Oscar 2018 - Best dressed

Oscar 2018 – Worst dressed

Andra Day - Oscar 2018 red carpet

Andra Day i Zac Posen

Hvorfor ligger hun ned? Hvad er det, hun har i håret? Hvem er hun egentlig? Alle spørgsmålene væltede frem og jeg er kun blevet klogere på det sidste. Hun hedder Andra Day (please sig, at jeg ikke er den eneste, der ikke aner, hvem hun er?) og skulle synge sangen “Stand up for something” fra filmen Marshall, der var nomineret i kategorien Bedste sang. Jeg har ikke særlig meget positivt at sige om det her outfit.

Why is she on the floor? What’s that in her hair? Who is she? I’ve only gotten an answer on my last question. She’s Andra Day and she was at the Oscars 2018 to sing the song “Stand up for something” from the movie “Marshall”. I have nothing postive to say about this outfit.

Salma Hayek - Oscars 2018 worst dressed

Salma Hayek i Gucci

Man kan klandre den her kjole for mange ting, men “kedelig” er ikke en af dem! Problemet er bare, at den ikke er særlig køn og der sker alt, alt for meget på den. Overdelen ligner lidt noget fra en skøjteprinsessedragt?

You can say a lot of things about this dress, but “boring” isn’t one of them. The problem is that the dress is ugly and way too much is happening on it.

Taraji P. Henson - Oscar 2018 worst dressed

Taraji P. Henson i Vera Wang

What a hot mess! Det er en kjole, hvor jeg ikke helt ved, hvor jeg skal starte med at kigge henne. Hvad sker der for de der ærmer? Eller de der “kighuller” i siderne? Og den meget høje slids? Eller at man kan se de nudefarvede BH-skåle inde under stoffet? Samtidig er jeg ikke vild med make-uppen og lagde især mærke til de grotesk lange falske øjenvipper, som hun havde på. Det var ret tydeligt, når man så live interviews fra den røde løber.

What a hot mess! I don’t even know were to begin on this dress. What’s up with the sleaves? Or that you can see the nude bra? And the too long fake eyelashes?

Haley Bennet - Oscars 2018 worst dressed

Haley Bennet i Christian Dior

Der er egentlig nogle gode takter i denne kjole, men der er samtidig også for mange ting, der bare ikke spiller og derfor ender looket med ikke at være så heldigt. De gode ting: Jeg kan godt lide ideen om de grønne fjer-lignende ting. Hvis hele kjolen bare havde bestået af det (gerne med et mega langt slæb), så tror jeg, at den kunne have været ret vild. De dårlige ting: Kjolens længde er weird og jeg kan ikke lide overgangen fra de grønne fjer til det sorte tyl, men det jeg er allermindst fan af, er halsstykket. Jeg forstår simpelthen ikke den der streg/syning midt i det hele? Jeg tænker med det samme på noget med kvælning! Haley Bennet ville have været SÅ fantastisk i noget som den her kjole (reklamelink)

I actually like the green feather-part of this dress, but it’s all the other things I hate. I hate the lenght of it and the neck-part is just SO weird! Haley would have looked amazing in something like this dress (adlink)

Maya Rudolph - Oscars 2018 worst dressed

Maya Rudolph i Valentino

Jeg er 100% sikker på, at Maya har været den kvinde, der var mest behagelig i sit outfit, men det gør den nu ikke kønnere. Den er meget lidt køn, synes jeg. Til gengæld var hun og Tiffany Haddish hylende morsomme, som prisoverrækkere til showet. Sæt dem til at hoste Oscars næste år, så kan vi i det mindste grine mellem deres forudsigelige priser.

I’m sure that Maya was the most comfortable of all the women at the Oscars 2018, but that doesn’t make the dress any less ugly. It’s really not a great look. But she was SO funny when she was presenting together with Tiffany Haddish. Let them host the Oscars next year together!

Whoopi Goldberg - Oscars 2018 worst dressed

Whoopi Goldberg i Christian Siriano

De fleste med øjne i hovedet er nok ikke kæmpe fans af den her gardinkjole, som Whoopi Goldberg havde på. Hun fortalte på den røde løber, at den var blevet designet kun til hende og med det i mente, så sidder den utrolig dårligt på hende. Jeg gider næsten ikke at kommentere på de der solbriller, fordi det er ret klassisk Whoopi, men det gør det ikke mindre fjollet.

I think most people have Whoopi Goldberg on their “Worst dressed” list – and with good reason when she shows up in this curtain-like dress!

Sara Haines - Oscars 2018 worst dressed

Sara Haines

TV-vært Sara Haines var heller ikke så heldig på den røde løber. For det første, så synes jeg, at kombinationen af kjolen og sko overhovedet ikke passer sammen. Selve kjolen er bare grim. Underlig længde og kanten er virkelig bare uheldig og ser ufærdig ud. Kjolen sidder også enormt dårlig over hendes barm og en lidt kedelig frisure giver et “konet” look, synes jeg.

The combination of these shoes and the dress is just wrong. The hemline on the dress is wrong (and ugly). The fit over the chest is wrong and the lenght of the dress is wrong. I don’t like one single thing about this look.

Lindsey Vonn - Oscars 2018 worst dressed

Lindsey Vonn i Christian Siriano

Endnu en kjole, hvor der bare sker ALT for meget. Mesh, net, tyl, frynser, palietter – ja, vi mangler nærmest kun blonder, ikke? Samtidig har det amerikanske skiløber (nogen der ved, hvorfor hun overhovedet er med til Oscars?!) lige tilføjet en kæmpe halskæde og et ret surt fjæs. Det er bare ikke heldigt.

Yet another dress where too much is happening! Less is more, girls! Weird and messy dress – and ugly necklace. Not a fan.

Det var mine “Worst dressed” til Oscars 2018. Er I enige? I kan se dem, som jeg syntes var de bedst klædte lige HER

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Rikke

  Vi er nogenlunde enige om de værste kjoler, du mangler dog den alleværste!!

  http://metro.co.uk/2018/03/05/st-vincents-outfit-oscars-red-carpet-pretty-7360921/

  Men tager du afterparty med, så er der nogle virkelig gyselige outfits, tag et kig på https://www.cosmopolitan.com.au/fashion/oscars-after-party-2018-26078
  Så bemærker du nok den samme som mig, gyyys!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahahahah nej nej nej, hvad sker der for hende, der praktisk talt er nøgen?!? Det er dog med vilje, at jeg i disse indlæg kun bedømmer kjoler fra selve den røde løber til showet. Men det er stadig sjovt at kigge på de andre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg er enig i dem allesammen, bortset fra Taraji, jeg synes hun ser virkelig sexet ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er overordnet set enig – især i de der kæmpe store rædselsskrud – MEN Maya Rudolphs look er da fuldstændig fantastisk, synes jeg! Hun ser så chic og trendy ud og udstråler bare power!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette WK

  Jeg er ret enig i denne liste også… Og nu skal man jo begrænse sig, men jeg har et par flere på min, uden dog nødvendigvis at vide, hvem de er 😉
  Diane Warren
  Betty Gabriel (fuldstændig sindsyg udskæring og man kan se trusserne?)
  Viola Davis (helt gal om babserne og mærkeligt hår – ellers det skønneste smil.)
  Camila Alves (rodet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Camilla og Viola var jeg også tæt på at sætte på min liste! Camillas kjole især var ikke heldig! Betty Gabriel var der ting jeg kunne lide – og ting jeg ikke kunne. Det var derfor hun ikke endte på listen.

   Diane Warren havde jeg slet ikke set før nu! Men det er heller ikke pænt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  FYI, så var Lindsey Vonn med til Oscars, fordi hun er sponsoreret af Rolex, som samtidig sponsorerer showet. Som du kan se har hun også, som noget nær den eneste kvinde, armbåndsur på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscar 2018 - Best dressed