God fredag og lidt om stilhed på bloggen!

Outfit of the day #463: The New Shirt

Ellos slå om skjorteEllos slå om skjorteEllos stribet skjorteEllos wrap shirt

Ellos shirt HEREEllos skirt HEREVagabond shoes HERE

Reklame for Ellos

Skjorter er altså ikke altid det nemmeste at iklæde sig, når man har en barm, der er lidt til den store side. Hvis den skal passe over brystet, så er den altid for stor i taljen. Det er seriøst mit evige “problem” og det er vildt irriterende, da jeg synes, at skjorter både er fede og klassiske på samme tid. I sommers faldt jeg for denne skjorte og der fandt jeg løsningen på “problemet” – en slå om skjorte! Jeg nævner, at det er en kvalitet, at en beklædningsgenstand er behagelig, men det er virkelig blevet vigtigt for mig med alderen (og efter jeg blev mor). Jeg kan godt lide lidt for skønheden til særlige lejligheder, men til hverdag gider jeg hverken at have noget, der strammer de forkerte steder eller som sidder dårligt. Både skjorten og nederdelen er rigtig rare at have på, og jeg glæder mig til at style begge lidt mere forårsagtigt snart. Den stribet skjorte ville være utrolig fin sammen med denimnederdelen i collagen her nederst. Skjorten kan iøvrigt også vendes om, så den har dyb ryg (den ser sådan her ud, når den er vendt om).

Skjorten kan købes HER – og den findes også i to andre farver. Jeg styler den i blomsterprint for jer snart!

 

Ellos skjorterBlå skjorte HER – Denim nederdel HER – Taske HER – Ternet skjorte HER

Der er virkelig mange fine skjorter på Ellos lige nu. Udover den som jeg har på, så kan jeg også rigtig godt lide denne lyseblå med print. Den ville være så fin til noget denim og så en fed crossbody taske til. I kan finde en masse skønne skjorter HER og blive inspireret til styling af skjorter HER

Shirts a so “it” this upcoming Spring and I’ve teamed up with Ellos to show you some of the great shirts they have right now. When you’re big busted like I am, shirts can be a bit tricky. If it fits in the waist then it’s always too small in the bust area. Everytime! But I’ve found the perfect thing for us busty ladies: wrap shirts! You can get mine HERE (it’s available in three different colours and prints) and there’s more shirts HERE too.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Katrine

  Jeg simpelthen nød til at spørger, for har selv samme problem med skjorter, hvad størrelse har du på, for jeg oplever at Ellers til er små i størrelsen 🙈🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er de også! Jeg har en str. 42 – ellers kan mine bryster simpelthen ikke være der. Normalt er jeg en str. 40.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Meget smukke billeder af dig ude i kulden i det smukke outfit, det hele står godt til dig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak, Tina – hvor er du sød <3 <3 Og ja, det er pænt koldt at skyde de billeder, ha ha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Det er et rigtig fint sæt, Jeanett 🙂 Hvordan er nederdelen i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nederdelen er meget normal, synes jeg 🙂 Og tusind tak, Alice! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan vildt godt lide skjorten sammen med den nederdel!

  og nederdelen er kommet på ønskelisten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Heidi! Jeg er også mega fan af dem begge!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God fredag og lidt om stilhed på bloggen!