De sidste ting der skal på plads inden jul...

Mine juleønsker 2017

mine-juleoensker-2017-missjeanett-tinderbox-billetter-med-rabat-pernille-corydon-oerering-royal-copenhagen-ganni-sko-leowulff-taske-bybiel-world-necklaceReklame/reklamelinks:

Øverst på min ønskeseddel er hvert år rejser, men når jeg nu ikke kan få rejser af alle, som jeg er på gave med, så måtte følgende ting godt lægge under træet i år…

 1. Billet til Tinderbox Festival 2018. Jeg har indtil videre været med alle årene og jeg har bestemt ikke tænkt mig at springe over i 2018. Jeg har haft både min bedste festivaloplevelser og koncertoplevelser på Tinderbox. Hele programmet er ikke ude endnu, men festivalen byder ihvertfald på Depeche Mode, Alanis Morissette (jeg glæder mig til at skråle med på “Ironic”), Dizzy Mizz Lizzy, Wiz Khalifa, Tiësto og mange flere (I kan se de navne, der er offentliggjort so far HER). Der mangler flere store hovednavne endnu og en masse små. Hvis I overvejer at købe billetter (enten i julegave eller til jer selv), så sig lige til. Jeg har et link, hvor I får nogle gratis drinksbilletter med oven i billetterne, hvis I køber via det. Skriv i kommentarfeltet eller smid mig en mail. Det gælder både partout billetter og endags (jeg optjener nogle point, hvis I bruger linket i mailen, som jeg sender).
 2. Den fineste halskæde fra bybiel. Når man generelt lider af wanderlust, så ville det være poetisk at have hele verden hængende om halsen. Jeg har set den HER
 3. Jeg har ævlet om den smukke taske fra Leowulff før HER, men mine cravings er ikke blevet mindre. Nærmere større. Den er SÅ pæn! Den kan købes HER
 4. De fineste ørering fra Pernille Corydon. Dem ved jeg, at jeg ville få brugt helt vildt meget og jeg trænger til at få udvidet min samling af “hverdagsøreringe” lidt. Jeg fandt dem HER
 5. Også øreringe fra Pernille Corydon. De er lidt større end nr. 4, men de kan stadig sagtens bruges til hverdag og jeg er vild med designet. De findes HER
 6. Hvert år ønsker jeg mig Royal Copenhagen og i år er ingen undtagelse. Jeg vil rigtig gerne udvide min samling med fadet fra Prinsesse-stellet. Det kan bruges til alt fra steg til tilbehør, salat og kage. Fadet kan købes HER
 7. Åhh de der Ganni-sko. Stadig en Disney-prinsesse værdig! De kan købes HER

Hvad ønsker I jer i år? Ønsker I jer noget af det samme? 🙂 Jeg ville helt sikkert også have nogle Outlander-bøger på listen, hvis det ikke var fordi, at jeg allerede har købt dem alle sammen selv haha.

My wishlist for Christmas! I really want a ticket for the Tinderbox festival 2018. I’ve attended every year so far and I’m not planning on skipping 2018! If you’re considering bying tickets for the festivals then drop me a note – I’ve a link where you get some free drink tokens too, if you use the link. I wish for the world necklace too, the earrings from Pernille Corydon, the _beautiful_ bag from Leowulff, more Royal Copenhagen and the princess worthy shoes from Ganni.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Emma

  Der er (som altid) en hel masse porcelæn på min ønskeliste. Jeg kunne blandt andet godt tænke mig nogle ordentlige dybe tallerkener 🙂

  Derudover ønsker jeg mig blandt andet en parfume (den fra Rudoplh Care), nogle trøjer fra H&M, en halskæde, brætspil, creme og en concealer 🙂 Og en milliard andre ting, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det lyder altså som nogle gode ønsker! Jeg har næsten altid smykker og Royal Copenhagen på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker halskæden og øreringene! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Halskæden er jeg også helt ekstra tosset med! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Bruun

  Vil her e modtage link til billetkøb til TB18

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har netop lige sendt dig en mail med info 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Christensen

  Jeg vil også gerne modtage link til køb til Tinderbox. Og tak for det i øvrigt, drinksbilletter er altid velkomne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Du får lige en mail, Stine! Og selv tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Glædelig jul! 🎄🎅🏻
  Er det stadig muligt at modtage linket til køb af billet til Tinderbox?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er det! Jeg sender dig lige en mail! 🙂 Og glædelig jul!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Tak for en god blog – jeg har fulgt dig i mange år nu! 😃
  Jeg vil gerne modtage linket til Tinderbox, hvis den stadig gælder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak for de søde ord – det er jeg virkelig glad for at høre! Og det kan du tro, at det gør. Jeg har lige sendt dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste ting der skal på plads inden jul...