10 ting jeg vil lave i februar

Pernille Corydon Daylight øreringe

Pernille Corydon daylight

Reklamelinks – markeret med *

I de gamle “bloggerdage” viste vi bloggere ALLE vores jule- og fødselsdagsgaver frem. Jeg husker tydeligt, hvordan man typisk tog et billede af alle gaverne samlet (inklusiv billeder af gavekort, kontanter mm) og så sirligt fortalte, hvem hver enkelt gave var fra. Det er en del år siden, de fleste holdt op med det. Det har nok heller ikke været så interessant for jer at høre, at Onkel Børge gav mig 200 kroner i en kuvert, ha ha.

Jeg har faktisk ikke fået vist jer en eneste af mine julegaver fra den sidste jul. Primært fordi jeg ikke tror, at de er spændende nok til at vise frem visuelt. Tim og jeg gav hinanden Skotland – desværre ikke bogstaveligt talt. Jeg gad ellers godt lige at købe mig en skotsk ø eller hus et sted i højlandet. Nej, vi gav hinanden lækker skotsk whisky (faktisk den dyreste whisky vi endnu har købt… den er også fantastisk!) og overnatninger til vores kommende tur dertil. Jeg bookede dette hotel* og det her sted* til os. En af mine julegaver er dog oplagt at vise frem. Af min dejlige søster fik jeg disse Pernille Corydon Daylight øreringe i guld. Dem har jeg kigget efter i over et år (jeg har cravet dem både her og her), men har bare ikke rigtig fået taget mig sammen til at købe de fine fine Pernille Corydon øreringe. Det gjorde min søster så endelig alvor af og jeg har gået med dem næsten hver dag lige siden. De er så fine og har en størrelse der fungerer ret godt til hverdag også.

Øreringene fra Pernille Corydon kan købes i guld HER* og i oxyderet sølv HER*. Der findes også en halskæde i samme serie HER*

I haven’t shown you any of the gifts I got for Christmas, but that’s mainly because most of them aren’t things I can photograph – yet. Tim and I got each other some great (and expensive) whisky and some nights at hotels in Scotland for our trip in May (I booked this one and this one too). But I did get these pretty Pernille Corydon Daylight earrings from my sister. I’ve been eyeing them for over and year. I’ve been wearing them almost everyday since I got them. They’re available HERE* in gold and HERE* in dark silver. There’s also a necklace in the same series Pernille Corydon HERE*

Pernille Corydon Daylight

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

5 kommentarer

 • Marlene Høj

  Jeg har også et par og de er mine yndlingsøreringe 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De er nemlig så fine!! Og nemme at bruge til alting!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan godt forstå du har kigget efter og cravet dem i et års tid – de er så flotte !

  Ved du om man kan få dem i sølv ? Jeg er mere en sølv-pige normalt, men overvejer om jeg skal begive mig ud på dybt vand og ønske mig dem der i guld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har ikke set dem i “almindeligt” sølv, men de findes i oxyderet sølv – der er et link til dem i indlægget! 🙂 Kan du lide oxyderet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv øv – men tak for svar. Normalt kan jeg godt, men synes ikke helt de her øreringe kommer til sin ret i oxyderet, hvis du forstår min pointe 🙂

   Jeg kan meget bedre lide dem i guld.. Måske jeg bare skal kaste mig ud i at eje et par guld øreringe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i februar