Et smukt farvel

10 ting jeg vil lave i januar

januar-ting-jeg-vil-lave-i-januar

I januar vil jeg…

 1. … måske en kliché, men skrue op for grønt, sundhed og motion – og ned for sukker og alkohol. Især sidstnævnte har jeg slet ikke lyst til oven på den december, vi lige har haft.
 2. … og faktisk glæde mig til at få min træning op at køre igen. Den har stået stille siden valgkampen startede i slutningen af oktober, men nu vil jeg have den igang igen. Jeg har flere gange drømt, at jeg var ude at løbe en tur – så savner man da vist at bevæge sig, haha!
 3. … glæde mig lidt (i det skjulte) til, at der starter en ny sæson af Paradise Hotel i slutningen af måneden. Det er så dumt, men jeg sluger det råt!
 4. … prøve “Sunday roast” på Ryans. Jeg elsker den slags comfort food og især her i januar. Jeg ville ønske, at vi havde en mere udbredt “pubklutur” i Danmark. Det er så hyggeligt!
 5. … se en masse film i biografen med damerne (selvom jeg stadig egentlig bare er besat af den her). Vi har allerede set Wonder wheel (med Kate Winslet og Justin Timberlake), så skal vi se Wind River og en tredje, som vi er ved at stemme om. Måske liiiiige The Greatest Showman for 3. gang 😉 Man kan lige så godt udnytte kedelige og grå januar til at se en masse film og spise tonsvis af popcorn 😉
 6. … få besøgt Sanseudstillingen på Brandts. Det fik jeg ikke gjort noget ved i slutningen af 2017, så det skal altså være i denne måned.
 7. … glæde mig til at se Golden Globes – og heppe på at der er priser til Caitriona Balfe (“Claire” i Outlander) og The Greatest Showman. Golden Globes har meldt ud, at dresscode på den røde løber i år er sort. Det bliver lidt sært med ALLE kjoler i sort. Det kan både blive vildt godt og helt ekstraordinært kedeligt! Det bliver en speciel oplevelse at lave “Worst dressed” og “Best dressed” ud fra. Især når man ofte, som jeg, synes, at sorte kedelig er hamrende kedelige.
 8. … se om jeg ikke kan finde lidt gode ting på udsalg. Det skal ikke være voldsomt meget, men jeg kunne godt bruge en enkelt ny kjole (eller tre) – og der plejer også at være gode ting at finde til Bella. Jeg overvejer lidt denne kjole fra Ganni*, den her fede kjole og det her vildt fine serveringsfad*. Selvom den her* ikke er på udsalg, så lurer jeg også lidt på den.
 9. … tilbringe alle lørdage iført i den her* (Saturday Fan Club <3 )
 10. … genoptage læsningen af Written in my own Heart’s blood*. Jeg holdt pause med den, imens sæson 3 af Outlander kørte, fordi jeg faktisk blev forvirret over, at følge to forskellige perioder i Outlander-historien samtidig. Men nu hvor sæson 3 (desværre) er slut, så kan jeg komme videre med bog nr. 8*. Jeg prøver dog at strække den bog lidt, fordi det er den foreløbigt sidste bog i serien. Der er jo en 9’er på vej, men der er endnu ingen udgivelsesdato på bordet. Har I til gengæld set, at bog nr. 4 udkommer på dansk her d. 16. januar? Den kan bestilles HER*.
  I kan altid finde hele oversigten over Outlander-bøgerne HER

In January I wanna eat more healthy (a cliché in January, I know), start working out again (also a cliché), watch Winder River, Wonder Wheel and a third movie with my ladies (and maybe The Greatest Showman for the third time!!), look forward to the Golden Globes (rooting for Caitriona Balfe from Outlander and The Greatest Showman), buy a few new dresses (considering this one*, this and this one*), spent all my Saturdays in this t-shirt* and get on reading Written in my own Heart’s Blood. What do you wanna do in January?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Krg skal også altid have træning pg sundhed med på min liste 🙂 selvom det måske er lidt en kliché er det altså et godt tidspunkt at få motivationen op på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det er det altså! Også selvom at fitnesscenteret er liiiidt for proppet her i januar, i forhold til hvad der er fedt. Især fordi de alligevel er væk igen, når vi når marts 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smukt farvel