Bestik med indgravering

Chocolate White Russian

Chocolate White Russian reciepeChocolate White Russian cocktail

Denne Chocolate White Russian er nærmest “dessert i flydende form”. Den smager fantastisk, men jeg skal nok advare om, at min Chocolate White Russian er en lidt tung sag, så man kan ikke drikke mere end 1-2 stykker. Men den er virkelig lækker og kan I både lide chokolade og kaffe, så er Chocolate White Russian jeres drink!

Opskrift på Chocolate White Russian (til 1 person):

5 cl Chocolat Baileys Luxe (kan blandt andet købes HER)
2 cl vodka
4 kaffeisterninger (se længere nede – de skal laves i forvejen)
5 cl lækker øko fløde

Forberedelse dagen før: vand og instant kaffe til kaffeisterninger

Denne Chocolate White Russian kræver lidt forberedelse aftenen før, da I skal have lavet kaffeisterninger, så de er frosne til dagen efter. Lav, hvad der svarer til et par kopper, stærkt blandet kaffe af instantkaffe og vand. Den må som sagt godt være lidt stærkere end normalt, da noget af smagen forsvinder lidt, når kaffen bliver frossen. Lad kaffen køle lidt af, så I ikke skal håndtere brandvarm kaffe. Når kaffen er lunken, så hælder I den enten i isterningeposer eller isterningebakke. Læg dem i fryseren, så I har kaffeisterninger til næste dag (hvis I laver dem tidligt om morgenen, så kan I godt være heldige, at de er færdige til samme aften. Det kommer an på, hvor kold jeres fryser er). Hvis I vil lave Chocolate White Russian til flere personer, så skal I beregne cirka 4 isterninger per cocktail.

Læg fire kaffeisterninger i et lavt cocktailglas og hæld vodkaen over. Kom Chocolat Baileys Luxe i glasset (husk at ryste flasken med Chocolat Baileys før I skænker, da chokoladen ligger sig i bunden (ligesom ved en Cocio)) og til sidst hælder I fløden i. Rør lidt rundt med en ske, så ingredienserne lige får mixet sig lidt. Jeres Chocolate White Russian bliver bare mere lækker, som kaffeisterningerne begynder at smelte ud i cocktailen.

Pynt eventuelt jeres Chocolate White Russian med et par hele kaffebønner. Så er den klar til servering! God fornøjelse!

I finder opskrifter på mine andre cocktails HER

Chocolate cocktails - Chocolate White RussianChocolate White Russian reciepe

Have you ever tried a Chocolate White Russian? You should – it’s like a dessert you can drink! Here’s my reciepe for Chocolate White Russian and it’s pretty easy to make: You need to make coffee icecubes the night before. Make a few cups of strong coffee, let it cool off and put it in a icecube tray or icecube bags and put them in the freezer. When you are making the Chocolate White Russian: Put 4 coffee icecubes in a low cocktailglass. Pour vodka over the ice cubes and then add Chocolat Baileys. Add cream and stirr with a spoon. You can decorate your Chocolate White Russian with some coffeebeans, if you like. Enjoy your Chocolate White Russians!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Josefine

  Der mangler vidst både vodka og Kahlúa før man kan kalde det en White Russian.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er vodka i 😉 Og smagen er virkelig som en white russian bare med tilsat chokolade – deraf har jeg givet den dét navn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Jeanett,
  Det er lidt off topic – men here goes;
  Min kæreste og jeg overvejer at tage en tur til Skotland i sommerferien. Sagen er, at vi har en lille pige på 11 måneder til den tid. Nu har I jo haft Bella med, men hun har jo været en del ældre. Vil du mon anbefale en tur til Skotland med sådan en lille pige?
  Og kommer der måske snart en guide til Isle of Skye? – Du får virkelig Skotland til at lyde så magisk 🙂
  God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bestik med indgravering