Inspiration til og indretning af nips til gæstetoilet

10 ting jeg vil lave i april

10-ting-jeg-vil-lave-i-april-missjeanett-2018

Reklame links markeret med *

Har I haft en dejlig påske? Jeg er godt nok træt i dag. Det er hårdt at komme op i gear efter så mange fridage (first world problems!). April er for mig indbegrebet af forår, da det typisk er her, at vi får lunere vejr at føle, man kan måske få et par dage med bare ben og det er blevet så dejlig lyst. Det er faktisk også i april Tim og jeg har årsdag – 16 år i år. Det er fandme vildt. Det er snart halvdelen af vores liv.

Her er de dejlige ting, som jeg vil foretage mig i april…

 1. … til Bornholm! Som jeg nævnte i indlægget her, så håbede jeg en tur til Bornholm ville blive til noget i år. Den var næsten på plads, da jeg skrev det andet indlæg og alt faldt på plads, så jeg skal besøge solskinsøen her i april – for første gang siden jeg gik i 7. klasse! Jeg glæder mig rigtig meget. Har I nogle gode tips? Bella er med, så det må godt være tips, som man kan gøre med en 5-årig. Spisesteder har vi styr på, så jeg mangler faktisk mest tips til ting at lave og  se.
 2. … i haven for første gang i år. Godt nok har foråret været længe om at komme i gang, men det må da komme rigtigt her i april? Vi har fået revet vores bøgehæk i forhaven op (den var så voldsom, skød op alle steder og vi var utrolig trætte af de voldsomme mængder løvfald den “producerede”), så vi skal lige have gjort forhaven lidt pæn igen.
 3. … ud med min Damernes biografklub, som altid – selvfølgelig. Jeg vil rigtig gerne se Ladybird (Timothée Chalamet fra den her film er med i den <3 ) og Ud af intet, men det ligner, at damerne ikke er helt enige med mig denne måned, ha ha (ifølge vores afstemning i vores gruppe). Lige nu fører The Post og selvom jeg er okay med det valg (jeg kan egentlig godt lide både Tom Hanks og Meryl Streep), så har jeg bare hørt, at den er ret personfikseret og at handlingen ikke er så spændende. Jeg giver den dog selvfølgelig en chance, hvis valget falder på den og så må jeg bare tage ind og se Ladybird selv! 😛 Har I iøvrigt set, at man her i april kan se Titanic i biografen, fordi det er 20 år siden, den udkom i biograferne for første gang? Jeg så den sammen med en veninde på vores 2. dag efter konfirmation. Den kunne jeg godt være fristet af at gense på det store lærred. Totalt nostalgi!
 4. … færdiggøre den her*. Den er næsten 1300 sider tyk, men jeg har lige ramt side 700, så det burde være realistisk at blive færdig med den her i april. Når jeg er færdig med den, så vil jeg kaste mig over den her*.
 5. … spise den første is hos Vaffelhuset i Kerteminde. I næste uge lover de 18 grader her i Odense, så det er næsten oplagt med en tur til Kerteminde der. Hvis vejret bliver rigtig dejligt i april, så vil jeg også gerne nå forbi il gusto til en is (eller tre) 😉
 6. … få købt forårssko til Bella. Måske endda også sandaler, fordi sidstnævnte ender jeg altid med at købe i sidste øjeblik og derfor er der så lidt at vælge imellem, når jeg når dertil. Jeg lurer lidt på disse sandaler* og på dem her*. Hvis det skal være sidstnævnte, så skal vi dog lige have prøvet dem i en butik først, da Angulus plejer at være for brede til Bellas fødder. Jeg gad godt, at lige dem her virkelig passer!
 7. … ud og spise mexicansk med søde bloggerdamer!
 8. … købe kjoler, der kalder på forår! Jeg gad godt at eje den her*, denne her* (den er godt nok yndig!) og den her*.
 9. … indlede den store eftersøgning efter denne kjole*. Jeg købte den for nogle uger siden og der lagde jeg pakken ude på vores skænk i gangen. Så ryddede Tim op og derefter har jeg ikke kunne finde pakken. Han insisterer på, at han (selvfølgelig) ikke har smidt den ud, men den er pist forsvundet. Det er altså en helt ny, meget pæn kjole, så den skal fandme findes! Hvis jeg ikke kan finde denne, så trøsteshopper jeg altså den her* (men hvilket print?). Det er den eneste måde at komme sig over sådan et tab på. Ikke?
 10. … spiser burgere flere gange på nyåbnede JAGGER her i Odense. Jeg har allerede været der en gang og det er altså virkelig gode burgere!

Hvad har I af dejlige planer for april?

In April I’m going to the Danish island of Bornholm (really looking forward to that!), buy some Spring friendly dresses (like this one* or this*), finish this book* and then start on this one*, eat mexican food with lovely blogger ladies and go to the movies with my movie club (I’m rooting for Ladybird or In the Fade, but it looks like we’re going to see The Post with Tom Hanks and Meryl Streep). What kind of plan do you have in April?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

8 kommentarer

 • Den blå Samsøe & Samsøe kan varmt anbefales. Min datter har købt den #nårmanermisundeligpåsineteenagedøtrestøjkøb 😉 Den blå farve er bare smuk, sådan henad forglem-mig-ej, og den sidder så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Må jeg spørge, hvor I planlægger at spise på Bornholm, siden I allerede har spisestederne på plads? Jeg kommer rigtig meget på Bornholm, så er lidt nysgerrig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er en pressetur, så spisesteder er udvalgt for os på foran – det er derfor at jeg ikke rigtig har brug for tips i den retning lige denne gang. Jeg kan ikke huske dem alle, men vi skal blandt andet spise på Ekkodalshuset en af dagene.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Apropos jeres 16. årsdag har i så nærmere planer omkring bryllup? Nu er det jo efterhånden ret mange år siden, Tim friede og jeg synes ikke rigtigt du har omtalt det så meget siden. Er det lagt lidt i ‘graven’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er bestemt ikke lagt i graven (det lyder som om, at det er permanent droppet). Men der er ingen planer om det lige foreløbigt, da det dels handler om penge (og ingen af os er villige til for eksempel at køre ned for rejseaktivitet for at kunne spare op til bryllup) og så at der stadig er en masse familieting, der gør, at jeg ikke synes, at det ville være sjovt at holde et bryllup, som det er nu. Enten skulle vi holde uden nogle personer (og så ville der helt sikkert komme en masse ballade – som jeg ikke gider) eller også ville den dag, som skulle være en fantastisk dag for os, blive verden mest akavet dag med trykket stemning, fordi man har folk med, hvor forholdet ikke er fedt. Det er lidt pest eller kolera – og vi har bare valgt, at vi ikke gider at tage den beslutning, som tingene er nu.

   Så der kommer ikke noget bryllup hverken i år og heller ikke næste år. Måske i 2020? 😉 We don’t know – men vi skal helt sikkert giftes på et tidspunkt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Ah ja, det giver mening. Hvis du får mulighed for det, må du seriøst ikke snyde dig selv for pizza på Bonalas i Svaneke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Bornholm er virkelig SÅ skøn.
  Nogle af mine yndlings steder på øen er vandfaldene (især Døndalen), Nordskoven, Helligdomsklipperne og Rø plantage. Der er også lavet nyt besøgscenter ved Hammershus. Jeg har selv kun set det udefra, men skal klart forbi næste gang jeg kommer til øen.
  Jeg kan i øvrigt kun tilslutte mig tippet om Bonalas på Glastorvet i Svaneke, det er så godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til og indretning af nips til gæstetoilet