Min bogreol: Hvid stigereol fra Ellos

Et indlæg om alt muligt: Varmer op til en græsk sommer

Moussaka opskrift - Moussaka reciepe

Reklamelinks markeret med *

Sneen den daler her i Odense og de lover at der kommer mere senere. Jeg skal i biografen med damerne senere, så det bliver spændende, om vi sneer inde i biografen. Jeg har heppet på sne hele vinteren. Det hører sig ligesom vinteren til, men jeg var nu begyndt at forberede mig på at skulle i forårssæt som det her*. Den nederdel er altså for fin! (Jeg er også lidt vild med den her*, men jeg aner ikke, hvad jeg skal bruge den til – og næsten 4000 kr?!). Det er trods alt forår på torsdag – sådan rent officielt. Min YR-app siger noget andet.

Sommerferien går jo til Cypern og vi er ved at undersøge muligheden for at forlænge ferien lidt ved at flyve videre til Athen. Jeg har været i Athen for 10 år siden og kunne virkelig, virkelig godt lide byen. Faktisk har Tim og jeg altid snakket om at vi ville tilbage, så nu må vi se, om det bliver i år. Hvilke gode græske flyselskaber er der? Sådan nogle, hvor man ikke frygter for sit liv, når man sætter sig op i deres fly. Nå, men som mental opvarmning til sommerferien (Cypern var græsk engang og maden er stadig meget græsk på Cypern), så har vi spist moussaka de sidste par dage. Det er altså godt – jeg glemmer bare retten tit! Nu slog jeg lige to fluer med et smæk: Vi fik dejlig aftensmad to dage i streg og jeg fik taget nye billeder af moussakaen til bloggen. De gamle billeder inde på opskriften trængte til udskiftning. Også nu hvor jeg eksperimenterer med fotoplader. Det giver altså nogle meget smukke madbilleder – synes I ikke, at de er pænere? Det var også en fotoplade, som jeg havde brugt til disse billeder. Bella har hjulpet mig med at lave dem og hun er altså virkelig god til det! Må lige sætte hende igang med nogle flere (#børnearbejde). Min opskrift på moussaka (og tzatziki) finder I lige HER

It’s really snowing here in Odense, Denmark and more is surposed to come later today. I’m going to the movies later with the ladies. This Summer we’re going to Cyprus and as a (very early) “warm up” I made moussaka this weekend. I love moussaka, but always forgets that it exists. I jsut shot these new photos and added them to my moussaka reciepe HERE.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Nina

  Cypern er da stadig halvt græsk, halvt tyrkisk, øen er opdelt. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, Cypern er opdelt i selvstændig del og en tyrkiskbesat del. Den som du kalder “den græske del”, er et selvstændig land og har været det siden 1974 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har du et godt tip til hvor man køber gode oliven? Jeg synes det er svært at opstøve…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Athen er er dejlig by, men ville genoverveje at tage dertil hvis i skal afsted i højsommeren. Det er MEGET varmt 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   I know! Det er ret hot på det tidspunkt, men vi ville bo ud til vandet med strande, så tænker at det går nogle dage! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow – Hvor er de fotoplader smukke! Hvor er Bella vild!! Hvordan har hun (og måske også lidt hendes mor) båret sig an?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min bogreol: Hvid stigereol fra Ellos