10 ting jeg vil lave i december

Et år med balayage – og en rabatkode til jer!

balayage-tine-balle-og-team-missjeanett-blogger-i-odense-odensebloggers-blonde

Reklame for Tine Balle & Team

Det er nu et år siden, at jeg fik lavet balayage i mit hår for første gang (jeg skrev om det her) og jeg har aldrig været så glad for mit hår, som det sidste år. Farven bliver mere naturlig og overgangen mellem det lyse og det mørke er så “blød”, at man ikke får den klassiske grimme udgroning. Samtidig så kan jeg nu gå omkring 5 måneder mellem farvningerne, hvor jeg før fik det farvet hver 2,5-3. måned. Det er logisk nok også sundere for håret, når det ikke bliver farvet så ofte.

Jeg har lige været afsted igen i november og denne gang blev vi enige om, at mine spidser er meget lyse. For lyse. De er jo fra da jeg fik almindelige lyse striber i håret og blev farvet ofte. Derfor farvede søde Sofie hos Tine Balle & Team først mit hår helt mørkt (jeg tog dette billede af det – det var sjovt at have sin egen hårfarve en times tid!) og derefter lavede vi en balaygage i det igen. Jeg kan tydeligt se forskel på “FØR” og “EFTER” på de to billeder. Farven er meget mere “samlet” nu, det meget lyse er væk og de slidte spidser er også røget.

I starten var det Sascha, der tryllede med mit hår, men hun er desværre flyttet fra byen. Til gengæld er søde Sofie lige startet hos Tine Balle & Team og det er Sofie, der har lavet magi i mit hår denne gang. Hun er utrolig dygtig og rigtig sød, så hun får store anbefaling herfra. Det var en fornøjelse at tilbringe alle de timer i selskab med hende (generelt er de et godt hold deroppe og jeg nyder at komme hos dem). Jeg har fået lov til at dele en rabatkode med jer, som virker hele december. Siger/skriver I “MISSJEANETT” når I booker, så får I 20% rabat. Rabatten gælder kun til behandlinger hos Sofie og kun i december. December er desuden tit en travl måned på grund af jul og nytår, så skynd jer at booke en tid hos Sofie, imens hun stadig har nogle tilbage. I finder kontaktinfo HER

Blusen er fra dette sæt (HER +HER – reklamelinks). Det er SÅ rart og behageligt – og det høster virkelig mange komplimenter, når jeg har det på. Den er også lige kommet som kjole HER

It has been a year since I had balayage done for the first time and I have been loving this way of colouring my hair ever since. I just had my hair done again in November and this time we coloured my hair dark (my real hair colour – you can see it here) before doing a balayage again. My ends were to blonde so it was to get them less light. I had my hair done at Tine Balle & Team in Odense and if you use “MISSJEANETT” when you book, then you’ll get 20% off if you choose Sofie to do your hair 🙂

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i december