Moderne adventsstager

November shopping cravings

november-shopping-cravings-veor-moda-julefrokostkjole-haabet-mich-vraa-pieces-velour-saet-lilla-nederdel-bluse-fahrmanns-x-ellos-slippers-satin-silk

Reklame/reklamelinks:
1/ Vero Moda HER   2/ “Haabet” af Mich Vraa HER + HER   3/ Pieces HER + HER
4/ Pieces HER + HER   5/ DBDK HER   6/ Fahrmaans x Ellos HER 

Her i november er jeg lidt til falds for juvelfarver. Det kan man også tydeligt se her i kollagen. Så snart jeg så sættet fra Pieces, måtte jeg klikke det hjem. Det skulle gerne ankomme her en af de næste par dage. Farven er fantastisk og bluse + nederdel kan både bruges sammen og hver for sig. Og så var det ikke så dyrt. Jeg købte det HER, men det findes også HER+HER, hvor det også fås i en anden farve. Potteskjuleren fra DBDK er fantastisk og jeg skal helt sikkert have mig en af dem. De findes også i andre farver lige HER (jeg er vild med den sjove “rødlige” farve).

Kjolen fra Vero Moda er også skøn, men desværre har den vist været ret populær, fordi der er ikke mange størrelser tilbage af den. Jeg venter lidt på, om den skulle komme igen. Den kunne være god til julens mange festligheder. De fine slippers fra den nyeste kollektion af Fahrmanns x Ellos er fantastiske og jeg kan se, at også de ryger hurtigt. De findes også i sort HER

Bogen “Haabet” af Mich Vraa vil jeg helt vildt gerne læse og denne anmeldelse af dygtige Julie giver mig kun endnu mere lyst til det. Den lyder virkelig spændende og om et emne der har været meget oppe det seneste stykke tid; Danmarks rolle i forhold til slaver og slavetiden generelt. Hvis jeg ikke køber den selv, så ryger den nok på min ønskeliste til jul. Nogen af jer der har læst “Haabet”? Jeg har kun set voldsomt rosende anmeldelser af den. “Peters kærlighed” er lige kommet og bygger videre på historien fra “Haabet”. Jeg er virkelig også lun på denne slå-om-bluse fra Gina Tricot og denne fede strik også.

These are the things I crave in November. It only took me a for minutes to order the set from Pieces from when I first saw it. You can find it here (and it’s also available in another colour here). I love the slippers from the new Fahrmanns x Ellos collection and the dress from Vero Moda would be perfect for Christmas parties and such. The flower pot from DBDK is so beautiful and it’s also available in other colours here. I do like this blouse and this knit – both from Gina Tricot – too.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Emma

  Ej okay, det sæt er jo alt for smukt og helt, helt perfekt til jul 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er det virkelig! Jeg måtte også bare klikke det hjem med det samme!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Der gik også fem minutter, så havde jeg klikket det hjem, haha! 😀 Der hjalp bestemt, at Asos havde 20% studierabat 😉 Håber bare det når at komme inden weekenden, hvor jeg skal til julefrokost (har betalt for expresslevering, men man ved aldrig) 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha fedt! ASOS plejer at overholde det, hvis der stod, at de ville nå det inden. Det er kun en gang i løbet af mere end 10 års shopping hos dem, at den glippede for mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Jeg krydser fingre i hvert fald. Mon ikke det når at komme 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør jeg også på dine vegne! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Jeanett,
  Se du bare at få skrevet “Haabet” og evt. Også “Peters Kærlighed” på din ønskeseddel. Jeg har læst dem begge og synes klart de er værd at læse, især hvis man er lidt historie/politik/kultur interesseret. “Haabet” fandt jeg lidt mere “let-læst” end ” Peters Kærlighed”. Opbygningen i bøgerne med dagbogsnotater og breve til at fortælle historien er et rart afbræk af de sædvanlige romaner jeg / man ofte læser og så er temaet for bøgerne jo afsindigt interessant at dykke ned i, en del af Danmarks historien jeg inden at have læst bøgerne ikke havde særlig opmærksomhed rettet mod desværre.
  Som ekstra tilføjelse, hvis du også bliver fanget af temaet, har jeg netop idag læst at Nationalmuseet har en udstilling om de tidligere danske kolonier, ” Stemmer fra kolonierne ” og frem til 17.dec. er der på Christiansborg Slot en særudstilling om Peter Von Scholtens guvernørliv 🙂 . Begge dele står nu øverst på listen over hvad jeg skal nå inden jul .
  God læselyst

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, det lyder virkelig godt! Det er lige sådan noget, som normalt falder i min smag! Tusind tak for din kommentar og opfordringen – nu SKAL jeg læse dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg har også købt den grønne kjole og jeg synes den er SÅ flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moderne adventsstager