Mine påskeplaner: The Greatest showman sing-along, god mad og brætspil

Inspiration til lyserødt badeværelse

Advertisement

Pink bathroom - lyserødt badeværelse gæstetoiletPhoto sources: HEREHEREHEREHERE

Reklame for Badearkitekten

Som I nok har opdaget, så er jeg ved at give vores gæstetoilet en make-over. Det har det faktisk trængt til lige siden vi flyttede ind i huset for mere end 4 år siden. Vi har bare ikke fået gjort noget ved det, da der har været så mange andre småting, der skulle ordnes. Desuden flyttede vi ind i huset med en 5 måneder gammel Bella på armen og derfor kastede vi os ikke ud i nogle store renovationsprojekter. Det virkerde alt for uoverskueligt på daværende tidspunkt. Samtidig har vi den luksus, at vi har to toiletter; et større badeværelse og så det mindre gæstetoilet, hvor der bare er en vask og et toilet og det er sidstnævnte, vi ikke har gjort noget ved siden indflytning. Jeg har selvfølgelig taget nogle “FØR” billeder, men dem viser jeg jer først, når gæstetoilettet står færdigt. Så kan vi rigtig lave en god “FØR” og “EFTER” collage, ha ha. Jeg kan dog fortælle, at det før var mørkeblåt og at vasken var sat til i kalk, fordi vandhanen har dryppet over en længere periode.

Jeg har virkelig brugt Pinterest rigtig meget i processen. Det er altså et genialt sted til at finde inspiration og jeg havde faktisk ikke tænkt på at lave rummet lyserødt før jeg faldt over en masse skønne lyserøde badeværelser på Pinterest – jeg var med det samme solgt og heldigvis synes Tim også, at ideen er ret fed. Jeg havde ellers regnet med at møde lidt modstand der, men da rummet ikke er mindre og ikke et som vi “opholder” os meget i, så gjorde det ham ingenting, sagde han. Win! Altså jeg havde nok bare malet det lyserødt alligevel en dag, hvor han var på arbejde, men det er en del federe at gøre med hans opbakning, ha ha. Disse billeder er dem, der har inspireret mig allermest. Jeg er helt tosset med kombinationen af lyserød og guld. Det er endnu ikke besluttet, om selve vasken/badeværelsesmøblet under skal være hvidt eller i lyst træ, som det også er på nogle af disse billeder. Selve beslutningensprocessen får jeg heldigvis hjælp til af VVS mesterens Badearkitkten, så jeg føler mig helt tryg i, at jeg nok skal finde frem til det helt rigtige resultat. Der skal helt sikkert også nogle grønne hængende planter derud. I kan følge og se mit Pinterest bolig board HER

Pink bathroom - lyserødt badeværelse gæstetoiletPhoto sources: HEREHEREHEREHERE

Jeg er i gang med alt maler og spartelarbejdet selv. Det er meget hyggeligt og rummet er ikke større end jeg godt kan overskue projektet. Til gengæld aner jeg ingenting om VVS-arbejde, så i den forbindelse har jeg teamet op med VVS Mesterens “Badearkitekten”, hvor et fysisk møde med dem ikke er nødvendigt. Hos dem får man både hjælp til at udvælge de rigtige produkter og de kommer samtidig og sætter dem op og indstallerer det for én (og de tager eventuelt det gamle med – så slipper man for en tur på genbrugsstationen). Jeg har sendt mine ønsker, ideer og mål på rummet afsted til dem. Det er både beskrevet på skrift og så har jeg sendt nogle af disse inspirationsbilleder afsted til deres arkitek også, så hun får en fornemmelse af den stil, som jeg gerne vil ramme. Jeg har allerede talt i telefon med hende og nu er hun i gang med at skabe en 3D tegning af vores gæstetoilet med de nye ændringer. Jeg fik også lige nævnt, at jeg selv har haft svært ved at finde en guld toiletpapirsholder og den opgave hun mente heldigvis, at hun godt kunne løse for mig. Fedt at jeg også kan få hjælp til sådan nogle småting. Jeg har allerede kigget på dette armatur, så det må gerne være noget i samme stil. 3D-tegningen giver virkelig et godt overblik over ens projekt og jeg kunne især forestille mig, at det var en stor hjælp, hvis man laver rigtig meget om i rummet og eventuelt flytter rundt på placering af vask mm. Jeg glæder mig helt vildt til at se min 3D tegning og selvfølgelig endnu mere til, at der kommer en lokal VVSer og sætter de nye ting op. I kan selv sende jeres drømme og ideer ind på deres link HER – og selv komme i gang med jeres nye badeværelse. Hvis I hellere vil gøre tingene selv, så kan I selv shoppe i deres online shop HER, der indeholder en masse ting fra gode kvalitetsmærker.

I kan faktisk vinde en lille make-over af jeres badeværelse. Badearkitekten udlodder lignende pakke til en værdi af 8900 kroner og I kan deltage lige HER

Jeg glæder mig til at vise jer det endelig resutalt og jeg deler løbende fremskift i min instagram story, som I kan følge med i her (man klikker bare på mit profilbillede derinde).

I’m doing a make over of our small guest toilet and it’s going to be pink blush and gold. I love that combination so much and Tim has even said that he was okay with it, ha ha. These photos are my source of inspiration. I’m gonna add some hanging green plants too. Do you like it?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

3 kommentarer

 • Sandra D.

  Du har da været ret heldig med ham Tim. Tror mange mænd ville kraftigt modsætte sig et lyserødt badeværelse 😛

  Men super fin ide, det skal nok blive rigtig flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det har jeg helt sikkert 😉 Og tror i øvrigt du har ret i, at mange mænd ikke ville være fan af et lyserødt badeværelse. Ærgerligt, fordi lyserød er sådan en skøn farve!

   Og tak – jeg glæder mig meget til det færdige resultat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg er også helt vild med kombinationen af lyserød og pink – er sikker på at jeres gæstebadeværelse bliver super, super fint!
  Overvejer også kraftigt, om vi skal ud et lignende projekt 😄

  (Pssst, en lille ting; på dansk kaldes det ‘renoveringsprojekt’ og ikke ‘renovationsprojekt’. Renovation drejer sig om skrald ☺️)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine påskeplaner: The Greatest showman sing-along, god mad og brætspil