Call me by Your name

Bolig wanties

Bolig Ellos Home - Fritz Hansen vaseReklamelinks – markeret med *

Har I en skøn lørdag? Jeg sidder med min yndlings maske/scrub* i ansigtet og får blogget lidt. Bagefter vil jeg hoppe i bad, købe lidt blomster og så skal vi afsted til middag hos nogle virkelig dejlige mennesker. Bella glæder sig og har valgt hendes mest festlige kjole som outfit til i aften, ha ha. Altid hellere overdressed end underdressed – det er både mit og Bellas motto! 😉

Lige nu gad jeg godt, at alle disse fede bolig ting på magisk vis fandt vej til min adresse. Jeg er især ret vildt med sengesættet her og den helt utroligt smukke vase fra Fritz Hansen. Jeg elsker, at man skal sætte blomsterne enkeltvis ned i hullerne. Så elegant!

Hvis I bruger koden 375713 så får I 20% på alt bolig hos Ellos!

1/ Plakat HER*   2/ Sengesæt HER*   3/ Glasvandmand HER*
4/ Keramik HER*   5/ Vase HER*   6/ Lanterne HER*

bloglovin

5 kommentarer

 • Sikke fine ting, og vasen er virkelig bare så fin og praktisk !
  Jeg craver selv efter flotte keramik ting til mit køkken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Hej

  Jeg kan simpelthen ikke se billeder mere på din side her:-(
  Ser via ipad

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Øv, det er da træls! Dvs. via iPad og i Safari browser? Så giver jeg det lige videre til de dygtige teknikfolk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Ja lige netop

  Håber det kan fikses:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan det helt sikkert! De skal bare lige have det at vide og derefter finde fejlen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Call me by Your name