Bolig wanties

Nye Faber gardiner med børnesikkerhed i top

Faber Danmark gardiner - sikkerhed børneværelseFaber gardiner til børneværelse

Reklame for Faber Danmark

Lige siden vi flyttede ind i vores hus for mere end 4 år siden, så har vi haft nogle billige rullegardiner på førstesalen. Dengang skulle vi bare hurtigt have nogle mørkelægningsgardiner op, da vi havde en lille baby Bella, der ikke gad at sove, når det stadig var lyst kl. 20. Derfor blev det nogle billige gardiner fra et supermarked. Gardinet i Bellas værelse passede faktisk ikke rigtig i størrelsen (som I kan se på “FØR”-billedet), men vi var to desperate småbørnsforældre, så det blev bare hurtigt sat op. Det var bare ikke pænt. Ikke nok med at det ikke var særlig pænt, så gik der faktisk ikke længe før, det gik lidt i stykker. Så ville det ikke rulle ned, derefter ville det ikke rulle op og for et års tid siden holdte det bare helt op med at virke. Min søster og svoger sover altid på Bellas værelse, når de er på besøg og det sidste års tid har min søster lavet en meget kreativ løsning, hvor hun bandt et sjippetov fast i Bellas Wheely Bug-mus for at holde gardinet nede. Jeg er ret sikker på, at hun bliver ret glad, når hun ser, at jeg (og Faber gardiner) har fundet end bedre løsning end hendes 😉

For nogle uger siden fik jeg besøg af to meget, meget søde og servicemindede folk fra Faber gardiner (og det siger jeg ikke på grund af samarbejdet her – hold nu op, hvor var de søde!). Bella og jeg skulle nemlig vælge Faber gardiner til Bellas værelse. Dét er der kommet denne video ud af. Bella var slet ikke i tvivl om, at hun ville have det hvide rullegardin med de søde dyr på. Jeg var heldigvis heller ikke i tvivl – og meget enig med hende! De søde mennesker fra Faber gardiner tog mål på begge vinduer (vi har faktisk et lille vindue inde i skunken på Bellas værelse (en lille slags hule). I kan se det i videoen og i indlægget her) og små to uger efter kom de tilbage med nye Faber gardiner, der nærmest to sekunder at sætte op. Det havde han prøvet mange gange før, kunne jeg hurtigt konkluderer. Vores Faber gardiner er danskproduceret og hele vejen igennem processen fik jeg gode råd og vejledning. Jeg fortalte dem blandt andet om ønsket om at få et gardin i det lille vindue inde i Bellas hule, men at har været svært, fordi vi ikke har kunne finde nogle, der passede til vinduets mål. Jeg går utrolig meget op i sikkerheden (især når det er til et børneværelse) og vil derfor ikke have snore hængende. Faber går utrolig meget op i børnesikkerhed – det kunne jeg både læse mig frem til, inden jeg fik besøg af dem, men det kunne jeg virkelig også mærke på de to søde Faber-folk. Hos Faber gardiner lever de op til alle krav indenfor børnesikring, så man kan helt, helt rolig, når man vælger dem til børneværelset. Vi fandt en fantastisk løsning, som jeg både synes er pæn, som er 10000% sikker og Bella kan faktisk betjene begge gardiner uden problemer. Hun synes især, at det er sjovt, at hun selv kan rulle gardinet inde i hulen op og ned (selvom hun først var lidt sur over, at der ikke også var dyr på det lille gardin, ha ha).

Jeg ved ikke, om det er noget, jeg bilder mig selv ind, men Bellas værelse føles en smule større, fordi der ikke længere er et gardin, der “stikker ud” i rummet, men som i stedet passer inde i selve karmen. Det er selvfølgelig ikke fordi, at jeg synes, at rummet er blevet dobbelt så stort som før, men det føles bare lidt mere rummeligt. I øvrigt vil jeg godt lige slå et slag for forskellen på kvaliteten af de to gardiner her. Jeg er stor tilhænger af, at man sagtens kan finde billige alternativer til mange ting. Det er ikke altid, at en høj pris er lig med den bedste kvalitet. Men lige her med Faber gardiner, der kan jeg godt nok mærke en kæmpe stor forskel. Som i; virkelig stor. Nu skal vi også have skiftet det samme billige rullegardin ud inde i vores soveværelse og det køber jeg 100% hos Faber gardiner.

Nu kan jeg ikke love, at det har samme effekt hos jer, men lige siden Bella har fået de nye Faber gardiner på sit værelse, så har hun pludelig ville sove derinde igen! Det er så win-win! Hvem havde troet, at der bare skulle en omgang nye gardiner til 😉

I kan besøge Faber Danmark lige HER, hvor I også kan bestille et besøg af dem. Ellers kan I få rigtig fin inspiration til jeres nye gardiner på deres instagram HER og Facebookside HER

Nu er jeg nysgerrig: Hvor meget tænker I over sikkerheden, når I for eksempel vælger gardiner til jeres hjem?

Sponsored by Faber Danmark: We have had these old cheap and ugly curtains in Bellas room for years now. They’re actually broken too. But they’re now gone and instead we got these new kids safe curtains from Faber Danmark. I made a small video about it! (Bella didn’t have a hard time choosing – she wanted the white curtain with the animals for the moment she saw it!).

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Susanne

  Min mand holdt på at vi skulle have Fabergardiner i hele vores hus, da vi købte det. Jeg syntes det var mange penge men helt ærligt, det er det værd. De er så diskrete og nemme at betjene. Det der med snoren på børneværelset har jeg dog ikke rigtig tænkt over før du sige det, men det er da helt sikkert noget vi skal tænke med – vi skal nemlig også have mørklægningsgardin på hendes værelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har det på samme måde. Ja, de er dyrere – men hold op en anden kvalitet og service!

   Ja, det er jo måske heller ikke noget, man lige tænker over – men det gør de heldigvis!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dona

  Susanne, thanks for the article post.Really thank you! Great.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolig wanties