Min weekend: København, shopping og lille fin baby

Mit 2017 i rejser

missjeanett-badedragt-fra-asos-blomster-print-sla-om-wrap-bathing-suit-swim-marmar-fuerteventura-fitness-vagttabgilda-casa-de-pinchos-y-tapas-god-tapas-i-corralejo-good-restaurant-in-fuerteventura-missjeanett-bloggercorralejo-fuerteventura-holiday-ellos-summer-dress-kids-missjeanett-rejse-ferie-sommerkjolecorralejo-fuerteventura-de-kanariske-oer-missjeanett-blogger-livet-som-mor-med-barn-apollorejser-tekst

Fuerteventura

Tradition vil jeg tage jer med på en kort tur gennem de rejser/ferier, som jeg var på i 2017. Jeg plejer også at komme med mine drømme og planer for det nye år – og de kommer snart. Det er sjovt at se, hvad jeg håbede på sidste år i dette HER indlæg. Nogle ting blev en realitet, mens andre stadig er forblevet ved ønsker. Min første rejse i 2017 gik til Fuerteventura. Vi tog afsted i vinterferien og nød lunere temperature, skøn mad og den hyggelige ø. Jeg kunne sagtens finde på at tage tilbage til Fuerteventura igen! Jeg arbejder iøvrigt på en guide med mine tips til Fuerteventura (primært Corralejo).

Der er et par outfits fra ferien på Fuerteventura HER + HER. Og jeg “sendte” jer også et par postkort derfra HER og HER. Desuden rockede Bella virkelig Fuerteventura i det her sæt, som jeg købte i lufthavnen – lige inden vi tog afsted.

In the beginning of every year I look back on the travels made. I got to go to some really nice places in 2017. We started 2017 off by going to the Spanish island of Fuerteventura in February. It was lovely with warmer weather, great tapas and the very cosy town of Corralejo. I wouldn’t mind going to back to Fuerteventura again. You can see more photos from the trip HERE + HERE – and my two outfits HERE and HERE.

3-sisters-of-glencoe-missjeanettfairy-glen-skotland-isle-of-skye-scotland-missjeanett-blogger-spring-may-maj-2017-jeanett-drevsfeldtscottish-salmon-risotto-butternut-squash-portree-restaurants-missjeanett-blogger-cuchullin-skotsk-laksfalkland-inverness-1940s-outlander-scotland-skotland-missjeanett-location-locations-steder-trench-coat-like-clairelallybroch-midhope-castle-skotland-scotland-outlander-locations-steder-missjeanett-blogger-travel-visit-price-tekst

Skotland

I maj var jeg tilbage i helt fantastiske Skotland. Under et år efter mit sidste besøg. Dét er, hvad Skotland gør ved én – eller i hvert fald ved mig! Vi kørte rundt i det smukke land i en uge, hvor jeg blandt andet endelig fik besøgt “Lallybroch”. I kan se listen over Outlander-steder i Skotland HER. Hele vores rute for rejsen i maj sidste år, kan I se HER – inklusiv en masse billeder, tips om overnatninger og hvad man kan se de forskellige steder.

Vi ses snart igen, Skotland!

In May I was back in lovely Scotland – less than a year since my first visit to this amazing country. We drove around in the country for a week (I got to visit a few Outlander locations HERE). You can see our route for the whole week HERE

Jungshoved Præstegård - sommerferie på Præstø jungshovedpraestegaard-missjeanett-blogger-i-badekar-outlanderKarrebæksminde sommerferieKarrebæksminde - sommerferieKarrebæksminde - Martens røgeriVero Moda Henna dress

Sydsjælland

(Reklame for Jungshoved Præstegård):

Fordi vi lige havde været i Skotland og fordi vi skulle afsted til varme i efterårsferien, så besluttede vi os for at holde sommerferien i Danmark. Det har vi snakket om at gøre i et par år, men at vi så skulle ramme året med en af de dårligste somre i flere år, dét var ikke en del af planen. Og det er helt klart også en af grundene til, hvorfor vi allerede har booket vores sommerferie til udlandet i år.
Hvad vi foretog os i sommerferien i juli, fejlede dog ingenting! Vi tilbragte nogle skønne dage på det sydlige sjælland i både Præstø og Karrebæksminde.

Billedet af mig i badekaret er fra den skønne Jungshoved Præstegård. Der kommer et samlet indlæg om tips fra turen snart, men indtil da kan det bookes HER. Og varmt anbefales!
Min blå kjole er fra Vero Moda og den kan stadig fås lige HER (reklamelink)

We decided to spent the Summer in Denmark. It wasn’t a part of the plan that we would have one of the worst summers in Denmark in years (weather wise). Where we went and what we did was lovely though! We spent a few days in Præstø and in Karrebæksminde. We stayed a this lovely place in Præstø (advertising) – highly recommendable! My blue wrap dress is from Vero Moda and you can still get it HERE (adlink).

Rubjerg knude fyr - Visit DenmarkRubjerg Knude Fyr - lighthouse Løkken DenmarkNorth Shore Surf - LøkkenSommerhus i LøkkenLøkken strandsaltum-strand-missjeanett-blogger-sommerhus-i-sommerferie-i-solnedgang-august

Saltum

I slutningen af august tog vi 9 dage i sommerhus i Saltum i nordjylland. Et sommerhus, som vi havde lånt af nogle bekendte – og hvor var det fantastisk! Beliggende mellem klitterne med havudsigt og stilhed, som vi alle havde brug for. I 9 dage levede vi af kærlighed, den friske luft ved havet, fish n’ chips fra et sted i Løkken og masser af vin til de voksne. Det var 9 magiske dage med stranden lige udenfor, masser af vin, frisk luft, gåture uden sko og nærvær. Jeg håber meget, at vi kan låne sommerhuset igen.

Jeg skrev lidt om vores ferie HER (om at drikke masser af vin og spise ditto mange mælkesnitte) og HER (om dårligt internet og endelig at trække stikket lidt). Og der er outfits fra ferien HER og HER. Der kommer dog snart et indlæg med lidt tips til området, hvis I også overvejer ferie på de kanter. Sommerhuset lejer de dog ikke ud. I er en del der har spurgt, men de bruger det rigtig meget selv og ellers låner de kun til folk, de kender. Jeg skal dog nok dele mit tip om virkelig gode fish n’ chips! 😉

In August we borrowed a vacation house from some friends in the northern part of Denmark. We had 9 amazing days looking right at the beach and wild nature. We ate a lot of fish, drank a lot of wine and went for walks without shoes on in the sand. It was perfect! There’s two outfits from that vacation HERE and HERE.

Santa Maria - Sal Kap VerdeKap Verde eksotiske blomster - orange hibisbus hawaiiblomstKap Verde - Melia Tortuga Beach hotelCap Verde - Melia Tortuga Beach Hotelkap-verde-sal-santa-maria-beach-strand-surfing-surfe-kite-missjeanett-familieferie-rejser-ferie-paa-cap-verde-afrika-africa-hotel-tekst

Kap Verde

2017 sidste rejse husker I nok stadig – den gik til Kap Verde i oktober. Det var min tredje tur til Kap Verde og denne gang var på øen Sal, som er den jeg foretrækker af de to, som jeg har været på. Nu hvor jeg ikke havde været udlands i løbet af sommerferien, så var det godt nok skønt at blive “varmet igennem”. Vi havde over 30 grader hver dag, smukke strande og no stress, som er Kap Verdes motto. Jeg arbejder på flere indlæg om turen – blandt andet et med ting som man kan se og opleve – og lidt mere om hotellet. Jeg har allerede lavet dette indlæg om ferien og så er der et outfit derfra HER. Hvis I er i tvivl om, hvilken Kap Verdisk ø, I skal vælge, så har jeg skrevet et indlæg om Sal vs. Boavista HER

I kan finde en oversigt over alle mine rejse guides og tips HER

On the last trip of 2017 I went to Cape Verde – for the third time! I really love the nice climate and beautiful beaches of Cape Verde. I’ve some more posts about the trip coming up, but you can read this one now and also see this outfit from the trip.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

16 kommentarer

 • Uuuuh, Saltum <3 Der er bare så dejligt. Vi købte sommerhus der i efteråret, og vi har været der næsten hver weekend siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej hvor er jeg misundelig!! Der er SÅ dejligt! Glæder I jer ikke til at bruge det hele sommeren? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er lejet ud nogle uger, men vi har selv 14 dage. Jeg glæder mig SÅ meget 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg godt forstå!! Åh jeg gad godt at have et sommerhus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Uh, min kæreste og jeg vil så gerne på badeferie i år (de sidste par år har det været storbyferie), og jeg lurer lidt på Kap Verde. Men er det en god destination til en sommerferie? Sådan midt/slut-august? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Charterselskaberne flyver desværre ikke dertil om sommeren. Jeg tror, at deres ræsonement er, at vejret er nogenlunde det samme som i sydeuropa på det tidspunkt, så der måske ikke er så mange, der vil betale mere og flyve længere for “samme vejr” – hvis det giver mening? Typisk flyver de fra efterårsferien og til marts-april.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det ser slet ikke ud til at Spies flyver derned i sommermånederne, så så er det jo så nemt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hov, jeg havde ikke set din næste kommentar, før jeg svarede på den første. Men ja, du har ret. De flyver ikke dertil om sommeren. Der er en pause mellem april og oktober (cirka).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Det giver god mening – det var også det jeg tænkte. Så må vi finde et andet sted, og rejse til Kap Verde til vinter en gang 😉 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det synes jeg, lyder som en god plan 😉 Kap Verde kan i hvert fald anbefales! Vi rejser til Cypern til sommer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Vi havde også kig på Cypern, men jeg synes at de fleste steder med Spies som var inden for vores budget så lidt lurvede ud 😀 Så vi endte på Grækenland i stedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh træls! Vi har fundet et fint et i Fig Tree Bay. Grækenland er nu også skøn! Hvor skal I hen der?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Vi skal til Limenaria. Jeg har aldrig været i Grækenland, så jeg aner ikke noget om det, men det så godt ud og det har fået gode anmeldelser 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth Olsen

  Sikker skønne steder I har været. 🙂 Har selv været i Scotland 1 gang, men det vil helt sikkert få en anden betydning næste gang jeg rejser dertil (Outlander)
  Jungshoved præstegård skulle være fantastisk/ omgivelserne. Havde en kollega som lejede det til deres bryllup:)
  Pt. er tiden hvor man længes efter sol og varme. Rejser altid i foråret med min veninde til sol og varme. og igen i år tager vi til Thailand(marts) en dejlig vitamin indsprøjtning/ opladning af energien.
  Tak for din flotte rejseguide..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, Outlander giver helt sikkert lige lidt ekstra til en rejse til Skotland 😉

   Jungshoved er så hyggeligt! Det kan virkelig anbefales. De fortalte også, at de tit lejede det ud til bryllupper. Det ligger virkelig også smukt ned til vandet og omgivet af grønt!

   Åhh det lyder også som nogle lækre rejseplaner, du har! Thailand vil jeg også gerne til på et tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  At rejse er virkelig at leve. Jeg var selv rigtig meget afsted i 2017. Hele 7 gange blev det til besøgte så forskellige steder som Kirgisistan, Moldova, Georgien, Finland, Israel, Letland og Serbien. En af fordelene ved være studerende. Desværre bliver det nok kun 3 turer i år nu voksenlivet og selvbestalt fri det første år er en realitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend: København, shopping og lille fin baby