De bedste serier og bedste film i 2017 (ifølge mig)

Min bogreol: Hvid stigereol fra Ellos

Stigereol fra EllosHvid stigereol fra Ellos

Reklame for Ellos / reklamelinks markeret med *

Jeg har slet ikke fået vist jer min fine stigereol*, som jeg bruger som bogreol i et indhak inde i vores stue. Jeg købte den første sidste år en gang og så har jeg faktisk købt en mere enkeltvis. Jeg faldt for netop den her stigereol, fordi den virker let og “fylder” ikke for meget i rummet. Det skal helst være indholdet i en stigereol, som man lægger mærke til – ikke selve stigereolen. Min veninde Megan synes, at det er mega Scandi-blogger-agtigt, at jeg har arrangeret bøgerne efter farver, ha ha. Så meget, at hun lagde det op på sin instagram, sidste gang hun var på besøg her i Odense. Jeg har slet ikke tænkt over, om det er særligt skandinavisk at gøre – jeg synes bare, at det er pænt! Som I kan se, så er der stadig lidt plads tilbage i min stigereol til flere bøger og det er meget rart, fordi både Tim og jeg læser en del i øjeblikket (og derfor køber nye bøger). Når jeg løber tør for plads, så er der stadig et par fri hylder, som jeg lige nu bruger til planter (den lyserøde plantekrukke er herfra* og hortensia-vasen herfra*) og dimser. Det giver dog samtidig fin “luft” i min stigereol, så jeg inddrager nok ikke alle hylderne til bøger – så vil jeg hellere sortere i mine bøger (smide nogle i kælderen og putte andre i de forskellige Byt-en-bog-kasser, der er rundt omkring i Odense). Nu kan I også få luret lidt på vores bogsamling. Vi har vist lidt fra alle kategorier, ha ha.

Den fine stigereol fra Ellos kan købes HER*
Og hvis I hellere vil have den her stigereol i sort, så kan den købes HER*

Der er endnu mere bolig på bloggen her

I haven’t showed you guys my new book case! It’s from Ellos right HERE* and it’s also available in black HERE. Do you like that I aranged the books by colour?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • Det ser vildt lækkert ud 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare de fineste bogreoler! Jeg er vild med din farvekoordinering 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg får lyst til omgående at sortere dine bøger efter forfatter, haha! Sjovt som man opfatter orden og systemer forskelligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahahaha! At sortere efter forfatter giver også super meget mening. Det ville jeg selv gøre, før jeg begyndte at gøre det alfabetisk (men måske forfattere efter alfabetet?). Det vil helt sikkert bare ikke se så godt ud, som at gøre det efter farve 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Gid alle mine bøger kunne være på sådan et par reoler – måske jeg skulle til at sortere ud, synes bare det er så hyggeligt med masser af bøger. 🙈
  Enig med Katrine, jeg sorterer også altid efter forfatter, altså at de er sorteret i alfabetisk orden efter forfatterens efternavn. 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt! Jeg glæder mig virkelig til at flytte i noget større en dag, SÅ må jeg have noget lignende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste serier og bedste film i 2017 (ifølge mig)