Wonder

Imens vi venter på Outlander sæson 4…

Er jeg den eneste, der allerede er begyndt at blive utålmodig? Det er sgu bare lidt for tidligt – Outlander sæson 4 kommer nok først til september. De har også været ret nærrige, når det kommer til at give os nogle andre nyheder – nye skuespillere der bliver castet, bekræftelse af flere sæsoner mm. Her er følelserne jeg går igennem for tiden, imens vi venter på Outlander sæson 4…

 

Claire Outlander
^ Når folk siger “Jeg ser bare en anden serie, imens jeg venter”

source-1

^Når andre fortæller mig, at de også er vilde med Outlander

Outlander Louise

^Når der er der kommer nyheder om nye skuespillere, der er blevet castet til store roller i de kommende sæsoner

Outlander culloden

^Når nogen spørger mig, om vi skal se Outlander sammen

giphy-5

^Når nogen spørger mig og en anden Outlander-fan, om vi kommer til at se mere til Brianna og Roger – men slutter af med “Nej, vent! Ikke sige noget alligevel. Jeg vil overraskes!”

Geillis Outlander

^Når folk spørger mig, hvor min næste rejse går til…

giphy-4

^Når jeg beslutter mig for at starte forfra og se alle tre sæsoner i streg

Outlander Sandringham

^Mig, når producenten af serien siger, at vi nok godt kan regne med, at der kommer både en sæson 5 og 6. Meeeeen alligevel ikke vil bekræfte det 100%.

Outlander sæson 4

^SPOILER for sæson 3: Mig, når jeg har set afsnittet, hvor Frank dør. It gets me every time.

source-5

^Mig, når Tim spørger “Har du nu set “The Wedding”-afsnittet igen?” 😉

source-6

^Når mine veninder skriver til mig, at nu er de også begyndt på at se Outlander

source-7

^Men når en af dem så siger, at hun faldt i søvn midt i et afsnit…

source-9

^Mig, når det en sjælden gang sker, at nogen siger “Outlander fangede mig ikke rigtig”

source-2

^Mig, når jeg har fået lidt for meget whisky

source-8

^Mig, når Tim siger, at jeg ikke behøver at overbevise alle vores venner om, at de skal se Outlander…

source-3

^Min indre stemme, der lige vil huske mig på, at der er laaaaangt tid til september. Droughtlander er nærmest kun lige startet.

Outlander Jamie Fraser naked

^Og så slutter vi lige af med denne gif… bare fordi!

Lider I også allerede her under droughtlander? Heldigvis har jeg lidt mere end halvdelen af den 8. Outlander bog tilbage, så den hjælper lidt lige nu. Og så er jeg også igang med at gense hele serien forfra. Sæson 2 har aldrig været min favorit, men nu hvor jeg ser det hele sammen, så nyder jeg den faktisk lidt mere. Der er nogle rigtig gode afsnit i sæson 2. Jeg synes dog stadig, at de er lidt for længe i Frankrig 😉 Tæller I også ned til Outlander sæson 4? Hvis I ikke er hoppet med på Outlander endnu, så kan I se de første to sæsoner på HBO og Netflix. Viaplay har alle 3 sæsoner liggende (og I får den første måned gratis på Viaplay, hvis I ikke har haft det før). Fun fact: Outlander var det 2. meste sete program på Viaplay i hele 2017. Der findes åbenbart rigtig, rigtig mange danske Outlander fans 😉

Kom så Outlander sæson 4….

Der er mere Outlander på bloggen lige HER

There’s a long way to go before Outlander season 4 is back (rumors say september 2018). Here’s the emotions I’m going through during this droughtlander. Told in gifs!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

21 kommentarer

 • Emma

  Haha – så er det ikke nu jeg skal afsløre, at serien ikke rigtig fangede mig? 🙈 Jeg fik faktisk set hele første sæson alligevel selvom jeg ikke var sådan vildt hooked, men gik helt død efter 1. afsnit af anden sæson. Well – måske jeg skulle give den en chance til 😜😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha så indsætter jeg bare lige den der gif af Marsali, der ruller øjne! 😛 Ej hvordan kan du gå død i afsnit 1 af 2. sæson? Det afsnit er sådan et mindfuck!

   Men okay, vi kan ikke alle elske de samme ting 😉 Jeg synes, at den er fantastisk! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   😅 Det var heller ikke så meget selve afsnittet (måske fik jeg også set 2 eller 3 egentligt?) men jeg følte lidt jeg havde ‘kæmpet’ mig igennem sæson 1, og da jeg så havde set de første afsnit af sæson 2, så vendte jeg ligesom aldrig tilbage 🙈
   Jeg kunne til gengæld godt tænke mig at læse bøgerne, så det kan være jeg starter der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Bøgerne er noget helt for sig selv! De er virkelig godt skrevet og der er klart nogle ting, der fungerer bedre i bøgerne end på skærmen.

   Jeg kan godt forstå dig, men omvendt indeholder sæson 2 et af de bedste afsnit overhovedet – nemlig det sidste. Det er 1,5 time langt (ligesom en film) og fungerer SÅ godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Haha! ELSKER det her indlæg! Næææsten lige så højt som jeg elsker Outlander 😉 vi to har talt en del sammen om outlander løbende, og det sætter jeg stor pris på, da der desværre ikke er mange i min omgangskreds som ser det.. faktisk ingen! Min kæreste nåede at blive en lille smule interesseret da sæson 3 kørte..
  jeg hader droughtlander! Men du skal huske at sætte pris på, at den trods alt ikke bliver lige så lang som sidst!!! Tænk hvis vi skulle igennem det igen!
  Og jeg har desværre læst bog 8 færdig.. du kommer til at ELSKE slutningen 😉😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha tak, det er jeg glad for Ida!! 😀 Jeg har faktisk nogle stykker i min omgangskreds, der ser den – heldigvis! Tim ser den, min søster ser den og jeg har efterhånden fået flere venner og bekendte med på den også. Det er en god “kæresteserie”! Jeg kender flere par, der ser den sammen 🙂

   Og du har helt ret! Sidste droughtlander var jo over ET år… åh gru, det var slemt. Denne gang bliver det nok 9 måneder-agtigt.

   Åhhh den vil jeg glæde mig til! Jeg er næsten halvvejs! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bank

  Jeg er så enig med dig! MEN jeg syntes du glemmer musikken i Outlander. Når introen kommer skruer jeg op på fuld styrke, så kommer man i den helt rette stemning. Min svigermor starter på serien i morgen, jeg er så spændt på om hun bliver tryllebundet, lige som os andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh ja, titelsangen er FANTASTISK!! Jeg skruer også op og synger med <3 Jeg krydser fingre for, at svigermor elsker den også! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stadig ikke set 3. Sæson
  Trist, de 2 første var på Netflix og 3. På Viaplay, hvorfor ? 😣
  Elsker serien der har det hele

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er fordi, det er Viaplay der har rettighederne. De første to sæsoner kom også på Viaplay først og så først på Netflix senere. Jeg er sikker på, at sæson 3 kommer på Netflix på et tidspunkt. Men der går nok nogle måneder endnu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Yes! har ventet på, at du ville skrive et nyt Outlander-indlæg, for så kunne jeg sige, at jeg lige har færdiggjort bog nr.4!! Den var rigtig god (på en delt første plads, hos mig, sammen med nr. 1). MEN jeg synes eddermame’ Roger er seriøst irriterende! Sådan uklædeligt besidderisk og vattet Havde så meget håbet, at Brianna ville droppe ham og måske finde en læksi indianer-boy eller sådan noget, haha 😉 Men nu ser det jo desværre ud, som om vi er stuck med de to, som et par pretty much forevigt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, er det rigtigt?! Jeg ELSKER ELSKER ELSKER Roger. Det er faktisk Brianna, der trykker på mine knapper nogle gange. Rogers historie bliver dog ret vild. Jeg er sikker på, at du vil opleve ham “mande sig op” 🙂

   Men nr. 4 er VIRKELIG god. Det er min favorit bog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Ja, han er virkelig ikke en favorit hos mig. Jeg blev faktisk glad, hver gang det gik ham dårligt, for at håbe at han evt. ville kradse af,
   så jeg kunne blive fri for ham (fx. af en infektion i foden..) Haha :p Jeg har det med ham, som jeg havde det med Frank, de er et unødvendigt vedhæng, der hænger på kvinderne (Claire og Brianna, i dette tilfælde). Nå, men jeg må se, hvad der sker i de næste bøger..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hvis du er glad, når det går Roger dårligt, så vil du elske de kommende bøger 😉 Diana er virkelig, virkelig ikke sød ved ham. Det er helt forfærdeligt.

   Men sjovt at du hader ham så meget! Jeg er helt enig, når det kommer til Frank, men han havde også nogle usympatiske personlighedstræk. Hvis man ser afsnit 1 af sæson 2 (jeg har lige genset det), så er han lige ved at slå Claire i hovedet med en knytnæve, da hun fortæller, at hun er gravid. Den slags ubehagelige sider har Roger ikke. Men han er den mere passive “ordentlige” type.
   Roger er en voldsomt stor darling blandt det udlandske Outlander-community. Der elsker de ham virkelig. Jeg synes også, at de har castet en perfekt skuespiller til rollen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maja

   Nu er det mest baseret på bogen, da jeg skiller serien og bøgerne ad og ser dem, som ‘hver deres ting’. Men, hvis vi alligevel skal sammenligne lidt, så kan jeg ikke få det billede, som tv-serien har skabt af ham (den meget pæne og kedelige “falder i ét med tapetet”-typen) til at stemme overens med hvordan han bliver beskrevet i bogen, Briannas veninde, der vidst siger at han ligner en sørøver med det halvlange hår osv. Der føler jeg tv-serien har skudt helt off, for meget kedeligere udseende mand findes vidst ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej jeg synes, at han er en pæn mand! Altså, han er selvfølgelig ikke Jamie 😉 – men jeg synes, at han er pæn! Men nej, serien tager sig nogle friheder. For eksempel er Geilis blondine i bøgerne og i bog 3 beskrives hun som svært overvægtig (hun er slank i det første bøger, men har åbenbart taget på, som hun er blevet ældre). Brianna er også beskrevet som voldsomt høj i bøgerne og det er skuespillerinde ikke. Så de tager sig nogle kunstneriske friheder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Da jeg endelig kom i gang, slugte jeg sæson 1 på ingen tid – meeeeen sæson 2 kan jeg ikke rigtig komme igennem.
  Og nu hvor jeg har læst at Frank dør 🙈🙈 armen Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Sæson 2 trækker også lidt ud imens de er i Frankrig. Men de tager derfra igen og det sidste afsnit i Frankrig er fuldstændig heartbreaking. Cait var også nomineret til en Golden Globe for lige dét afsnit. Hun spiller for vildt der.
   Og så kan du glæde dig til det sidste afsnit i sæson 2 – det er fandme godt!!

   Ja, det er pisse trist med Frank, men det giver mening for historien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kan ikke sige andet end “We share a bond”! 😂❤️ Jeg er både sygeplejerske og historienørd, så Outlander ramte totalt spot-on ved mig! Jeg ELSKER den! Til sommer skal min kæreste og jeg for første gang til Skotland og jagte Outlander-locations (og Harry Potter-spots)! Glæder mig vanvittigt!!! 👏🏻
  Tak for mega inspirerede og sjov blog 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh det lyder som en god sommerferie!! Har du tjekket mit indlæg om Outlander locations ud?

   Og tusind tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Den med bryllupsafsnittet er så rigtig – haha det sker også herhjemme 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wonder