Mine juleønsker 2017

20 smukke nytårskjoler

nytaarskjoler-kjoler-til-nytaarsaften-missjeanett-vero-moda-asos-nelly-trend-glitter-glimmer-lbd-wrap-slaa-om-kjolenytaarskjoler-kjoler-til-nytaarsaften-vero-moda-little-black-dress-asos-nelly-trend-green-leopard-velour-missjeanettnytaarskjoler-kjoler-til-nytaarsaften-missjeanett-vero-moda-asos-stjerner-med-print-mesh-blazer-kjole-90-er-stilnytaarskjoler-kjoler-til-nytaarsaften-missjeanett-asos-ellos-velour-velvet-ganni-one-shoulder-glitter-glimmernytaarskjoler-kjoler-til-nytaarsaften-gina-tricot-ganni-off-shoulder-asos-pieces-missjeanett
1/ ASOS HER*   2/ Nelly Trend HER   3/ Vero Moda HER*   4/ ASOS HER*
5/ ASOS HER 6/ Vero Moda HER*   7/ Nelly Trend HER   8/ ASOS HER*
9/ Vero Moda HER 10/ Boohoo HER 11/ John Zack HER*   12/ Honey Punch HER*
13/ Boohoo HER*   14/ Ellos HER*   15/ ASOS HER*   16/ Ganni HER*
17/ Ganni HER*   18/ ASOS HER*   19/ Pieces HER*   20/ Gina Tricot HER*

Nytårskjoler er måske ikke lige dét, som vi tænker mest på lige nu, men jeg plejer nu alligevel at begynde og kigge efter nytårskjoler inden julen rammer. Der er så få dage mellem jul og nytår – og vil man netshoppe nytårskjoler, så er det meget godt at tænke på det, inden vi rammer weekenden. Jeg aner ikke selv, hvad jeg skal have på endnu. Planerne er dog på plads; vi skal holde nytår hos nogle venner i deres nye hus sammen med en masse andre (vi bliver vist 10+). Det lyder vildt hyggeligt! Men ja, outfittet er altså overhovedet ikke på plads. Jeg har overvejet at gå “i gemmerne” og bruge noget, som jeg allerede har (blandt andet overvejer jeg dette outfit), meeeeen det kunne en ny kjole gjorde mig heller ikke noget!

Glitter, mørke farver, smukke blonder og seje detaljer er noget, som jeg forbinder med nytårskjoler. En nytårskjole må også godt være liiiidt mere sexet end resten af året, synes jeg (lige med undtagelse af kjoler til julefrokoster). Jeg har fundet 20 nytårskjoler her, som jeg mener alle ville være perfekte til nytårsaften! Hvis jeg ender med at købe mig en ny kjole til nytår, så kunne nr. 2 være et ret godt bud. Den har også en ret god pris! Nr. 1* er også ret fin. Jeg ender ikke selv i den, men jeg synes også, at nr. 8* er SÅ sej!

Har I fået styr på nytårskjoler endnu? Hvilke typer af nytårskjoler går I efter i år?

Even though we still have Christmas ahead then it’s a good idea to start to think about your outfit for New Years – especially if you want to shop it online. I’ve found these 20 great dresses. I’m considering buying no. 2, but I also like no. 1*. But I am also considering re-using something I already own – this outfit maybe. No. 8* is SO cool even though I can’t see my self in it. We’re going to celebrate New Years at some friends’ house with around 10 other people. It’s going to be so much fun!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

17 kommentarer

 • Anne Dorte

  Hej Jeanett.
  Her kommer lige en kommentar, som ikke handler om indlægget her, håber det er ok.

  Jeg er simpelthen nødt til at udtrykke min irritation over de reklamer der kører på din blog i øjeblikket fra svanekøkken, marabou og nordic bet (mener jeg). De popper op og fylder ind over dit indlæg så jeg ikke kan læse det, og det er svært bare at lukke den pop up. Jeg har intet imod reklamer på blogs (og synes klart at i skal tjene penge på det i laver), men når jeg ikke kan læse det du egentlig kommunikerer, så knækker filmen lidt for mig.

  Håber det giver mening og at det ikke bliver opfattet (for) negativt. Jeg er bare vild med dig blog og træt af at blive forstyrret af pop ups når jeg læser den 😉

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Anne Dorte,

   Det er så fint du siger det! Jeg har selv kun oplevet en irriterende en fra et bilmærke, så jeg siger det straks videre. Er det nogen, hvor de dækker det hele?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Dorte

   Nej, ingen af dem dækker ikke det hele. Men de kan f.eks. godt dække hele nederste del af dit indlæg. Håber det giver mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gør det! Tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Jeg oplever også problemer med pop-upreklamerne. De sidste par dage har jeg oplevet en, som ikke loadede et reklamefelt (eller en luk-knp), men bare blev ved med at være hvid så jeg skulle reloade siden. Desuden er der også et par andre, som fylder meget på siden, specielt når man som jeg har safarivinduet til ikke at fylde hele min skærm. Dvs jeg skal scrolle til siden i pop-upreklamen for at finde luk-knappen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Nummer 1,5,15 og 18 er bare super flotte og elegant.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det synes jeg virkelig også! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Så fine kjoler. Er især vild med nr 2. Men hvor er den fra? Linket virker ikke…
  God jul herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mærkeligt, den virkede, da jeg lavede det i går. Den er fra Nelly, men det ligner at den er udsolgt nu. Mega øv – jeg overvejede den virkelig selv og den kostede kun 300 kroner!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ej altså! Nu havde jeg lige udset mig kjole nr.2! Den ser så fin og perfekt til nytår. Damn det er farligt at kigge kjoler på Nelly. Har allerede 6 andre i kurven!! *ups* 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha SORRY!! Jeg kigger også på et par kjoler i forhold til nytår derinde. Kan bare ikke bestemme mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har klikket en fin Ganni-sag hjem, som jeg håber kan gå til både jul og nytår 😀
  Så er der bare at krydse fingre for, at den 1) kommer inden jul og 2) passer perfekt 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg er helt vild med nr. 14 , den er perfect med ruskindsstøvler juleaften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det ville den virkelig! Det ville se fedt ud 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine juleønsker 2017