Kæmpe Oscars 2018 Guide: Hvem jeg tror vinder og hvem jeg håber på

Oscar 2018 – Best dressed

Allison Williams - Oscars 2018 red carpet

Allison Williams i Armani Privé

Jeg skal lige komme mig over i nat. Hold op, hvor var Oscars kedeligt og mega forudsigeligt i år. Jeg kom med mine gæt HER i går og jeg har seriøst gættet alle rigtigt. Jeg blev især så sur over, at Coco vandt for Bedste sang, at jeg simpelthen gik i seng bagefter. Det er egentlig fint nok, fordi jeg synes også, at det var den forkerte vinder, der fik prisen for Bedste film. Øv, et kedeligt år! Til gengæld var der faktisk rigtig fine kjoler på den røde løber og det er dét, som indlægget i dag handler om. Vi starter med de bedst klædte til Oscar 2018 og så kommer de værst klædte senere 😉

Allison Williams, nok mest kendt fra serien GIRLS, var der for at støtte op om filmen Get Out, der blandt andet var nomineret i kategorien for Bedste film. Allison lignede den mest yndige prinsesse og udover kjolen, så var hendes styling med hår og smykker virkelig også i øjet. Jeg er fan!

I was so mad last night. There were so many wrong winners at the Oscars, if you ask me. I got so annoyed when Coco won for Best Song that I went to bed. And that was a good thing because I would have just gotten even more annoyed if I had seen it when The Shape of water one for Best Picture. But this post is a about the fashion from last night and there was so really pretty dresses! Allison Williams look like a really lovely princess and I really enjoyed her styling.

Saoirse Ronan - Oscars 2018 red carpet

Saoirse Ronan i Calvin Klein

Jeg har lidt på fornemmelsen, at det her look fra Saoirse Ronan måske vil dele vandene blandt jer derude. Jeg er personligt ret tosset med det hele! Lige fra den lækre farve til de matchende sko, stylingen af hendes hår og valg af smykker. Kjolen var ikke lige så flatterende fra siden, men det vælger jeg at overse, fordi jeg er så vild med look fra denne vinkel. Saoirse var nomineret for sin rolle i filmen Lady Bird, der kommer i de danske biografer til april.

I think this one might not fly with all you out there, but I really like this look! I love the colour, the matching shoes, her hair and chosen jewlery.

Leslie Mann - Oscars 2018 red carpet

Leslie Mann i Zac Posen

Leslie Mann så simpelthen så glad ud på den røde løber og den slags humør smitter! Hun var i en skøn rødlig kjole med sarte gennemsigtige lag, der samtidig havde et smukt og romantisk mønster på sig. Det var virkelig, virkelig fint og valget af røde løber passer perfekt til.

Leslie Mann look so happy on the red carpet and I would too if I was wearing that pretty dress! So delicate with the layers in a gorgeous colour and a perfect red lippy.

Margot Robbie - Oscars 2018 red carpet

Margot Robbie i Chanel

Hvide kjoler var en af de helt store trends i nat og en af dem der gjorde det godt i hvidt, var Margot Robbie. Kjolen er ret enkel, men Margot ser bare så godt ud i kjolen. Make-up og accessories er også til UG! Margot var nomineret for sin rolle i I, Tonya.

White dresses were one of the big trends last night and one that did good in white was Margot Robbie. Simple, but gorgeous – and perfect make-up and styling!

Zendaya The Greatest showman - Oscars 2018

Zendaya i Giambattista Valli

Brune kjoler er ikke det nemmeste i verden, men Zendaya ser fuldstændig fantastisk ud i denne sag. Hun er utroligt smuk generelt, men hun strålede ekstra meget i går og lignende en blanding mellem en topmodel og en kongelig. Perfekt styling med make-up, hår og smykker. Zendaya var inviteret til at præsentere sin The Greatest showman-kollega, da Keala Settle skulle optræde med “This is me”.

Brown dresses aren’t easy, but Zendaya totally pulls it of. She looks like a supermodel mixed with someone royal. She’s so pretty!

Jane Fonda - Oscars 2018 red carpet

Jane Fonda i Balmain

Den her dame er 80 år. Ja, du læste rigtigt – 80 ÅR!? Hold nu magle, hvor ser hun fantastisk ud. Ikke alene holder hun sig helt voldsomt godt (nok med lidt “hjælp”, men det er sgu lavet pænt!), men hun er oftest også blandt de bedst klædte til awardshows og i nat var ingen undtagelse. Hendes hvide kjole (se, en hvid kjole igen!) var en perfekt blanding af moderne med et snert af noget fra 80erne. Den sidder perfekt og jeg er vild med hendes hår! Jane Fonda, you rock!

I can’t believe that Jane Fonda is 80 years old. She looks amazing!! I loved this dress that fits her so well and it feels very modern yet like something from the 80s (in a good way). Jane, you rock!

Jennifer Lawrence - Oscars 2018 red carpet

Jennifer Lawrence i Christian Dior

Jeg elsker JLaw og jeg synes generelt bare, at hun er sej, dygtig og helt sin egen. Hun sætter lidt fut i Hollywood, når det hele bliver for pænt og kedeligt. Hun satte helt klart også fut i tingene i nat. Udover at hendes smukke kjolen og det vilde hår skriger “I’m here to party!”, så var hun ret underholdende på den røde løber (se selv disse billeder) og da hun kom ind i salen, kravlede hun henover sæderne med et glas vin i hånden (HER).

I love JLaw! She’s just one of a kind and she’s so beautiful. I loved her look at the Oscar 2018 last night. It really screams “I’m here to party!”.

Allison Janney - Oscars 218 red carpet

Allison Janney i Reem Acra

Allison Janney så virkelig skøn ud i rød. Jeg er altid til falds for en smuk rød kjole, men den her var ekstra fin. Den sidder helt perfekt på Allison og jeg er vild med de dramatiske ærmer. Hvis jeg skal komme med lidt kritik, så er jeg ikke så vild med tasken, der ser lidt cheap ud. Samtidig har jeg overvejet, om hun skulle have fundet en anden halskæde eller måske fuldstændig droppe halskæden og lade udskæringen tale for sig selv? Men det er småting og Allison så fantastisk ud, da hun i nat vandt en Oscar for sin birolle i I, Tonya. I kan få en kjole i lidt samme stil HER (reklamelink), hvis I skal til et fancy event snart!

Allison look amazing in red last night when she won an Oscar for her role in “I, Tonya”. I might not love her clutch and I’m also thinking that she should have dropped the necklace, but overall this was a very good look for Oscar 2018!

Hvem var jeres favoritter i nat? Og synes I også, at det var et vildt forudsigeligt show i nat?

I kan se, hvem jeg syntes, var de bedst klædte sidste år HER

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

14 kommentarer

 • Jeg er vist alene med den holdning, men jeg synes at Margot Robbies kjole giver associationer til billig julepynt med det der på toppen. Not a fan…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, jeg så andre på de sociale medier, der lavede samme sammenligning i nat, så du kunne nemt finde nogle lidelsesfælder 😉 Jeg synes, at den er så yndig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahah vi er vist ret enige 😉 Prøv at se mit indlæg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, ja! Det var virkelig et kedeligt show. Ikke bare var priserne voldsomt forudsigelige, jeg synes simpelthen også, Jimmy Fallon var sådan et let-down som vært. Især da han forsøgte at genskabe “fanmødet” fra sidste år med tilfældige skuespillere, der møder tilfældige “almindelige mennesker”. Jeg synes kun, det udstiller skellet mellem Hollywood og den almindelige verden på sådan en helt vildt kikset måde. Yaks.

  Og jeg er så enig i dine kjolevalg. Sådan nogle smukke kjoler. Især Margot Robbies elsker jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det var virkelig kedeligt! Og mange af hans sketches faldt til jorden – især også den, hvor den lille dreng skulle spille Jimmy Fallon fra fortiden. Det var ikke sjovt. Jeg elsker, at internettet nu ville have de to sjove kvinder Tiffany Haddish og hendes Maya som værter næste år. Hold op, hvor kunne det være ekstremt underholdende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ai det der julepynt på Margot kjole, det går altså ikke !

  Der synes jeg Laura Dern havde langt større held med sin hvide kjole.

  Helen Mirren var også skøn i al sin enkelhed, det samme med Ashley Judd og så var jeg vild med Emma Stones suit. Bevars, jeg synes, det skulle have været ensfarvet, men suitet var fedt

  Er helt enig i Jane Fonda og Toynas mor, som jeg ikke kan huske, hvad hedder nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Laura Derns kjole var bare så krøllet! Det kunne jeg simpelthen ikke abstrahere fra! Og Emma Stones suit syntes jeg, var decideret ræderligt! Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg ikke satte hende på min Worst dressed liste?

   Ja, Jane Fonda var SMOKING!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Næsten enig, men det er jo i øvrigt det, der er så fantastisk. At vi alle har forskellig smag.
  Jeg kan slet ikke lide Margot Robbies kjole. Julepynt er overraskende rammende 😀
  Ud over nogle af dem, du nævner her, kunne jeg virkelig godt lide: Emma Stone, Greta Gerwig og Meryl Streep. Og egentlig også mange flere, men det er nogle af mine favoritter 🙂 Jeg glæder mig til at se din Worst dresses!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det ville nemlig vildt kedeligt, hvis vi alle bare var enige! Greta Gerwig og Meryl Streep var også rigtig fine. Overvejede at sætte begge på listen, men synes, at de lige manglede det der sidste “umf”. Emma Stones suit var jeg virkelig ikke fan af. Det sad dårligt og farverne var ikke særlig pæne sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmpe Oscars 2018 Guide: Hvem jeg tror vinder og hvem jeg håber på