Min weekend: Hverdag og weekend flyder sammen

Moderne adventsstager

moderne-adventsstager-bloomingville-georg-jensen-ellos-house-doctor-ferm-living-by-lassen-kubs-enkle-adventskranse-missjeanett-inspiration

Reklamelinks:
1. Bloomingville HER   2. Georg Jensen HER   3. SEIN HER
4. House Doctor HER   5. Ferm Living HER
6. Born in Sweden HER   7. By Lassen HER

Hver år når vi nærmer os jul, så begynder der at komme ret meget søgetrafik på dette indlæg. Moderne adventsstager er åbenbart ret populært og jeg kører også selv den enkle stil herhjemme, hvor jeg bruger min By Lassen kubus lysestage til formålet. Men nu er det andet indlæg 3 år gammelt, så jeg tænkte, at jeg lige ville lave et nyt indlæg med nogle af de nye stager, der er kommet i løbet af de tre år, som er gået siden det sidste indlæg. Alle disse er ret nemme at “jule” selv. Tilsæt lidt gran, nogle silkebånd, kogler og måske en kugle eller to – og så er de klar til jul. Jeg kan rigtig godt lide den fra House Doctor. Den har man mange muligheder for at sætte sit eget præg på! Der er også denne her, hvor man også har ret frie hænder til “bygge” den selv.

Har adventskrans eller adventsstager hos jer? Har I nogle gode tips til, hvad man kan pynte med? Jeg tænker selv mos/gran, kogler, kugler, bånd og måske noget fake sne.

There’s only a few weeks to December so we should start getting our advent candles ready. I really like modern and simple ones – like these! And it’s easy to decorate them for Christmas; add some red bows, cones, spruce and an Christmas ornament or two.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Synes helt klart det er pynteprocessen der er allervigtigst hos mig, og så lidt mere ligemeget hvordan den egentlig ser ud under 🙂 Men de er super fine dem du har fundet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er også vildt hyggeligt at lave dem! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i mange år lavet forskellige adventskranse til ophæng, men sidste år fandt jeg en i en genbrugsbutik, som ligner den fra House Doctor rigtig meget. Den er bare til almindelige lys og delt op i fire sektioner. Jeg fylder den med pottemuld i bunden, gennemfugter det godt og dækker så med forskelligt mos og sukkulenter. Jeg plejer at holde det naturligt, men man kan jo jazz’e den op med glimmer og kugler også.
  Det er fedt med “byg-selv” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder virkelig, virkelig også fint. God idé med sukkulenter – det kan være, at jeg stjæler den idé 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Den stage fra House Doctor er simpelthen så fin. 😄 Men nu fik jeg en kubus-stage af min kæreste sidste år, så jeg har planer om at bruge dén og så kombinere den med noget mos og kogler fra skoven, nogle husløg og nogle sorte metal-tal til at sætte på selve stagen. Så hjemme hos os er det også meget den naturlige/nordiske stil. ☺️
  Jeg mangler bare at finde et fad at smide det hele op på – det har vist sig at være overraskende svært at finde. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Efter at have set den fra housedoctor på en bekendts ig gik jeg på jagt i en genbrug og fandt en lignende til en 10’er. Begejstringen vil naturligvis ingen ende tage. Og jeg glæder mig til at pynte den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke rigtigt en “guld” person, men lige til jul, synes jeg det er meget passende. Derfor har jeg nr 2 – den klassiske Georg Jensen, som jeg ELSKER! Hvert år når den kommer frem bliver jeg som helt nyforelsket igen. Nogle år har jeg pyntet den lidt, men synes egentlig at den er dekorativ nok til bare at være sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den er altså også rigtig flot – meget klassisk! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: Hverdag og weekend flyder sammen