Min påske 2018

Blood orange Fitzgerald cocktail

Blood orange Fitzgerald cocktail reciepeBlood orange Fitzgerald cocktail opskriftReklamelinks markeret med *

Farven på min Blood Orange Fitzgerald cocktail kan være forskellig fra gang til gang afhængigt af, hvor røde de blodappelsiner man får fat i er. Denne gang var de desværre meget lidt røde og derfor er selve cocktailen blevet mere orange end ønsket. Andre gange har de dog været så mørkerøde, at min Fitzgerald cocktail næsten er blevet helt pink – og det er egentlig sådan jeg helst vil have, at den skal se ud. Meget rødlig/pink-ish.

Den her Blood Orange Fitzgerald cocktail er en frisk cocktail med masser af smag fra citrusfrugter og den fantastiske Monkey 47 gin. Man kan selvfølgelig bruger andre gin også, men jeg synes, at Monkey 47 er den bedste lige til denne Blood orange Fitzgerald cocktail. Den har en skøn nærmest floral duft og smag, der virkelig gør det super godt i en Fitzgerald cocktail.

Opskrift på en Blood orange Fitzgerald cocktail (1 person):

4 cl Monkey 47 gin (kan købes HER*)
2 cl friskpresset citronsaft
2 cl friskpresset saft fra blodappelsiner
2 cl sirup til cocktails (den her* er god)
isterninger

Læg et par isterninger i jeres shaker. Pres citronsaft og saften fra blodappelsinerne. Kom saften i shakeren sammen med gin og tilføj sirup også. Shake det hele i et halvt minuts tid (så sirup er opløst og isterningerne har gjort cocktailen rigtig koldt). Hæld jeres Fitzgerald cocktail i nogle flotte glas og servér, imens den stadig er dejlig kølig. Jeg håber, at I kan lide den!

I finder en komplet oversigt over alle mine cocktail opskrifter HER

Udstyr på billederne: Glas er HERFRA* og marmorbakken kan købes HER*

Blood orange Fitzgerald cocktail

This Blood Orange Fitzgerald cocktail is very fresh and tasteful with the lemon, blood orange and Monkey 47 gin. You can use other gins for this Fitzgerald cocktail, but I think Monkey 47 is the best fit with its almost floral smell and taste. How to make one Blood Orange Fitzgerald cocktail: put a few icecubes in a shaker and add 2 cl fresh lemon juice, 2 cl fresh blood orange juice, 4 cl Monkey 47 gin and 2 cl cocktail sirup (neutral sirup – not the ones with different kinds of flavours). Shake it all until the sirup is disvolved and the cocktail has gotten nice and cold from the ice cubes. Pour the cocktail into a nice glas and your Fitzgerald cocktail right away while it’s still cold. I hope you enjoy it! You can find all my cocktails HERE and you can follow my Cocktails board on Pinterest HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min påske 2018