jeg står ude til højre. Der er har netop lige uddelt prisen for “Bedste shopping til ham”, som Dr. Adams vandt. Kjolen er stadig tilbage i et par størrelser lige HER (den er ret lækker og jeg fik mange komplimenter for den i lørdags). Efter showet var vi begge lidt sultne, så vi tog på MASH, hvor vi delte en masse af deres forretter. Jeg elsker simpelthen deres tartar. Den er guddommelig! Vi drak også nogle drinks og så tog vi videre på Ryan’s, hvor jeg mødte en af jer læsere (faktisk havde jeg stjålet hendes plads i baren – sorry!), men vi endte med at have en mega hyggelig aften med hende og hendes kæreste (og en masse meget fulde ældre irske mænd – som faktisk var ret søde og sjove). Jeg er altså helt vild med, når jeg møder jer derude. Det er ikke fordi, at jeg ikke tror, at I er søde, men jeg bliver altid så overvældet over, hvor søde I er. Tusind tak for jer!

Saturday was a busy, but fun day! The campaign for the local election started and it was allowed to hang up election poster from noon. We had gathered a lot of friends to help us with the posters. Later that night I was going to the “Best of Odense” award show where I’ve been a part of the jury. My date was my friend Mathilde and when the show was done we went to MASH for some great food and cocktails.

odense-raadhus-julelys-min-weekend-missjeanett-odensebloggerslegeplads-odense-min-weekend-missjeanett
lagkage-det-roede-hint-missjeanett-min-weekend

Tim fyldte 34 år søndag, så dagen blev selvfølgelig brugt på at fejre ham. Vores venner Damoun og Nanna havde sovet hos os, så da vi alle var oppe, spiste vi brunch sammen. Derefter gik vi en tur oppe i byen, hvor jeg kunne konkludere, at der var ved at blive sat julelys op. Liiiiidt tidligt, synes jeg. Bella fik leget lidt på legepladsen, imens vi voksne drak kaffe og fik vendt verdenssituationen. Hjemme igen hos os spillede vi spil og spiste lagkage. Vi var alle tre så trætte, da vi nåede aften, så aftensmad blev rester af pizza fra dagen før – også selvom jeg foreslog Tim, om vi ikke skulle gøre lidt mere ud af maden på hans fødselsdag. Men han ville helst ligge på sofaen med pizza og slappe af – og det er jo fødselsdagsbarnet der bestemmer!

Bellas flyverdragt er fra Name It og den kan købes HER

It was Tims birthday on Sunday so we spent the day celebrating him. We had some friends visiting, went for a walk, ate birthday cake and played games. Bellas snow suit is available HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Ejjj hvor er der meget lækker mad samlet i det her indlæg Jeanett – MUMS! Det lyder som en helt perfekt afstemt weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det gik også op for mig, da jeg havde lavet indlægget, at vi vist spiste ret godt den weekend, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det lyder som en skøn weekend og hvor ser Bella bare stor ud:-)

  Kommer der nogen indlæg om jeres Kap Verde tur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, tiden går virkelig hurtigt 😉

   Ja, der kommer masser! Er der noget bestemt, som du godt kunne tænke dig, at jeg skrev om i forhold til Kap Verde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Dem glæder jeg mig til at læse:-) Vi skal selv af sted til januar også med Spies:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uh glæd jer!! Jeg gad godt at tage afsted igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i november