Jagten på at være perfekt

Ny vase fra Ellos

Ellos vase palomaEllos vase paloma

Reklamelinks – markeret med *

Det var lidt et tilfælde, at jeg faldt over denne vase fra Ellos*, men jeg blev nødt til at klikke den hjem (jeg skulle alligevel bestille den sidste af disse). Jeg er vild med dens lidt slidte look – lidt som om at den faktisk har nogle år på bagen. Og så passer den perfekt til de to store tørrede hortensiaer fra min egen have.  Vasen koster 199 kroner og den kan købes lige HER*

I dag har jeg sidste undervisningsgang med mit Facebookhold (hvor jeg er underviser), så jeg skal lige have sagt farvel til mine elever. De har simpelthen været så søde, så interesserede og jeg har opdaget, at jeg faktisk kan lide at undervise meget mere end jeg havde regnet med at jeg ville. Det har været en fornøjelse og jeg må lige se, om jeg ikke kan have et hold igen til efteråret. Har I nogle spændende planer i dag?

I just got this new vase from Ellos and I love it! It has a old look to it and it looks perfect in my living room. You can find it HERE*

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Stine

  Muligvis er dumt spørgsmål. Men hvordan tørrer du hortensiaer?
  Hvis jeg køber dem hos Allestedlund og nyder hvor fine de er. Kan man så tørre dem efter?
  Synes jeg har læst noget med at det skal være på det helt rigtige tidspunkt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Efter lidt tid i vand, så hældte jeg bare vandet i vasen ud og lod dem tørre stående. Jeg tror, at man bare skal nok at tørre dem inden de rådner i stedet (i for gammelt vand). Måske har jeg bare været heldig at ramme det præcise tidspunkt, haha? Jeg mener, at jeg havde dem stående 1-2 uger i vandt før jeg lod dem tørre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jagten på at være perfekt