ASOS ønsker + rabatkode

Mine rejsedrømme og rejseplaner for 2018

Ferie på Bornholm

Jeg er allerede i gang med at kigge på, hvad 2018 skal byde på i forhold til rejser. To af rejserne er allerede booket og en yderligere er tæt på at falde på plads. Resten af indlægget er drømme, ideer og håb for 2018. Jeg kommer selvfølgelig ikke til at rejse til alle destinationerne her i 2018 – med mindre jeg vinder i Lotto i løbet af 2018 (men det kræver vist, at jeg begynder at spille Lotto!).

Det er snart 20 år siden, jeg sidst besøgte Bornholm, men jeg har kun smukke minder derfra. Lige siden dengang efter lejrskolen i 7. klasse har jeg drømt om at komme tilbage. Det siger altså lidt, når en dansk destination gør indtryk på en pige på 13 år 😉 Det hjalp selvfølgelig gevaldigt, at vi dengang ramte en sensommer hedebølge og derfor brugte flere dage på Duode strand. Den eneste dag med regn blev brugt på at vandre gennem Ekkodalen og jeg husker, at jeg gik og forestillede mig, at jeg var med i nogle scener i Jurassic Park dér midt i urskoven (filmen var udkommet få år før min tur til Bornholm). Jeg overvejde både Bornholm sidste år og forrige år, men jeg tror, at det lykkes her i 2018. Det er nemlig den tur, som kun lige mangler nogle små detaljer for at falde på plads. Går alt vel, så skal jeg til Bornholm til april. Åh det er et gensyn, som jeg glæder mig til!

I’m already trying to plan where I’m travelling to in 2018. Two trips are already booked and one more is almost certain (just need a few last details before it’s all in place). The rest of these are just hopes and wishes for 2018. One place I’ve have been wanting to go back to since I was there in the 7th grade is the Danish island Bornholm. It’s know as “the sunshine island” because it’s the place that gets most hours of sunlight each year in all of Denmark. I might be going in April and I’m crossing my fingers that all falls into place, because I would love a re-visit to Bornholm!

Elgol Scotland

Ikke noget rejseår, uden en tur til Skotland – syntes at være mit rejsemotto, hvis man ser på de sidste par år, ha ha. Og 2018 kommer også til at byde på et gensyn med mit yndlings land i hele verden. Faktisk er hele turen på plads; fly bestilt, hoteller booket og rute vi skal køre, er også klar. Det eneste vi mangler, er lige at få booket en lejebil. Vi skal rundt i landet igen, hvor vi både skal gense nogle af vores favoritsteder, men også se et par nye. Jeg deler vores kommende rute meget snart og indtil da kan I finde alle mine rejserelaterede indlæg om Skotland på listen HER. Er der nogle af jer, der skal til Skotland i løbet af 2018?

It seems like I can’t have a year without visiting Scotland – and that’s right! I’m going to Scotland again this year. I’m going in May again because it was so lovely the last time I was there in May. Tickets are paid, hotels are booked – I just need to booked a hired car aswell and then everything is ready for my return to Scotland. Any of you going to Scotland in 2018?

Cyprus Sunrise Beach Fig Tree Bay

Jeg havde også Cypern på min rejseliste sidste år (HER) og så har jeg jo været på Cypern to gange før. Det blev ikke Cypern sidste år, men det gør det i år! Det er nemlig rejse nummer to, der allerede er booket for 2018. Min sommerferie går til Cypern og denne gang skal vi bo i området Fig Tree Bay. Faktisk skal vi bo lige ved Sunrise Beach, som er den her på billedet. Det vil sige, at jeg har været der før og der er virkelig smukt. Sunrise Beach ligner en stor pool. I kan se lidt flere billeder fra, da jeg var der sidst lige HER. Jeg glæder mig til at det græske køkken (Cypern var en del af Grækenland indtil 1974), de smukke strande og sommervejrs garanti. Jeg skal også forbi og se om dette hotel stadig eksisterer, fordi det ville vi gerne tilbage på igen på et andet tidspunkt.

Cyprus was on my travel bucket list last year (here), but I didn’t go. But I’m going in 2018 because the trip isis already booked. I’m going to the area Fig Tree Bay right at Sunrise Beach. I’ve actually been to Sunrise Beach before – this photo was taken at that same beach. You can see more photos from when I was there the last time here.

Rubjerg Knude Fyr

Udover Cypern, så kunne jeg godt tænke mig at tage på lidt dansk sommerferie også. En uge i sommerhus i Saltum igen ville ikke gøre mig noget, men det kunne også være i Karrebæksminde. Begge steder var jeg i 2017 og begge steder ville jeg gerne til igen. Skulle det være et nyt sted, så har jeg kigget lidt på øen FUR. Jeg har fået ideen til FUR, som en udledning af min slægtsforskning af egne forfædre. Jeg har nemlig opdaget, at min ene tipoldefar var færgebestyrer på færgen mellem FUR og fastlandet for mere end 100 år siden. Det skulle selvfølgelig primært være en ferie, men jeg gad egentlig godt lige forbi et arkiv og finde ud af lidt mere om den del af mit slægtstræ. Udover det skulle FUR være utrolig smuk med landskab, der kunne minde lidt om Møn i en mindre skala. Uanset destination, så vil jeg gerne krydre min sommer med lidt dansk ferie.

I’m going to Cyprus this summer, but I would also love to do a small vacation in Denmark somewhere. It could be Saltum or Karrebæksminde – both places I visited last year and wouldn’t mind going back to. It could also be the small island of FUR where I’ve found out that my great great grandfather was the manager of the ferry that brought people to and from the island back in 1910 (more than a 100 years ago – crazy to think about!).

Prag storbyferie

Det er ikke sikkert, at vi skal på efterårsferie, men hvis vi skal, så vil jeg gerne til Prag. Tim har været der som barn – Bella og jeg har aldrig været der før. Og det føles underligt ikke have været i en ellers så kendt og velbesøgt by. Den smukke by er fyldt med historie og jeg har hørt, at byen er børnevenlig, så jeg er helt sikker på, at den er lige noget for mig. Jeg krydser fingre for, at jeg får besøgt Prag i 2018!

I really wanna visit Prague. Tim has been there as a child – Bella and I have never been. I’ve heard it’s a beautiful city so I have no doubt that I would love Prague. Have you been?

Vietnam mountains

Hvis der bliver tid og penge til noget varme, når det igen begynder at blive koldt, så drømmer jeg rigtig meget om Vietnam for tiden. De fleste tager til Thailand eller Bali, når de flyver øst over – og på grund af de sociale medier, så er jeg for eksempel allerede træt af at se på Bali, uden jeg selv nogensinde har været der. Det er blevet for overeksponeret til, at det er noget, jeg drømmer om for tiden (det kan sikkert ændre sig med tiden). Vietnam er lidt overset og hvis man tager til det sydlige Vietnam, så er der strande, der er endnu vildere end dem i Thailand (har jeg ladet mig fortælle af en af mine gode venner, der kommer fra Vietnam). Jeg er også ret tosset med det vietnamesiske køkken og landet har en spændende historie, så jeg ville ELSKE at holde ferie i Vietnam.

If we get the time and money to go somewhere sunny when it starts to get cold again here in Denmark, then I would love to go to Vietnam. Vietnam is very overlooked compared to Thailand and Bali – but I’m especially sick of looking at photos from Bali. Everyone is going there and it actually has that effect on me that I don’t find it interesting anymore. I would rather vacation in Vietnam. The country has so much history and I love the vietnameese food!

Norway cottage

Vi snakker helt seriøst om at rejse væk i julen 2018. Der skal være sne og hyggeligt – og så er ski slet ikke et krav. Det er for stemningen, vi vil afsted. Ski ville også gøre rejsen en del dyrere og vi vil bare afsted en 3-5 dage. Jeg har kigget lidt på Norge, men jeg synes, at det er svært at få overblik over muligheden. Kender I et hyggeligt sted, hvor man kan leje en hytte i den smukke sne til julen? Det behøver som sagt ikke at være en del af en skiområde.

We’re talking about going somewhere during Christmas this year. All I want is a cosy cobin and a lot of snow. I don’t need ski. I’m considering Norway, but I haven’t found the perfect place yet. Do you have a great trip for a cosy place to celebrate Christmas in Norway?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

22 kommentarer

 • Stine

  Bornholm er virkelig også blevet hypet de sidste par år.Og man forstår jo virkelig godt hvorfor!

  Mine svigerforældre har sommerhus derovre i Sandvig. Det er helt fantastisk at når man går uden for døren starter stien op til Opalsøen og Hammershus.
  Jeg elsker virkelig at være der.
  Både til folkemødet, hvor øen er liiiidt for fyldt.
  Men også i julen da der ikke var et øje, var det fantastisk.

  Vi var der også i sommers en uge, for lige at lade op til en uge syd på.
  Og det er helt fantastisk!

  Glæd dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhhh nu glæder jeg mig endnu mere! Ja, folkemødet er noget af et trækplaster. Jeg har lovet Tim, at vi engang tager derover til det, men jeg vil nu hellere besøge øen på andre tidspunkter 😉
   Og hvor er jeg misundelig på, at dine svigerforældre har et sommerhus derovre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   I skal bestemt derover til folkemødet, med en politiker i hjemmet!
   Det er så hyggeligt og nede på jorden og for fedt det er en politisk “festival”!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Helt sikkert! Jeg vil også gerne opleve det 😉 Det er vist bare noget, man skal beslutte i ret god tid. Jeg så lige en af mine facebook-venner, der i dag søgte et sted at overnatte i forbindelse med folkemødet – det meste er nemlig allerede booket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Ja, der er rift om pladserne og priserne er desværre blevet urimeligt høje derovre de sidste par år.
   Det er lidt ærgerligt, for det gør at rigtig mange (måske) ikke har råd.
   Sådan er det nok altid med hypede ting.

   Men du har, man skal være ude et årstid i forvejen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det vil jeg huske! At vi skal beslutte os et lille års tid før, når vi vil det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh, tag til Vietnam. Det er det mest fantastiske land og vi vil så gerne tilbage! Vi rejste der en måned i 2011 fra nord til syd. Landet har bare det perfekte mix af kultur, fantastisk mad, smuk natur og så dejlige lokalbefolkning. Til sommer skal vi backpacke med vores børn (2 og 3 år) for første gang. Det bliver så spændende 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åh det lyder HELT perfekt og lige alle de ting som vi sætter pris på, når vi rejser. Skal I også backpacke i Vietnam til sommer?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Nej, vi skal til Thailand til sommer. Vi har været på mange charterrejser med børnene allerede, men ikke backpacket med dem endnu, så vi blev enige om, at debutlandet skal være det nemmeste land at rejse i overhovedet 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Lyder som en god plan! Jeg har stadig Thailand til gode!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Jeg har været til folkemødet to gange og det er noget af det mest fantastiske. Jeg skal helt sikkert til det igen!

  Fur er en virkelig fin ø og der også andre gode destinationer i området som Spøttrup borg, så klart et besøg værd.

  Helt enig med Bali det er en af grundene til vi springer Bali over på vores Indonesien tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej, jeg skal også helt sikkert til folkemødet på et tidspunkt!

   Fedt, det kan være, at det skal være Fur i år! Det lyder i hvert fald, som om der er masser at se!

   Ja, er det ikke vildt, at en overeksponering på de sociale medier faktisk kan have den modsatte effekt på mange? Jeg er seriøst træt af at høre om Bali. Også fordi jeg faktisk ikke synes, at det ser SÅ fantastisk ud taget alt den omtale i betragtning? Det virker som en hype.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, det hele ser simpelthen så lækkert ud! Jeg er lidt misundelig (på den gode måde ;)) på at du kan rejse så meget (læs: mere end en gang om året, haha!), men jeg tænker det kommer, når jeg ikke længere er studerende 😉

  I år skal min kæreste og jeg til Grækenland – det glæder jeg mig meget til! Og så skal jeg en uge til Normandiet med mine forældre, det tror jeg også er spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg er vokset op på Bornholm, og elsker selvfølgelig den ø mere end nogen anden solskinsø. Derfor kender jeg også til alle perlerne, skriv hvis I vil have tips 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Meget, meget gerne! Hvis vi kun skulle se/opleve tre ting, hvad ville du så anbefale?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Har været på Bornholm flere gange med og uden børn. Absolutte favorit sted at bo er masion du nord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak! Det vil jeg kigge nærmere på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vi lejede en meget hyggelig hytte henover nytåret, som lå smukt og ikke for langt oppe i Norge. Der var masser af sne, og vi kørte fra KBH på cirka 8-9 timer. Ikke den smukkeste indretning, men 10 sovepladser, brændeovne, ok køkken og meget, meget idylliske omgivelser. Man kan også stå på langrend i området, men jeg sprang nu bare over 🙂
  https://www.airbnb.dk/rooms/14280312

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ej hvor ser det hyggeligt ud! Den har helt sikkert potentiale og den gemmer jeg lige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ved ikke, om linket kom med, ellers så giv lige besked, så sender jeg det bagom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis ikke man havde rejsefeber før – så har man det i hvert fald nu! Hvor skal du bare fine steder hen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak søde Rikke! Hvis man bare skulle ALLE stederne i år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS ønsker + rabatkode