Nogle henrivende dage i Aalborg

Outfit of the day #464: Ellos Iconic Collection

Ellos Iconic KollektionEllos Iconic Kollektion prikket kjoleEllos Iconic Collection missjeanett

Ellos Iconic Collection kjole HEREllos Iconic Collection jakke HEREllos bælte HERVagabond sko HER

Reklame for Ellos

Det tror jeg altså ikke, at jeg har prøvet før; at tage outfitbilleder i tåget vejr! Det er dejligt, at efter næsten 10 års bloggeri, så kan man stadig opleve noget nyt i dette regi. Jeg ville dog ønske, at vejret havde været lidt mere forårsagtig, da den nye Ellos Iconic Collection virkelig leder tankerne hen på lunere forårsdage, så de tynde jakker endelig kan luftes og sindssyge mindre kuldeskær typer som mig tør at lufte bare ben. Ellos Iconic Collection har fokus på sjove prints, friske forårsfarver og lette siluetter. Jeg faldt for den sorte kjole med prikker, som passer ret godt ind i min eksisterende garderobe og jeg synes, at den bliver ekstra fin med et leopardbælte (hvilke kjoler bliver ikke finere af at tilføje lidt leo? 😉 ). Jakken er både klassisk og så passer den til alt. Trenchcoats er bare noget, som straks får mig til at tænke på forår!

Jeg har samlet lidt af de fine ting fra Ellos Iconic Collection her nederst i collagen. Udover jakken og kjolen, så er jeg ret vild med de lækre røde sko. God hæl og højde – og et fedt snit generelt! I kan se hele Ellos Iconic Collection HER

Er I begyndt at kigge efter forårslækkerier? Det der forår burde virkelig også være på vej nu!!

Ellos Iconic Collection

1/ Bluse HER   2/ Kjole HER   3/ Jakke HER
4/ Sko HER   5/ Bluse HER

I’ve styled this jacket and dress from the new Ellos Iconic Collection. The dress is just up my alley! I’ve actually never tried shooting photos in such foggy weather before. There’s a first time for everything! You can find the whole Ellos Iconic Collection HERE – it’s garanteed to get you in the mood for Spring!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Julue

  Hvor er hårbøjlen fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er en gammel en fra Pieces, mener jeg 🙂 Den er i hvert fald 1,5-2 år gammel. Men er stadig mega glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle henrivende dage i Aalborg