Et år med balayage - og en rabatkode til jer!

Min House Doctor adventskrans

adventskrans-the-ring-house-doctor-missjeanett-julepynt-bloggeradventskrans-the-ring-fra-house-doctor-missjeanett-blogger-med-sukkulenter

Reklamelinks markeret med *

I er nogle stykker, der har spurgt til min adventskrans fra House Doctor og den er faktisk ikke særlig dyr! De sidste par år har jeg brugt min By Lassen kubus (se den som min adventsstage her), men i år havde jeg lyst til at lave noget andet. Den hedder “The ring” og er fra House Doctor. Den er lavet af pulveriseret sten, der giver den et råt look, som jeg godt kan lide. Det er egentlig ikke en adventskrans som sådan, da man jo selv kan bestemme indholdet og antallet af lys. Den er bare ret oplagt som adventskrans lige nu, men jeg har egentlig tænkt mig fortsat at bruge den efter jul – bare med noget andet “fyld” og et andet antal lys. Efter jul tænker jeg at lege med forskellige størrelser lys og endnu flere af dem. Jeg vil dog nok stadig holde dem hvide, tror jeg.

Til adventskransen valgte jeg i år også at holde det ret enkelt. Jeg har også valgt at holde stilen lidt nordisk og uden røde farver. Derfor er det blev til godt med mos, sukkulenter, kogler og kun hvide farver – udover naturens egne farver, selvfølgelig. Jeg tænder kun et lys hver søndag og det føles helt rebelsk og “eksotisk” for mig at gøre. Jeg er vokset op med, at vi tændte alle fire samtidigt, fordi min mor syntes, at det var grimt, når lysene ikke var lige store. Det er jo bare lidt pointen – en slags nedtælling – så i år gør vi det præcis, som traditionen egentlig er.

“The ring” kan købes HER* og HER*. Den kan også fås i en version, hvor der kan stå almindelige slanke lys i. Den er lige HER*

Some of you have been asking about this “The Ring” from House Doctor. I don’t know if you do this in other countries, but in Denmark we normally have a wreath with four candles in them. Each candle symbolizes a Sunday before Christmas. Four Sundays before Christmas you light one, the next week you light two – and then you get the picture. We call this a “advents wreath”. This year I decided to do a very nordic advents wreath using this one* from House Doctor. It’s available here*. Do you have advents wreaths in your country?

adventskrans-ny-nordisk-stil-skandinavisk-scandinavian-med-sukkulenter-fra-house-doctor-the-ring-missjeanett-blogger

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Emma

  Ej den er fin! Jeg er vokset op med, at vi tænder ét lys af gangen, og jeg synes det er helt forkert at gøre andet, haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det synes jeg egentlig også. Et lys hver uge!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Hejsa,
  Ville lige nævne at bloggers delight har et problem med deres pop up reklame, når man kommer ind på jeres indlæg. Jeg kan simpelthen ikke få den væk igen og det er altså lidt forstyrrende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hej Anne-Sofie. Det lyder træls – kan du se, hvad pop-up’en er reklame for? Så kan jeg nemmere sige det videre 🙂 Og tak fordi du gør mig opmærksom på det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

   Nej jeg kan desværre ikke se hvad det er, den forbliver bare hvid – så det er måske også derfor jeg ikke kan få den væk igen. Det kan jo også være hos mig problemet er. Jeg læser med fra iPad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg prøvede det selv i går, men her var det hele bare sort, så jeg kunne heller ikke se, hvad det var for en reklame. Det var på PC.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år med balayage - og en rabatkode til jer!