Bella 5 år i dag

Festkjoler og en speciel 15% rabatkode til jer

Festkjoler til bryllupKjoler til bryllupsgæster - festkjoler

Reklamelinks – markeret med *
1/ By Malina HER 2/ By Malina HER*   3/ Rodebjer HER*   4/ Ganni HER*
5/ Designers Remix HER*   6/ Ganni HER*   7/ Gestuz HER*   8/ Gestuz HER*

Holder I allerede påskeferie nu eller sker det først på torsdag? Jeg skulle egentlig have været afsted i dag, men det er blevet til en hjemmearbejdsdag, da Bella er varm igen og ret dvask. Hun sov også til 10.30 og da jeg forsigtigt puffede til hende, så trak hun dynen op under hovedet. Lille miniteenager, ha ha! Jeg har også en enkelt opgave mere, der skal laves inden påske, men ellers regner jeg med at holde ferie fra i morgen eftermiddag en gang. Jeg laver et indlæg med mine påskeplaner senere, fordi nogle af dem er noget, som jeg gerne vil tippe jer om også (måske render vi på hinanden der 😉 ).

I er flere, der er begyndt at efterspørge indlæg med festlige kjoler til de kommende sæsoners bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer, barnedåb (selvom der vel er sæson for lige dem hele året rundt?), sommerfester og alle de andre fester! Jeg tror, at jeg vil lave et indlæg mere med kjoler, der måske kun passer til bryllupper (det gør de sorte i dette indlæg jo ikke), men som en start så kan I i dag og i morgen få 15% rabat på alle kjoler på Boozt, hvis I bruger den særlig rabatkode, som jeg har fået lavet. Jeg har her samlet nogle skønne kjoler, der alle kan bruges til festlige lejligheder. Nr. 1*, nr. 2* og nr. 5* fås også i helt hvide, hvis der er nogle kommende brude eller konfirmander med på linjen. Og speaking of brude så er der altså også et udvalg af smukke brudekjoler på Boozt HER* – dem kan man også få de 15% rabat på med koden. Jeg kan gode lide denne* og den her*

Koden hedder MissJeanett15 og den giver 15% på alle kjoler i dag og i morgen (26.-27. marts). Min. køb 599 kroner. Find alle kjoler HER*
Den gælder ikke på udsalg og følgende mærker: Ralph Lauren,Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, Masai, BOSS, Calvin Klein, 3.1. Phillip Lim, Barbour.

Today and tomorrow you can get 15% off on all dresses on Boozt HERE* if you use my discount code MissJeanett15. But it’s only valid if you live in Denmark.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Anja

  Hej Jeanett
  Det her er helt off topic, men har du overvejet at lave noget mere videoindhold til bloggen? Jeg synes, det kunne være hyggeligt at se nogle hverdags- og familievideoer osv., ligesom jeg også nyder dine indlæg her på bloggen, der har et hverdagspræg. Hvis ikke, så forstår jeg udmærket, og vil i stedet bare blive ved med at følge med i dit virtuelle univers her på domænet. Det er meget hyggeligt, og man fornemmer, at du lægger kræfter og tid i det, så tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh du er sød, tak for de virkelig pæne ord! Jeg synes egentlig, at det er en vildt god idé med mere video. Mit “problem” er bare, at det tager SÅ lang tid at producere en video til jer (filme, klippe, uploade, finde baggrundsmusik osv) end det tager at lave andre typer af indlæg. Så når jeg i perioder er tidspresset og i forvejen ikke synes, at jeg laver indlæg nok til jer, så fravælger jeg simpelthen videoer, fordi ellers ville jeg kun blogge 1 eller 2 gange i de uger, hvor jeg skal lave videoer. Men der kommer snart en video om renoveringen af vores gæstetoilet. Jeg vil dog gerne notere mig, at I er nogle, der gerne vil have flere videoer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Jeanett!
  Jeg er så vild med din blog og har fulgt med lige siden du fik Bella 🙂 Men jeg savner lidt dine “min weekend” indlæg som jeg er i tvivl om, jeg har misset at du har udfaset? Håber i hvertfald de kommer igen, de var altid så fine og hyggelige.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg savner faktisk også at lave dem, men jeg satte dem lidt på pauser, fordi de var med til, at jeg i en lang periode ikke følte, at jeg havde fri på noget som helst tidspunkt, fordi jeg skulle gå og tage billeder hele weekenden hver weekend. Så jeg satte dem på pause, fordi jeg selv havde brug for at føle, at jeg faktisk havde fri i weekenderne også. Men du er ikke den eneste der har spurgt, og de var ret populære, så de kommer nok igen snart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella 5 år i dag