Vores ferie på Kap Verde

Golden Globes 2018 – Best dressed

diane-kruger-golden-globes-2018-best-dressed

Inden vi kaster os over de mange outfits fra Golden Globes 2018, så vil jeg lige nævne, at dress code i år var sort for at støtte op om initiativet Time is Up. I kan læse mere om det her, men kort fortalt er det en sag, der er i forlængelse af #metoo og sagerne med Harvey Weinstein. Time is Up støtter op om kvinder, der ikke har råd til at lægge sag an, når de har været udsat for sexchikane eller overgreb på arbejdspladsen. Time is Up havde bedt alle gæster i forbindelse med Golden Globes 2018, om at bære sort for at skabe opmærksomhed om sagen. Sagen er så vigtig og jeg støtter 100% op om initiativet, men fra set fra et fashion point of view, var jeg lidt ængstelig ved, at hele den røde løber ville være lutter sorte kjoler. Og det var desværre begrundet; jeg synes, at det hele var lidt af en snooze fest og jeg blev aldrig rigtig, RIGTIG begejstret. Sort kan være flot, men også virkelig kedeligt. Her er dog de damer, som gjorde det bedst, trods den lidt kedelige dress code.

Diane Kruger i Prada

Jeg har altid haft en girl crush på Diane Kruger. Der er et eller andet over hende og hun har altid haft sådan en fantastisk stil. Den er ofte ubesværet moderne og classy. Til Golden Globes 2018 var hun også min ubestridte favorit på den røde løber (og resten af internettets når man lige googler lidt rundt). Der er noget delikat og eventyrligt over kjolen med den smukke kappe. Diane var der for at støtte op om hendes seneste film In the Fade (filmen får dansk premiere til april), der endte med at vinde prisen i kategorien “Bedste udlandske film”. Det hele store samtaleemne var dog, at Diane dukkede op på den røde løber med kæresten Norman Reedus (kendt fra Walking Dead). Det var deres første offentlige optræden sammen.

I’ve always had a girl crush on Diane Kruger. She’s just always so classy and yet very modern. She was my favorite on the red carpet at the Golden Globes 2018 in a sea of black dresses. It’s delicate and fairytale like with the gorgeous cape.

nicole-kidman-golden-globes-2018-black-dresscode

Nicole Kidman i Givenchy

En anden der var ret skøn at se på, trods den kedelige dress code, var Nicole Kidman. Overdelen var super smuk og romantisk. Nicoles hår var perfekt stylet til kjole og hun så næsten helt royal ud. Nicole vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle i en TV-serie for hendes rolle i Big Little Lies (den ligger på HBO, hvis I ikke har set den). Generelt hev samme serie rigtig mange priser hjem til dette års Golden Globes. Det er også en rigtig god serie og det er blevet bekræftet, at der kommer en sæson 2.

I really enjoyed Nicole Kidmans look too. The top half of the dress is so beautiful and she almost looks like royality. Nicole one the award for “Best Performance by an Actress in a Limited Series or a Motion Picture Made for Television” for her role in “Big Little Lies”.

penelope-cruz-golden-globes-2018-black-lace

Penelope Cruz i Ralph & Russo

Da jeg hørte om den sorte dress code, så håbede jeg, at det var en masse kjoler af Penelopes type, som vi ville se. En leg med blonder og forskellige typer af stof. Penelope så helt fantastisk ud i denne kjole, som er tilpas sexet og som passer perfekt til hendes krop. Stylingen er også lige i skabet.

When I heard about the all black dress code, I hoped that a lot of the stars would show up in dresses like this one. Black is super sexy when you use lace. This dress is sexy, but not too sexy. It fits her perfectly!

lily-james-2018-golden-globes-carpet-black-chiffon

Lily James i Valentino

En af mine andre girl crushes er Lily James. Hun er så smuk og jeg bliver konstant betaget af hende i alt, hvad hun er med i. Om det er Downton Abbey, Askepot eller Baby Driveryou name it! Hun var virkelig også fin til Golden Globes 2018, hvor det især var kjolens overdel, der fik mig til at elske den. Lækkert hår og simple smykker fuldendte looket.

One of my other girl cruhes is Lily James. She’s always so beautiful and lovely. I rellay liked her dress at the Globes – especially the top of it!

caitriona-balfe-golden-globes-red-carpet-2018-in-chanel-outlander

Caitriona Balfe i Chanel

Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ved ikke, om Cait ville have været blandt mine bedste klædte, hvis det ikke var for alle de andre sorte kjoler, men denne aften var hun et frisk pust blandt alle de kedelige kjoler. Der var endelig nogle spændende detaljer og jeg er ret vild med stropperne, der går op om halsen på hende. Desuden sad hendes make-up lige i skabet. Hun tager sig nogle sjove tøjvalg til tider (se selv HER, hvor hun til var blandt mine værst klædte til BAFTAs), men til Golden Globes 2018 var hun altså fin. Hun var selv nomineret for rollen som Claire i Outlander – hun vandt dog desværre ikke (prisen gik til Elisabeth Moss i Handmaid’s Tale). Det alle dog primært talte om, var ringen på hånden til højre i billedet. Cait er nemlig blevet forlovet med sin kæreste Tony McGrill mellem jul og nytår, da hun var på ferie i Australien. Nu er det tilbage på arbejde, fordi resten af Outlander-castet har været i gang et par dage, imens Cait hyggede sig til Golden Globes 2018. De har filmet de første fire afsnit af sæson 4 af Outlander i efteråret, men nu skal resten i hus. Åh hvor jeg glæder mig!

I admit that I don’t know if Cait would have been amongst my best dressed if it wasn’t for the black dress code. But on this night she was a breath of fresh air! Her Chanel dress offered some interesting details and her make-up was flawless. She was nominated for her role in Outlander, but didn’t win. All that everybody could talk about though was the big rock on her finger. Cait got engaged while she was on vacation in Australia this Christmas to her boyfriend Tony McGrill.

kyra-sedgwick-in-suit-golden-globes-2018

Kyra Sedgwick i Christian Siriano

Der var faktisk flere af kvinderne, der til Golden Globes 2018 var hoppet i suits. Nogle mere vellykket end andre (jeg har en af de andre på min “Worst dressed” liste). Kyra her (med manden Kevin Bacon) var en af dem, hvor det var pissefedt. Suitet sad perfekt på hende og endnu vigtigere så havde hun styr på stylingen af hår, make-up og accessories. Kevins hår kunne til gengæld godt have siddet bedre…

Several female stars were in suits at the Golden Globes 2018 – some looked better than others. One that looked really good was Kyra Sedgwick. The fit was perfect and so was her styling of hair, make-up and accessories. Kevins hair had seen better days though…

sharon-stone-and-son-golden-globes-2018

Sharon Stone i Vitor Zerbinato

Jeg har på fornemmelsen, at Sharons kjole muligvis er en, der deler vandene. Jeg er ret vild med den! Hun var en af de få, der tænkte lidt ud af boksen og som brugt farven til sin fordel på en grafisk måde, nu når farven ikke var til forhandling. Det er sådan, at man undgår at en sort kjole bliver kedelig. Ja, den er virkelig sexet, men jeg synes stadig, det er på en ordentlig måde og helt ærligt – hvis jeg ser sådan ud, når jeg er 59 (!!) år, så vil jeg ikke gå i andet end kjoler som denne. Sharon var inviteret til at være prisoverrækker og hendes 17-årig søn Roan var hendes date.

I have a feeling that this dress is one that might divide the crowds. I really like it though! Finally someone who decided to use black in a graphic way and not just show up in a boring black dress. Yes, it’s very sexy, but if I’m looking that good when I’m 59 (!!) then I’m not gonna wearing anything but dresses like this one too! Sharons date were her 17-year-old son, Roan.

margot-robbie-2018-golden-globes-carpet-silver-glitter-i-tonya

Margot Robbie i Gucci

Jeg havde egentlig troet, at flere stjerner ville prøve at opnå noget mere wow-effekt, ved at vælge sorte kjoler med “noget på”. Det var der overraskende få, der gjorde – en af dem var skønne Margot Robbie (jeg har var tosset med hende, siden hun var med i Wolf of Wallstreet. Hvem husker ikke denne scene?). Til Golden Globes 2018 var hun dog nomineret for sin rolle i filmen I, Tonya (hun vandt ikke, desværre). Gucci-kjolen her sad perfekt og jeg elsker hendes hår! Farven på hendes læbestift er virkelig også lækker. Helt igennem pænt outfit!

I would have actually thought that more of the celebs would be wearing black dress with something on it – to make them stand out. Very few did that, but one of them were Margot Robbie and she did it well. The whole outfit is just gorgeous – dress, hair and make-up!

katherine-langford-2018-golden-globes-13-reasons-why

Katherine Langford i Prada

I er tilgivet, hvis I ikke lige kan genkende Katherine her. Hun er en af Hollywoods nye ansigter og var til Golden Globes 2018 nomineret for sin rolle i serien Døde piger lyver ikke. Serien ligger på Netflix, hvis I ikke har set den. Katherine gør det rigtig godt og budskabet er utrolig vigtigt, men jeg må indrømme, at jeg kedede mig utrolig meget, da jeg så serien. Men nu skal det handle om Katherines kjole – og den var pæn! De påsatte sten i taljen fungerede SÅ godt – både til at give kjolen mere form, men også som “det der” ekstra. Jeg har nævnt styling mange gange i dette indlæg nu, men det er altså med til at gøre en forskel (både god og dårlig). For eksempel så kunne jeg egentlig godt lide Debra Messings outfit her, men hendes styling var så skidt, at jeg endte med ikke at tage hende med på listen. Hendes make-up var virkelig skrækkelig, alt for tegnede øjenbryn og ligner det ikke også, at hun har en underlig “streg” mellem øjnene? Den er der på alle billeder af hende fra den aften!. Tilbage til Katherine – hendes styling var nemlig spot on. Lækker, lækker make-up, fantastisk hår og virkelig god brug af smykker. Det hele spiller!

You’re forgiven if you don’t know Katherine, but she was nominated for her role in the series “13 reasons why” (it’s on Netflix if you live in Denmark). I really, really liked her Prada dress. The stones in the waist area gives it that something extra and her whole styling is just lovely. I love everything from the dark make-up to the hair and her jewelry. Bravo!

oprah-winfrey-golden-globes-2018-winner

Oprah Winfrey i Versace

Hvis jeg på forhånd skulle have kommet med et bud på, hvem der ville være at finde på denne liste, så ville Oprah helt sikkert ikke have været blandt. Mest fordi jeg ikke anede at hun kom, men også fordi hun ikke ligefrem er verdens største fashionista. Men til Golden Globes sad hendes sorte velour (?) kjole, som om den var malet på. Perfekt! Oprah modtog en speciel pris og gav noget af en tale, har jeg hørt. Jeg har ikke selv hørt talen endnu, men det skal jeg i aften, når DR3 viser Golden Globes 2018 – både den røde løber og herefter selve showet. Det starter fra kl. 20.00. Der går nu rygter om, at Opraf ville stille op til præsidentvalget. Det kunne godt nok være spændende!

Oprah attended the Golden Globes 2018 because she was given the Cecil B. DeMille Award. I’ve heard that she gave a really spectacular speech, but I still haven’t heard it myself (I’m gonna watch it tonight). I really liked her Versace dress who hugged her in all the right ways.

Der var også andre fine til Golden Globes 2018, men de her var nu de bedste. Jeg kunne også godt lide Natalie Portman, Alicia Vikander og Laura Dern. Jeg var også ret begejstret for hende her, som arbejdede som vært for en TV-kanal på den røde løber. Jeg har aldrig hørt om hende før, men hendes kjole var virkelig pæn! Min værst klædte-liste kommer i morgen 🙂 Hvilke var jeres favoritter?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Lily James (så smuk!) Katherine Langford og Margot Robbie var deffo også 3 af mine faves 🙂 Derudover var jeg også glad for Alicia Vikander og Millie Bobby Brown (Selvom hendes kjole fra nogle vinkler ikke fungerede helt). Er også enig i, at det sorte tema ikke rigtig gav mig nogle wauw-moments. Selvom det er en god sag og alt det der, håber jeg altså ikke de kører temaet til Oscarshowet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg så også godt dit indlæg og var meget enig med de fleste af dem. Du har god smag 😉

   Millie synes jeg nemlig havde for mange ting, der ikke fungerede for mig. Blandt andet det med vinklerne, var ikke så vild med hendes valg af sko og så synes jeg, at hendes hår sad dårligt (det lignede lidt, at hun selv havde sat det?).

   Jeg tror heldigvis, at det kun var her til Golden Globes, at de ville køre det sorte tema!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg må indrømme at jeg synes Caitriona Balfes kjole er helt forfærdelig – hvad sker der lige for de der armvarmere, for slet ikke at snakke om hvor hendes bryster er blevet af? 😳😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg tænkte også nok, at det måske var en kjole, som ikke alle ville være til, he he! Cait har dog ikke særlig stor barm, så jeg tror nærmere, at der “den ligger” 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kendall JEnner, Cathrine Zeta Jones og Heidi Klum havde nogle vidunderligt dramatiske kjoler på, der kom helt til sin ret i sort. Plus Alicia Vikander.

  Og jeg ELSKER den sorte dresscode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg synes, at Kendall Jenner og Heidi Klum var ret tacky! Cathrine var okay! Men ja, Alicia var fin.

   Haha det er jeg ikke overrasket over, at du gør! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Haha, jeg synes næsten Caitriona Balfes kjole er den grimmeste blandt dem alle 😛 Hvad sker der for de der armpuffer? Og snorene op til halsen? Men hurra for forskellige smag 😀

  Katherine Langford og Alicia Vikander var mine klare favoritter, men det er rigtigt, at sort er en lidt kedelig farve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hehe folk er ikke vilde med Caitrionas kjole, haha! Hun var dog på de fleste “Best dressed” lister, som jeg har set. Men ja, smag er – heldigvis – forskellig!

   Jaaaa, hold op det var kedeligt med alt det sorte!! Det har de bare ikke at gøre igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ferie på Kap Verde