Mine nytårssko

Godt nytår og tak for 2017

best-of-nine-2017-missjeanett-instagram-odensebloggers

Så nåede vi til 2017s sidste dag. Jeg synes virkelig, at 2017 er fløjet afsked og det føles på ingen måder som et år siden, jeg sidst sad og ønskede jer rigtig godt nok. Jeg kender mange andre, der har det på samme måde med 2017. Gad vide hvad det har være ved året, siden så mange har det på den måde? Jeg kommer med min “nytårstale” i den kommende uge, men jeg vil allerede gerne nu takket jer for året der er gået. Tak for jeres mange besøg, jeres mange søde kommentarer og spørgsmål. Ja, egentlig bare TAK. Tak fordi I gider at følge med. Bloggen fylder 10 år i 2018, så det er efterhånden rigtig mange år, at I har været en del af mit liv. Jeg kommer til at komme ind på, hvad jeg ønsker og vil gå efter at 2018 skal byde mig. Der er et par ting, som ligger mig meget på sinde og det indebærer blandt andet, at jeg gerne vil prioritere min tid lidt bedre og anderledes på nogle punkter. Jeg har brugt for lidt forandringer generelt på flere områder. Mere om det i min nytårstale snart!

Nu vil jeg bare gerne ønske jer en rigtig god nytårsaften. Er I ikke så vilde med nytårsaften, så lavede jeg sidste år denne guide til, hvordan man kan få en bedre nytårsaften. Jeg glæder mig til at drikke nogle af dem her i aften (hvis I ikke har prøvet deres cocktails, så gør det hurtigst muligt. Det er SÅ lækkert), se på fyrværkeri sammen med Bella (indenfor – jeg er faktisk lidt semi-bange for fyrværkeri) og kysse både Tim og Bella, når klokken rammer midnat. Jeg skal især lige prøve, hvordan det føles at kysse en viceborgmester 😉 Det er også netop midnat, at den titel “træder i kraft”. I kan følge med i løbet af i dag på min instagram stories HER

Disse ni billeder er iøvrigt de mest likede billeder på min instagram i 2017. Jeg kan konkludere, at I faktisk godt kan lide selfies, Odenses fine gade og masser af Bella. Og sommerferie og Odenses nye viceborgmester.

RIGTIG GODT NYTÅR – VI SES I 2018!! <3

It’s the last day of 2017. Is it me or have 2017 gone by SO fast? It’s crazy! Next week I’m gonna do my “New Years speech” here on the blog and tell you a bit more about what I’m hoping for in 2018. I need some changes in different areas, but more about that next week. I just wanna say thank you for following my blog and for all your likes, comments and love. THANK YOU <3 These nine photos are the nine most liked photos of mine on instagram in 2017. I think it’s safe to say that you like selfies, beautiful Odense and Bella 😉 Have a great night and you can follow mine HERE on instagram. See you next year <3

nytaars-cocktails-drinks-sjusser-nytaarsaften-gin-tonic-gt-missjeanett

Mangler I lidt inspiration til cocktails til i aften, så kunne I eventuelt lave en Horseneck, Sinatra & Ginger eller Cointreau Fizz. De kan alle anbefales!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Malene

  Godt nytår til dig også! Og 10 år – wauw! Jeg har “kun” fulgt med siden 2012, men du er helt klart min yndlingsblogger, da din blog rummer så mange facetter, hvor man også får lov at komme lidt bagom alle bloggerevents og tøjkøb. Det er fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tusind, tusind tak! Hvor er det bare fantastisk at få at vide – TAK!!!! <3 Rigtig godt nytår til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nytårssko