10 ting jeg vil lave i marts

To gule kjoler, to mærker – samme print

Gule kjoler fra VILA og Vero Moda

Reklamelinks markeret med *

1/ Pernille Corydon øreringe HER*   2/ VILA kjole HER*   3/ Vero Moda kjole HER*
4/ Louise Kragh halskæde HER*   5/ Billi Bi sko HER*

To gule kjoler – præcis samme print. Men hvilken af de to gule kjoler skal jeg vælge? Jeg faldt først over kjolen fra Vero Moda* og da jeg så efterfølgende så kjolen fra VILA*, så syntes jeg, at den så lidt bekendt ud? Jeg fik zoomet ind på de to gule kjoler – og mindsanten om det ikke er samme print. Det er selvfølgelig så ejere bag de to mærker, men det er lidt sjovt, at de ikke har nøjes med at bruge samme stof til kun et brand. Hvilken af de gule kjoler kan I bedst lide? De er begge rigtig søde, men jeg tror, at jeg hælder mest til den fra Vero Moda*. Jeg tror nemlig, at den fra Vero Moda kan bruges lidt længere i sæsonen på grund af de længere ærmer, men den minder omvendt rigtig meget om Henna-kjolen* fra samme mærke (og dem har jeg jo et par stykker af efterhånden 😉 ). Det er iøvrigt sjovt, at jeg åbenbart har fået en ting for gule kjoler om sommeren. Den startede vist sidste sommer med den her. Jeg ville iøvrig elske at style begge de gule kjoler med tingene i kollagen.

Hvilken af de to næsten ens gule kjoler ville I vælge?

I just found these two yellow dresses. It’s the same print! The one on the left is from VILA (here*) and the other one is from Vero Moda (here*). Which one do you like the most? I leaning towards the one with the longer leaves. It just reminds me so much of the Henna dress (which I already have too many of, ha ha).

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

 • SandraD.

  Jeg kan klart bedst lide den fra Vila 🙂 er ved at være træt af flæser – og det er på trods af at jeg har 2 Henna kjoler, men de bliver heller brugt i så høj grad længere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan godt følge dig mht flæserne! Jeg bruger heller ikke mine Henna-kjolerne så meget for tiden, men det har helt klart også noget med vejret at gøre. De er ret tynde i stoffet. Jeg er dog sikker på, at jeg får dem brugt igen, når det bliver lunere.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Den til højre er umiddelbart mere “dagligdagsanvendelig”, men jeg kan faktisk bedst lide den fra Vila med det større print og selve formen/modellen. Måske også fordi jeg selv har et par stykker af Vero Moda-modellen, så vil nok også gerne prøve noget nyt 😀 MEN, jeg kan faktisk bedst lide det store print.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den til højre er nemlig mere anvendelig, men ja, jeg har efterhånden også en del af dem fra Vero Moda 😉 Jeg vil bare kun få brugt den til venstre, når det blive “rigtigt” sommer pga. de korte ærmer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg kan også bedst lide den kortærmede, men bare ikke til mig, den har polyester-for og så er den for varm for mig om sommeren🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg er en af de der sære mennesker, der overhovedet ikke er generet af polyester. Faktisk synes jeg tit, at det er rart om sommeren, fordi det er så “let” i stoffet. Men jeg hører til et mindretal – I know 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Kan helt klart bedst li den fra Vila. Synes 3/4 ærmer er mega irriterende. Og så ville jeg ønske de blev lavet i noget andet stof.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg ELSKER 3/4 ærmer! Lange ærmer går jeg altid og smører op. Men ja, stoffet er lidt cheap, men det er nok også derfor, at de kan holde prisen så langt nede.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i marts