Ferie i Skotland: Vores road trip rute #2

Sneak peek trailer på Outlander sæson 4

Der er nok en 7-8 måneder til, at Outlander sæson 4 får premiere, men i nat delte netværket Starz sneak peek på den kommende sæson. Det er en scene fra et af de første fire afsnit i serien (de har filmet 4 afsnit indtil videre). For jer der ikke har læst bog nr. 4 (som lige er kommet på dansk HER – reklamelink), så er det en helt bestemt person, der ligger i vognen. Så selvom scenen måske virker ubetydelig, så er den det bestemt ikke, når man kender den fulde historie. Hvis I ikke fik set den teaser for sæson 4, som de udgav i december, så har jeg indsat den her nederst indlægget. To små teasere, så lang ventetid. Jeg glæder mig til, at de kommer med en god lang teaser med mange klip og scener. Ligesom den her for sæson 3. Lige nu går jeg dog mest og venter på, at der kommer nogle flere casting nyheder. Der er stadig nogle store karakterer, som der ikke er fundet skuespillere til og det må da snart være på plads eftersom, at de er godt igang med filme sæsonen. De har dog fundet ud af, hvem der skal spille Jocasta (hende her), Ulysses (Jocastas butler – ham her) og Stephen Bonnet (ham her). De mangler stadig indianerpigen Emily, den unge Lizzie og slaven Phaedre.

I kan læse mine Outlander indlæg HER

I think there’s about 7 or 8 montht ’til season 4 of Outlander premieres, but last night Starz shared this sneak peek scene from season 4. They have just started filming again after the Christmas break and have filmed 4-5 episodes so far. If you haven’t seen the sneak peek trailer they released in December, then I’ve added that one below too. I’m looking forward to a longer trailer later this year and to some more casting news. So far they have cast Jocasta (this lady), Ulysses (Jocastas butler – this guy) and Stephen Bonnet (this guy). We still need to see who’s playing indian girl Emily, young Lizzie and the slave Phaedre.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Ditte

  Hvor ser du Outlander henne? Jeg så sæson 1 og 2 på Netflix, men de har ikke fået sæson 3 endnu 😕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   På Viaplay! De har sæson 3. Desværre går der nok rigtig længe før Netflix får den. Der gik næsten 1 år før de fik sæson 2.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg elsker dine Outlander-indlæg! Bog nr. 4 ligge allerede på mit skrivebord og venter på, at eksamenshelvede snart er ovre. Jeg tør simpelthen ikke starte på den, før den sidste eksamen er overstået, for jeg tror simpelthen ikke,
  at jeg kan lægge den fra mig, når jeg først er begyndt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Men hulk snøft, videoen er taget ned.
  Jeg har ledt på Starz egne kanaler, og kan kun finde en udgave, som kun kan ses i USA/Puerto Rico.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har lige opdateret indlægget med videoen igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Øj det ser spændende ud! Jeg har ikke læst bøgerne, måske man skulle, nu der er så læææænge til man finder ud af hvem det er!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg ihvertfald klart anbefale. De er SÅ gode – og nu er 4eren også lige kommet på dansk, hvis man synes, at det er lidt tungt at læse en så tyk bog på engelsk. 4eren er min favorit af alle bøgerne indtil videre!
   Du finder oversigten over bøgerne her, hvis du får lyst til at kaste dig over dem: https://missjeanett.dk/2017/01/oversigt-over-alle-outlander-boger/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tror du at du kan opdatere linket igen? Jeg kan nemlig heller ikke finde klippet nogle steder og din video er desværre ikke længere tilgængelig. Øv. Er ved at dø af spænding!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emmacblg

  Åh. Jeg har (takket være dine mange anbefalinger her og på insta) lige pløjet mig igennem alle 3 sæsoner på 1,5 uge 😅 og nu føler jeg mig tom og jeg savner Jamie 😂 Jeg overvejer kraftigt at gense alle 3 sæsoner eller læse de første 3 bøger, MEN jeg tror simpelthen ikke jeg kan se sæsonafslutningen af sæson 1 igen (💔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth Olsen

  Jubii. Så kom den. Er gået igang med bog nr. 5 The Fiery cross” og fik selvfølgelig læst resume over Outlander serien i bogen…
  Blev noget overrasket og chokeret, da jeg læste om bog nr. 8….
  Det var en mavepuster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har lige bestilt bog nr 4 på dansk, glæder mig sindsygt til at læse den. Også fordi syvsover det er din favorit. Jeg har nemlig været overall enig i dine anmeldelser og favorit afsnit😊👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Uhhh jeg håber, at du vil nyde den lige så meget, som jeg nød den. Er helt misundelig på, at du har den til gode!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie i Skotland: Vores road trip rute #2