Bellas vinterovertøj - med rabat

Til os med vintertør hud – og tør hud generelt

faaborg-pharma-hele-creme-carbamid-10-procent-missjeanett-til-toer-hud-vinterfaaborg-pharma-helo-creme-til-toer-hud-vinter-missjeanett

Indlægget er sponsoreret af Faaborg Pharma

Da jeg var omkring de 20 år, da mærkede jeg ikke rigtig forskel på sommer og vinter, når det kom til min hud. Det virkede lidt som om, at den regulerede sig selv og jeg smurte mig meget sjældent ind i cremer – og det galt både ansigt og krop. Jeg har heldigvis ingen rynker (endnu), men jeg kan meget, meget tydeligt mærke, at min hud er blevet dårligere til at holde på fugten selv. Jeg tager ansigstcreme på to gange dagligt og lidt ekstra serum mm om aftenen. Mine ben behøver creme efter hvert bad og så bliver jeg helt vildt tør på ryggen – især om vinteren. Så tør at jeg skalder! Kun mit ansigt vil ikke have for en for fed creme (men ansigtet kommer vi til i et andet indlæg) ellers så elsker resten af min krop, når der er en god tyngde i cremerne. Hvad foretrækker I og er der forskel på, hvilke produkter I bruger om sommeren og om vinteren?

faaborg-pharma-helo-creme-feet-legs-med-hestekastanjer-missjeanett-til-toer-hudfaaborg-pharma-helo-legs-med-hestekastanje-missjeanett-kampagne-2017

Jeg har den seneste måneds tid testet en masser cremer fra Faaborg Pharma. I er nok en del, der enten kender eller har hørt om deres Helo-cremer. Personligt kender jeg deres “Dr. Madsens savle” bedst, da det var vores favorit mod en rød babynumse, da Bella var helt lille bitte. Dem har vi godt nok brugt mange bøtter af!
Deres produkter har har fået nyt design, men ellers er det stadig deres gode kendte produkter, der gemmer sig inde i. Hver creme er rigtig god på sin måde og der har ikke været nogle af disse cremer, som min hud ikke har kunnet lide. Dog har jeg selv klart et par favoritter; Helo Legs, Helo feet og den helt klassiske Helo creme. Sidst nævnte har jeg brugt på min tørre ryg og den har elsket det! Det er en hvid lækker fed creme, som dog trækker hurtigt ind i huden. Andre fede cremer har det med at efterlade min hud fedtet i rigtig lang tid, men den her trænger ind på under 10 minutter. Udover ryggen, så bruger jeg den rigtig meget til mine hænder. De bliver hurtigt rigtig tørre. Helo cremen er genopbyggende og virkelig ideal, hvis man vasker hænder ofte (jeg vasker meget mere hænder efter jeg er blevet mor end før – og det kan godt mærkes på hænderne).
Jeg smører ofte mine fødder ind og til det plejer jeg bare at bruge en eller anden billig creme. Det går jeg ikke så meget op i. Jeg tænker jo, at det alligevel bare skal på fødderne, men jeg har godt kunnet mærke, at Helo feet har tilført ekstra fugt end, hvad jeg er vant til. Min fødder er faktisk gået hen og er blevet blødere! Min ultimative favorit af alle disse er dog Helo legs med hestekastanjer. Som den eneste creme af alle disse, så har den en lille smule farve (de andre er helt hvide) og en smule duft. Alle Faaborg Pharma cremerne er parfumefri, så det er en naturlig duft fra hestekastanjerne. Den er slet ikke voldsom og man skal stikke næsen ned i tuben for at opfange den, men den er der. Jeg har ikke selv problemer med “urolige ben”, så jeg kan ikke fortælle jer, om den virker på det, som der står på tuben. Men den giver godt nok lækre bløde ben! Så bløde at Tim selv har kommenteret på det – så der må være en forskel fra før!

Alle cremerne er parfumefri og uden parabener – og de kan købes på apoteket. Generelt er Faaborg Pharmas produkter virkelig gode til os, der enten har meget tør eller irriteret hud – også selvom det kun er sæsonpræget her om vinteren.

Jeg har sagt ja til et længere samarbejde med Faaborg Pharma og jeg har snart få lov til at afsløre en helt ny serie derfra for jer. Til foråret kommer Faaborg Pharma nemlig med en serie til ansigtet, som er til meget tør og irriteret hud – og den glæder jeg mig til at fortælle jer om!

The last month I’ve been testing all these lotions from Faaborg Pharma. They are for very dried skin – which a lot of us has especially in winter. My favorites are the Helo Legs, Helo feet and the classic Helo creme. They are all available in pharmacies in Denmark.

FØLG BLOGGEN PÅ
FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER + INSTAGRAM HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bellas vinterovertøj - med rabat