Min weekend

Bella befaler april: Børnepenge shopping

Name It flamingo badedragt - Kavat lyserøde sandaler

Reklamelinks markeret med *

1/ Name It HER* + HER*   2/ How to Kiss a Frog HER*   3/ Mini Rodini HER*
4/ Name It HER* + HER*   5/ Kavat HER*

I morgen går der børnepenge ind på kontoen og i den forbindelse skal Bella lige have lidt nye sager. Ret heldigt, så passer hun stadig sin forårsjakke fra sidste år, så den udgift slipper jeg for i år. Til gengæld mangler hun en masse andet. Jeg må for eksempel snart lige få kigget på nogle sandaler til hende, så vi ikke ender ud i, at alt er solgt og udvalget derfor er næsten ikke-eksisterende (har jeg hørt sker, hvis man venter for længe… fra nogen. Host host). Kavat passer virkelige godt til hendes fødder, så det kunne meget vel ende med at blive disse lyserøde sandaler* derfra.

Badedragt er måske lidt tidligt at købe – omvendt er der langt over 20 grader her i Odense i dag, så det er det måske faktisk ikke? Flamingo-badedragten* er i hvert fald mega fin! Det samme er de to kjoler – og Bella har allerede haft mange kjoler fra Mini Rodini med præcis dét drop waist snit før (se blandt andet her) og derfor ved jeg, at det passer hende SÅ godt. Derfor er jeg lidt fristet af at købe den her til hende*. Bi-t-shirten* er Bella helt tosset med, men den findes ikke i hendes størrelse online. Hverken her eller her (skal bruge en str. 110). Måske er den slet ikke lavet i 110? Jeg må på jagt, fordi hun taler om den hele tiden!

Se andre “Bella befaler” HER

Wow it’s so hot in Denmark today! Forget Spring – Summer has arrived! Bella needs a few things before her waredrobe is ready for the hot weather. She needs a new pair of sandals and some new dresses. I really like the one with dropped waist from Mini Rodini*. Isn’t it cute? The swimsuit* is awesome too!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

9 kommentarer

 • Anne V

  Elsker dine Bella befaler indlæg! De er for mig god og brugbar inspiration. Og så synes jeg du (eller Bella☺️) er rigtig god til at finde både de lækre kvalitetsvarer, men også nogen lidt billigere ting til børnehavebrug eksempelvis. Så håber ikke du har planer om at stoppe de her indlæg☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak søde Anne! Jeg har bestemt planer om at fortsætte – de inspirerer også mig selv, ha ha! I går efter indlægget var udgivet, kom jeg selv til at købe kjolen fra Mini Rodini til hende 😛

   Håber at det går godt med jer og Rose!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

   Det gør det! Der kom en lillesøster til for tre uger siden😳 troede aldrig jeg ville gå igennem det her en gang til. Men det føles lidt nemmere anden gang. Og du har jo heldigvis skrevet nogle FANTASTISKE indlæg jeg kan genlæse, hvis jeg føler mig som den eneste i verden, der synes det der med spædbørn er lidt hårdt☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, er det rigtigt?! KÆMPE tillykke!! Ved I, hvad hun skal hedde?

   Åh jeg er glad for, at folk stadig bruger de indlæg! Jeg har næsten glemt, hvordan et spædbarn var her 5 år efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

   Jeg havde fuldstændig glemt hvordan det er at trave rundt helt skæv af søvnmangel med et lille myr på armene😳 heldigvis bliver de gudskelov kun større! Det er en lille Edith vi har fået os☺️
   Har lige genlæst dit måned 1 indlæg og jeg er stadig fuld af beundring over din ærlighed som jeg også var dengang. Du skrev det mange af os tænkte og ikke turde sige højt! For det er okay at synes det er hårdt. Se bare på Bella, den skønne pige, tror man er den bedste mor for sine børn når man er ærlig. Det handler nemlig slet ikke om at man ikke elsker dem til skyerne og giver dem i overflod af kys og kram. Men at få taget sin mig-tid fra sig, er og var mega hårdt for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Så flot en badedragt:-)
  Og ja også alt det andet.
  Det har været en super skøn dag i dag, lad os håbe på flere i den stil.
  God shoppetur til jer2:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, den badedragt er virkelig skøn! 😀 Og tak i lige måde – lad os krydse fingre for mange flere sommerdage, som denne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kan man få den badedragt i størrelse medium? SÅ cute. Omvendt kan det være at det bliver knap så cute at skrue 70 kg ned med en flamingo. 😀 God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahahaha hvis du gør det, så må du meget gerne sende et billede 😛 Og god weekend til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend