Godt nytår og tak for 2017

Mest læste indlæg i 2017

Mere en 150.000 forskellige mennesker har været forbi bloggen i 2017 og I har sammenlagt generet næsten 1 million sidevisninger (en M-I-L-L-I-O-N – det er jo crazy!!!). Tusind, tusind tak for de mange besøg, kliks og ikke mindst jeres kommentarer og engagement. Det betyder så uendeligt meget, dét skal I vide! Tradition tro skal vi selvfølgelig se, hvilke 10 indlæg der var de allermest besøgte på bloggen i 2017. Ud fra denne liste, så kan jeg vist roligt konkludere, at jeg ikke er den eneste Outlander-fan i kongeriget Danmark 😉

I kan se, hvilke indlæg, der var de mest læste i 2016 HER

Vi starter nedtællingen…

missjeanett-brunette-tine-balle-frisoer-blogger-odensebloggers-blond-balayage

Nr. 10 – Brunette for første gang i mere end 17 år!

I november var jeg ved frisøren og jeg fik lavet en lidt mørkere bund for at nå frem til en mere naturlig blonde farve. Jeg nåede lige at knipse et billede af det mørke hår – den time det varede. Sådan ville jeg altså se ud, hvis ikke jeg fakede den som blondine og det var I ret mange, der gerne ville se – så mange, at det blev 2017 10. mest læste indlæg her på bloggen. Læs hele indlægget HER

The 10th most read post in 2017 on my blog was when I showed you guys what my natural haircolour is. Read the whole post here

mini-a-ture-aw-16-kollektion-missjeanett-kjole-vinter-16-tyl-laise-kjole-sky-captain-blue-dress

Nr. 9 – Vi skal stoppe med at opdrage piger og drenge forskelligt

Det var et emne, som havde ligget mig på sinde i noget tid, men uden at jeg helt havde kunne finde ud af at sætte ord på det. Det fik jeg endelig gjort og vi diskuterede her på bloggen, hvordan vi kan undgå at vi opdrager vores piger og drenge forskelligt. Altså ikke at der ikke må være forskel, men der skal ikke være forskel i de grænser man sætter. Jeg synes for eksempel, at drengebørn oftere får lov til mere end piger; de får lov til at være voldsommere, larme mere og der bliver generelt bare sagt mere nej til dem. Vi forventer mere af pigerne (deres opførelse) end af drengene og dermed er vi med til at skabe en skævhed helt fra barndommen af. Det er svært at nå rundt om hele emnet her, så i stedet kan I læse hele indlægget og debatten HER. Hvis man skal sige noget om 2017, så er det, at det i den grad har været kvindernes år, hvor der er blevet sagt fra i form af #metoo og efterfølgende de mange skandaler i Hollywood. Vi bliver bare nødt til at indse, at disse mænd er ikke bare blevet røvhuller helt af sig selv – der er helt klart nogen, der ikke har fået sat grænser helt fra barnsben af. Nu er alle mænd ikke røvhuller – på nogen måde. Men det er da himmelråbende skræmmende at se, hvor udbredt grænseoverskridende adfærd er mange steder.

In March I started a debate about how we should stop raising our girls and boys in different ways – that we make different rules according to their gender. Read the whole post here

janelle-monae-oscars-2017-worst-dressed

Nr. 8 – Oscars 2017 – Worst dressed

Januar og februar er nogle triste, grå og lange måder (føles de som – februar er jo egentlig årets korteste måned). En af lyspunkter i disse måneder er dog award-sæson, som går i gang om meget kort tid (Golden Globes er om en uge!). Jeg plejer at laver “Best” og “Worst dressed” til et par stykker af dem. I år tænker jeg, at vi napper Golden Globes, BAFTAs og Oscars – ligesom jeg gjorde i 2017. Mine “Worst dressed” fra Oscars sidste år blev året 8. mest læste indlæg og I kan se alle kjolerne HER (“Best dressed” fra samme aften finder I HER)

It has always been popular when I pick my “Best” and “Worst” dressed during award season. Golden Globes is in a week and this year I’m gonna do Golden Globes, BAFTAs and Oscars. My “Worst dressed” from the Oscars in 2017 was the 8th most read post on the blog in 2017. See all the dresses HERE (and see the “Best dressed” from the same night here).

banrock-station-stige-oe-legeplads-natur-paa-fyn-odense-losseplads-missjeanett-blogger-fredet-natur-vin

Nr. 7 – Jeg synes, at moderrollen er blevet nemmere

Det er nok ret naturligt, at når man flere gange har givet udtryk for, at moderollen er svær (blandt andet her), at der så er nogen der spørger, om jeg synes, at den bliver nemmere med tiden. Det synes jeg, at den gør og er blevet – en del endda. Det skrev jeg lidt om i indlægget HER

Because I before has written posts about motherhood (HERE) and that I think it’s hard to be a mother, then people will (naturally) ask if I think it gets easier in time. And I think it does. I wrote about that HERE

tim-vermund-odense

Nr. 6 – Odenses nye viceborgmester…

2017 bød jo på kommunalvalg og da valget var ovre (med et fuldstændig fantastisk resultat her i Odense), så kunne jeg også afsløre, at Tim nu er Odenses nye viceborgmester. Faktisk gældende fra i dag 1. januar! Jeg havde dog overhovedet ikke regnet med, at det ville blive et af de mest læste indlæg på bloggen i 2017 og at er delt indlægget over 600 gange (!) på facebook. Fuldstændig crazy. Det betød at indlægget blev det 6. mest læste indlæg på bloggen i hele 2017. I kan læse hele indlægget, om hvordan han blev viceborgmester HER

In 2017 we had elections for all city counsils in Denmark and we had a great election here in Odense, Denmark. Tim became deputy mayor (which we hadn’t even thought was possible). I broke the news and wrote more about the whole thing HERE

min-krop-missjeanett-kap-verde-melia-tortuga-beach-hotel-spies

Nr. 5 – Hvorfor er vi så dårlige til at elske vores egen kroppe?

Efter vores ferie på Kap Verde, havde jeg lagt mærke til, hvor tydeligt det var omkring poolen, at rigtig mange kvinder har det virkelig skidt i deres eget hylster. Det er enormt trist og det knyttede jeg nogle tanker og sætninger til i dette indlæg – samtidig med at I lige fik lov til at se min mushy-mornumse. Jeg kan selv godt lide den og jeg håber, at mange andre bag skærmene vil blive bedre til at elske deres! Det blev bloggens 5. mest læste indlæg i 2017. Læs indlægget HER

When I was hanging at the pool in Cap Verde I noticed so many women who were (very obviously) not happy in their own skin; It made me so sad that I wrote this blog post about how I wish we could love our own bodies more. 

fairy-glen-isle-of-skye-scotland-skotland-missjeanett-bjerge-ferie-koer-selv-bilferie-guide-tips-til

Nr. 4 – Nyt job!

I juni startede jeg hos AOF Odense + Østfyn, hvor jeg en dag om ugen sidder i Nyborg og sørger for at deres sociale medier er opdateret, laver nyhedsbrev og er med til at finde på nye ideer til spændende foredrag. Jeg har været vildt glad for at være hos dem og er derfor også rigtig glad for, at jeg også fortsætter hos AOF i 2018. I kan læse mere om jobbet HER

In June I got a new job. The blog is still my main job, but one day a week I’m a AOF (evening school) where I update their social medie platforms and make their news letter. I talk more about the job HERE

min-weekend-min-jul0

Nr. 3 – Vi holder ikke jul alene i år

Det 3. mest læste indlæg i 2017 er ikke en gang tre uger gammelt, men jeg tror, at det er fordi, det er et emne, som berører flere end vi måske lige tror; julen og dét at den ikke er nem for rigtig mange. I 2017 holdte vi ikke jul alene og det skrev jeg om HER – men jeg havde faktisk ikke regnet med, at det ville blive så læst!

The 3rd most read post here on the blog in 2017 was this one. We have celebrated Christmas alone for some years now, but in 2017 we didn’t. I think a lot of people forget that Christmas isn’t easy for a lot of people.

oversigt-over-alle-outlander-boger0-1

Nr. 2 – Oversigt over alle Outlander bøger

Det var ikke fordi, at trafikken væltede ind på en gang, da jeg udgav dette indlæg med oversigten over alle Outlander bøger. Men hele året har der hver eneste måned været god trafik fra google og jeg har også kunnet se, at I har søgt på “outlander bøger” mange gange i mit søgefelt her på bloggen. Der har ikke været en eneste dag i 2017, hvor der ikke har været besøg på dét indlæg og hvis et indlæg trækker 2000-3000 besøg hver eneste måned et helt år – ja, så ender det altså som det 2. mest læste indlæg i hele 2017. Jeg ved også, at en del af jer derude er startet på bøgerne også. Det er så hyggeligt og det glæder mig Outlander-hjerte, at så mange af jer også er blevet ret vilde med Outlander. I finder indlægget HER

It wasn’t because this post got a lot of traffic then day it was published, but it has been getting good traffic every day, all year. And if it get 2000-3000 visits a month then it’s bound to have some big numbers when the year is ending. This post with an overview/list of all the Outlander books was the 2nd most read post in all of 2017. Read it here

giphy

Nr. 1 – Endelig er der en premieredato på sæson 3 af Outlander

Her er det så – det mest læste indlæg i hele 2017 her på bloggen. Jeg er selv MEGET overrasket. Godt nok fik indlægget godt med trafik, da det udkom og jeg har også flere gange lagt mærke til, at det også har trukket fin trafik fra google i løbet af året (og gør det stadig – det er ikke mere end 3 dage siden, der sidst kom en ny kommentar på indlægget). Men at det var det mest læste overhovedet? Det ville jeg virkelig ikke have gættet på. Det ender altså med Outlander-indlæg på både 1. og 2. pladsen – hvor er det smukt! Indlægget handler om at der endelig kom en dato for premieren af sæson 3, MEN at vi skulle vente endnu længere end først meddelt. Det var jeg ikke så glad for at høre og udtrykte mine frustrationer i form af Outlander-gifs… læs indlægget HER

Here it is – the most read post on my blog in 2017. I’m actually very surprised myself, but seeing a Outlander-themed post on both no. 1 and no. 2 is beautiful. This post was made in spring when they finally gave us a premiere date for season 3. But the premiere was further away then they had first promissed so I expressed my fustrations in Outlander gifs in this post.

Boblere: De indlæg der var liiiige ved at komme med på listen var blandt andet 16 smukke slå om kjoler, Velkommen til mit nye bloghjem!, Gode råd til huskøb og husjagten, BAFTAS 2017 – Best dressed, Træt af at se træt ud: Rander under øjnene og Postkort fra Fuertuventra #2. Årets mest besøgte outfit var dette her – jeg kan ikke helt lure grunden til, hvorfor det lige blev dét outfit?

Er I overrasket over listen? Hvilke indlæg husker I bedst?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Susanne

  Jeg er ret overrasket over, at Outlanderstof trækker så meget trafik. Jeg synes, det er dødsygt, haha (sorry – jeg ved det er helligbrøde). Men jeg er ikke overrasket over, at det er de mere debatterende indlæg, hvor du bruger dig selv som eksempel, der derudover er mest populære. Det er helt klart her, jeg synes, du er bedst, og de er årsagen til at jeg følger din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha det er også helt okay, at du ikke lige er til Outlander. Men den er bare mega populær. Jeg så også lige, at det er den 2. mest sete serie på Viaplay i HELE 2017 og den udkom jo først i efteråret. Outlander er bare mega hot lige nu og det smitter også af på listen her.

   Men tusind tak for dine søde ord! Det er normalt også de indlæg, som du også godt kan lide, der topper listen hvert år! Tak fordi du følger med (også selvom du springer Outlander-indlæggene over 😉 <3 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er vild med dit mix af mode, Bella, politik og så dine mere “tunge” indlæg på bloggen. Har fulgt med i årevis og vender trofast tilbage fordi du er meget tro mod dig selv i alt, hvad du skriver. Det er forfriskende i en copy-paste blogverden 🙂
  Det undrer mig slet ikke at Outlander topper. Den har fyldt meget på din blog så du er vel lidt af en ambassadør for serien 😉 Og det er uden tvivl også takket være din omtale, at jeg gik igang med den i starten af december. Alle tre sæsoner er nu set -og må også melde mig som fan. Har seriøst (Jamie)abstinenser!!!
  Så tak for en god serieanbefaling -og for en altid skøn blog <3

  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Hvor har du set den nye outlander sæson henne? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nytår og tak for 2017