10 ting jeg vil lave i januar

Vores ferie på Kap Verde

sal-santa-maria-melia-tortuga-beach-hotel-kap-verde-missjeanett-med-boern-barn-familieferie-vejret-paakap-verde-sal-santa-maria-hotel-melia-tortuga-beach-hotel-kokosnoedder-palmer-missjeanett-vejret-strandekap-verde-santa-maria-sal-melia-tortuga-beach-hotel-spies-rejser-missjeanett-med-barn-boern-vejrkap-verde-sal-santa-maria-melia-tortuga-beach-all-inclusive-drinks-missjeanett-strandkap-verde-sal-santa-maria-melia-tortuga-beach-hotel-missjeanett-blogger-all-inclusive-morblog-rejse-med-boern-barnkap-verde-sal-santa-maria-melia-tortuga-beach-hotel-spies-rejser-villas-mini-club-klub-huse-missjeanett

Reklame for Spies.dk

Jeg har de sidste par dage kigget billederne fra vores ferie på Kap Verde igennem og det har seriøst været den vildeste omgang selv-tortur. Jeg har lyst til at sætte mig ombord på en flyver mod denne destination igen – gerne med det samme! Det var virkelig den dejligste ferie. Billederne her viser forhåbenligt, hvor dejligt det var. Vejret var awesome (30-32 grade hver dag i oktober), hotellet og området var skønt og Bella har bare en alder, hvor hun er både nem og fantastisk livbekræftende at rejse med. Selv en lille knækket muslingeskal på stranden eller en nedfaldende kokosnød er det vildeste i hendes verden. Vi har været på ferie på Kap Verde to gange med hende (og en gang mere før vi fik hende) og jeg tør godt at våge pelsen og sige, at det vi ikke har haft vores sidste ferie på Kap Verde heller. Flyvetiden er god, når man kun vil afsted en uge (plus man ikke har jetlag, fordi tidsforskellen kun er 2/3 timer (afhængigt af om det er vinter/sommertid)), vejret er behageligt samt mere stabilt end på de kanariske øer, strandene er så smukke (se selv billedet her nederst) og så føles Kap Verde bare med “eksotisk” end netop de kanariske øer.

Det er planen at fortælle lidt mere om turen, men hvad vil I gerne vide mere om i forhold til ferie på Kap Verde? Jeg kan se, at jeg får en del søgetrafik om Kap Verde for tiden og det er især dette indlæg, hvor jeg fortalte, hvilken af de to øer Sal eller Boavista jeg fortrækker. Der er også rigtig mange af jer, der spørger ind til Kap Verde på mail, instagram mm. – så jeg kan mærke, at der er en stor interesse for destinationen. Men jeg tænker, at der kommer et indlæg om selve vores hotel (det var dette hotel) og så måske et med, hvad man kan se/lave på Kap Verde? Eventuelt et “good to know”-indlæg også? Hvad kunne I tænke jer at vide mere om ferie på Kap Verde?

I finder alle hotellerne på Kap Verde hos Spies HER (som nu flyver direkte dertil!). Vi har faktisk også boet på dette hotel før og var rigtig glade for det. Det har en virkelig god beliggenhed!

twining-mother-daughter-ellos-fahrmans-x-frida-lemon-print-kap-verde-sal-santa-maria-spies-rejser-afrikakap-verde-sal-santa-maria-by-town-spies-rejser-vejr-i-oktober-hvad-skal-man-se-missjeanett-bloggertwining-mother-daughter-ellos-fahrmans-x-frida-lemon-print-kap-verde-sal-santa-maria-spies-rejser-afrika-africa-familierejsekap-verde-sal-santa-maria-beach-strand-surfing-surfe-kite-missjeanett-familieferie-rejser-ferie-paa-cap-verde-afrika-africa-hotelkap-verde-sal-santa-maria-cap-verde-restaurant-mad-seafood-rejer-tacos-vandmelon-margarita-missjeanettkap-verde-sal-santa-maria-melia-tortuga-beach-hotel-kokosnoedder-palmer-missjeanett-ferie-paa-rejse-til-med-boernkap-verde-sal-santa-maria-melia-tortuga-beach-hotel-resort-missjeanett-blogger-solnedgang-havudsigt-vaerelser

The last few days I’ve been going through the photos from our holiday on Sal, Cap Verde and it’s almost like torture. I wanna go back – NOW! I’m planning on doing a few more posts about Cap Verde. What do you wanna know? I’m thinking of doing a post about our hotel (this one), what to do/see in Cap Verde and maybe a “good to know” about the destination. Do you have any other requests or wishes? Then let me know in a comment!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

12 kommentarer

 • Der ser bare super-dejligt ud!

  Og jeres ens kjoler er bare for fine <3 Jeg gætter forsigtigt på, at de er fra en af Fahrman-søstrenes kollektioner fra Ellos?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var virkelig, virkelig også dejligt <3

   Og du har helt ret – det er fra den kollektion 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg aner ikke hvorfor jeg forbinder Kap Verde med utrolig meget vind?! Kan du be- eller afkræfte? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er vind, men jeg synes, at det er lidt overdrevent. Vi mærkede den slet ikke inde på hotelområdet – det er primært hvis man er ved havet. Men vindstille er der heller ikke.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgit

   Jeg har også været på Kap Verde og vinden er dejlig og er dejlig varm. Jeg har lige været i Den dominikanske republik i Caribien og i punta Cana er der lige så meget vind men den gør ik noget når den er lun. Mindes man til middag ku gå i byen på kap verde og svede for vinden fandt ik derop og det er …2-3 huse afstand fra stranden 🙂
   Jeg vil yderst gerne til Kap Verde igen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, helt enig! Vinden var ikke kold og her i oktober var der så varmt, at vi hilste vinden meget velkommen!

   Jeg vil også rigtig gerne afsted igen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej Jeanett. SÅ fine billeder. Og skøn timing. Jeg har været en del inde på dine indlæg om KV de sidste par dage, skal dertil i februar 😀 Vil meget gerne vide mere om Sal, hvad bør man se og har du flere anbefalinger af spisesteder. Har tidligere brugt dine anbefalinger til efterårsferie i Odense og været begejstret

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Heidi! Og hvor dejligt at I skal afsted – slet ikke misundelig 😉 Det er hermed noteret!

   Og tusind tak igen – jeg er glad for at du kan bruge mine indlæg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Krusbæk

  Hej Jeanett
  Er i gang med at bestille billetter til Kap Verde i marts. Vil rigtig gerne vide mere om Sal og høre dine anbefalinger, f.eks. gode spisesteder/caféer, hvad man skal se, gode strande andre steder på øen Sal osv. Det er altid rart at høre andres tips inden man skal afsted 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Noteret! Der kommer snart flere Kap Verde indlæg 😀 Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Hej Jeanett! 😊 Min kæreste og jeg har lige bestilt billetter til Kap Verde og skal bo på Oasis Belorizonte. Jeg GLÆDER mig til flere af dine indlæg 😊👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh hvor lyder det lækkert! Det næste indlæg er lige på trapperne! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i januar