Wind River

Min weekend: København, shopping og lille fin baby

Disney x Wheat kjoleSaturday Fan Club - Gina TricotReklamelinks:

Har I haft en skøn weekend? Det har jeg virkelig! Jeg har faktisk tilbragt den hele i København. Det var efterhånden en del måneder siden, at vi havde taget en tour-de-venner i København, så det fik vi spontant lyst til at arrangere i sidste uge. Heldigvis kunne folk, så det passede perfekt. Det blev både til fødselsdagsfejring af både min søster og svoger (de har begge fødselsdag i januar), sjov og spil hos venner i Ørestad, biograftur (ja, den her – det er 3. gang <3 ) og barselvisit hos gode venner på Østerbro, hvor vi fik mødt lille Oluf for første gang.

Jeg nød lørdagen i overstående seje t-shirt (jeg har købt den HER) og Bella fik næsten tømt Fisketorvet for gode ting samme dag. Den fine hat fandt vi i ZARA på udsalg sammen med denne fantastiske trenchcoat. Jeg fandt også denne smukke nederdel til hende og to fantastiske kjoler fra Soft Gallery på udsalg: den HER og denne HER. Bellas kjole her øverst er iøvrigt denne her fra Disney x Wheat.
Vi kom hjem sent i går aftes, så jeg er virkelig træt i dag og samtidig tror jeg, at jeg er ved at blive småsyg. Har ondt i halsen, snotter og er bare SÅ træt. Bella har også været varm on/off den sidste uge, så tror hun har smittet mig. Jeg kan bare ikke være syg nu, fordi i morgen skal jeg undervise for første gang i Facebook. Så jeg skal afsted og jeg skal også have forberedt mig til undervisningen i morgen. Jeg må lige hanke lidt op i mig selv!

Hvis I også har lyst til at shoppe lidt i dag, så har jeg et par rabatkode tips:
Hos Boozt får I 15% på udsalget (kun i dag), hvis I klikker HER og bruger koden FINALSALE. Nederdelen fra Noa Noa kan så købe med ekstra rabat!
Hos Nicehair er der 20% rabat på hele shoppen HER (brug koden JAN20 og gælder kun til i morgen).
Sidst men ikke mindst, så giver koden HOTEL2018 10% rabat hos Hotels.com lige HER. Den gælder kun i dag og man skal rejse inden 28. maj for at den gælder. Sig til, hvis I er faldet over andre gode rabatkoder i dag, så kan jeg tilføje dem, så vi alle kan få glæde af dem. Jeg overvejer at købe et par beauty-ting, som jeg er løbet tør for.

Did you have a lovely weekend? I did! I spent the whole thing in Copenhagen visiting friends and family. We did some shopping, went to the movies (yeah, I saw this one again – it’s the third time now!), met little baby Oluf for the first time and just had a great time. My pink Saturday fan club t-shirt is from HERE. Bellas dress is this one from Disney x Wheat.

Tim Vermund

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

1 kommentar

  • Louise

    Gid jeg kunne tage selfies som dig!
    Vildt nok med filmen. Jeg så den med to venner og vi var nærmest alle tre ved at falde i søvn. Så jeg skyndte mig hjem og så Moulin Rouge og blev livet op 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wind River