Oscar 2018 - Worst dressed

Bestik med indgravering

Bestik med indgraveringBestik med indgravering - dåbsgave

Reklame for Byhappyme

Vi har stort set altid brugt melaminbestik til Bella. Det er så dejligt nemt og det larmer ikke, når de små kaster med dem 😉 Det er vist også noget med, at, er det vist det rareste for deres gummer fremfor “almindeligt” bestik, når de er helt små. Jeg har i et stykke tid bare kunne mærke på Bella, at hun synes, at melamin er “babybestik”. Hun vil gerne have og har flere gange efterspurgt “rigtigt” bestik ligesom de voksne i husstanden og hun er også blevet ret hooked på at ville skære med kniv “ligesom de voksne” (jeg lader hende selvfølgelig ikke skære med skarpe knive). Jeg faldt over dette sæt af bestik med navn for et par uger siden og tænkte straks, at det var mega oplagt. Bella er virkelig vild med, at hendes navn står på hver del. Hun kan ikke læse, men hun kan sagtens se, når der står Bella på noget (eller mor, far og “love” aka kærlighed/elske). Da jeg viste hende bestikket, råbte hun med det samme “Det er mit navn, moar!”. Så cute! Jeg forstår slet ikke, hvornår hun er blevet så stor. Næsten år skal hun i skole… det er crazy!

Jeg har fundet det her bestik med indgravering lige HER. Det kunne iøvrigt også være en oplagt og ret fin dåbsgave, hvis I snart skal til sådan en. Jeg vil selv overveje bestik med indgravering fremadrettet, som en fin barsels- eller dåbsgave.

I’ve just bought this clutery set with Bellas name on it. Isn’t it cute? Bella recognized her name right away and she thinks it’s so cool!

Bestik med indgravering - gode dåbsgaver

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Malene

  Ej, hvor er det fint! Jeg har ingen børn endnu, men får næsten helt lyst til sådan et sæt med mit eget navn på 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Haha det er SÅ sjovt, at du siger det, fordi jeg har det på samme måde! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar 2018 - Worst dressed