Min søndag med snestorm og filmen "Coco"

Konkurrence: Vind en Valentinsmiddag (eller anti-Valentins)

Barsushi sushi Odense

Reklame for Just Eat

Om I er typerne, der går all-in på romantikken på Valentinsdag eller I (som jeg) synes at det er lidt noget fis, så har jeg lige nu en konkurrence inde på instagram, hvor I kan vinde et gavekort til Just Eat. Så kan I selv bestemme, om det skal bruges på en romantisk middag eller om det skal være snaskede burger i sofaen med en veninde. Det bestemmer I helt selv! I kan deltage ovre på min instagram lige HER (find samme billede derinde).
Konkurrencen slutter i aften lige inden midnat.

Holder I Valentinsdag eller synes I det er noget fis?

You can win a gift card to Just Eat over on my instagram HERE. You decide if you wanna spent it on a romantic dinner or eat greasy burgers with a friend. Are you into Valentines Day? It’s not a big thing here in Denmark, but some people do “celebrate” the day.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

9 kommentarer

 • Cathrine H

  Åh, jeg krydser fingre for, at jeg vinder! Pengene er virkelig små for tiden, da min kæreste og jeg lige har bestilt ferie til Sydspanien i april. Og jeg er totalt klassisk med valentinsdag; siger tit, at jeg synes det er mega fjollet og når dagen så alligevel kommer, synes jeg det er meget hyggeligt alligevel, hah! Det ved min kæreste heldigvis efterhånden godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha det er meget godt, at han kender dig 😉 Og det lyder dejligt med Spanien!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min kæreste synes det er noget pjat, så vi fejrer det slet ikke 😛 Jeg synes nu det er lidt hyggeligt med blomster og måske lidt lækkert mad 😉 Mere behøver man jo ikke gøre ud af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Vi fejrer det ikke rigtigt. Men nu har vi gjort grin med dagen i så mange år, at Tim er begyndt at synes, at det er sjovt at købe et eller andet corny. For et par år siden var han tilfældigt faldet over nogle hjerteformet muffins på dagen og købte dem med hjem – det grinte vi længe over 😛 Men take-away i sofaen til en god film gider jeg godt den dag! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   😂😂 Det lyder også sjovt. Grundlæggende er det jo også lidt plat synes jeg 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Altså Valentines Dag – ikke jeres måde at fejre det på 🙈

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha jeg er helt med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine

  Jeg mener fordelingen burde være omvendt.
  Vi burde have én dag om året, hvor man kunne fortælle folk, at de var nogle fjolser. Og så bruge resten af året på at fejre de mennesker, som gør vores liv til noget særligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA! Det kunne være en sær dag. “Fortæl nogen i dag at du synes, at de er en kæmpe idiot!”.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søndag med snestorm og filmen "Coco"