Mine favorit outfits fra 2017

Mine nytårssko

bianco-frill-shoes-pink-glitter-glimmer-sko-stiletter-missjeanett-nytaarsskobianco-frill-pumps-pink-glitter-nytaarssko-missjeanett-2017

Jeg har stadig ingen anelse om, hvad jeg tager på nytårsaften andet end, at det skal findes i min eksisterende garderobe. Til gengæld har jeg helt styr på skoene! Lige før jul købte jeg disse sko fra Bianco (reklamelink), da jeg i trist gråvejr rendte rundt og fik købt de sidste julegaver. Midt i gråvejret lyser disse lyserøde basser op. Hvad kan ellers lyse en gråvejrsdag op som lyserødt glitter? Meget få ting, I tell ya! De er sgu nok lidt for meget og min søsters umiddelbare reaktion var også at grine, da jeg viste hende dem her i julen. Bella er omvendt helt tosset med dem og mener at det er rigtige prinsessesko (jeg ville nu også have været overrasket, hvis hun havde ment andet). Jeg er nu helt sikker på, at de er det helt rigtige at skyde det nye år afsted i. Hælen er både bred og ikke så høj, så dem kan man også danse i. Man tænker umiddelbart primært på fester, når man ser skoene her, men prøv også lige at forestille jer en let sommerkjole, bare ben og solen der får dem til at glimtre, som en glimmer-eksplosion. Vi skal nok blive rigtig fine venner, disse glimmer-basser og jeg. De findes også i sorte, hvis I ikke er til lyserød eller glimmer 😉

Skoene kan købes lige HER (reklamelink)

I still have no idea what I gonna wear on New Years Eve – except for these shoes from Bianco. I bought them just before Christmas and they are perfect for that very festive evening. And I can also see myself using them come Summer with a fun dress and bare legs. The shoes are available HERE (adlink)

bianco-frill-pumps-lyseroede-pink-glitter-glimmer-nytaarssko-missjeanett-odensebloggers

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Signe K

  OMG! Sjældent har jeg da set noget så fantastisk😍 Jeg er i mine 30’ere blevet mega tøset, lyserødt og glitter/glimmer har langsomt (læs hurtigt) sneget sig ind i garderoben, sammen med et lager af makeup, cremet osv😍 De sko er ren kærlighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er nemlig HELT fantastiske! Bella har også gjort mig endnu mere vild med lyserød end jeg var i forvejen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyserødt glimmer, flæser og dansevenlig hæl – det bliver ikke meget bedre! 🙂

  Rigtig god fest og godt nytår, Miss J <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det gør det virkelig ikke 😉 Tak og i lige måde Lisa 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  OMG!!! Hvor er de SKØNNE! jeg tænker Carrie Bradshaw med det samme <3 Hvordan er de i størrelsen? Jeg må bestille dem hjem asap 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, de er SÅ fede! De er ret normale. Jeg har dem i en str. 40 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej, de er flotte! 😍 Hvis jeg skulle noget vildt, så havde jeg købt dem i lyserød. Tror jeg holder til de sorte, så kan jeg bruge dem på job😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Ren Askepot!
  Hvor er de smukke!

  Det er sådanne sko man bare skal eje uden egentlig at vide hvad man vil bruge dem til:-)

  Glæder mig til at se hvad du sætter sammen med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Marie

  FANTASTISKE sko!!! Meget, meget fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit outfits fra 2017