Blood orange Fitzgerald cocktail

Red Sparrow

Red Sparrow - Jennifer Lawrence - Spy movies

Jennifer Lawrence er den populære russiske primaballerina Dominika. Hun danser om aftenen og om dagen tager hun sig af sin syge mor. Hele hendes liv ændrer sig, da Dominika kommer til skade på scenen og hurtigt erstattes af en rival. I ren desperation over fortsat at kunne betale sygeregningerne for sin mor, så siger hun ja til at hjælpe sin indflydelsesrige onkel. Det eneste hun skal gøre, er at få fat i en anden indflydelsesrig mands telefon, men før Dominika ved af det, så ligger hun på et hotelværelse – voldtaget med samme mand oven på sig – der nu er død. Hendes onkel mener, at hun har evnerne til at blive spion og for at kunne forsørge sin mor, så siger hun ja. Hun sendes på mission, hvor hun skal komme tæt på en amerikansk agent (Joel Edgerton), der har information om en muldvarp i Rusland. Det hele bliver hurtigt et stort forvirret spil, fordi hvem narrer egentligt hvem?

Red Sparrow - Jennifer Lawrence - spy movies

Min anmeldelse: Red Sparrow er en klassisk spionfilm og den slags kan jeg faktisk rigtig godt lide – især når de er vellavede og plottet byder på overraskelser. Det synes jeg faktisk, at Red Sparrow er og gør. Jeg prøvede hele vejen igennem filmen at gætte filmens næste træk og lige som jeg var sikker på, at jeg havde luret det hele, så smed Red Sparrow nogle twist i sin sidste del, som jeg ikke havde gættet. Nogle ting var dog forudsigelige, men jeg fik omvendt en følelse af, at filmen gerne ville have mig til at tro, at jeg havde luret det hele. Jennifer Lawrence er altid skøn og det synes jeg også, at hun er i Red Sparrow. Den eneste kritik jeg har af hende i Red Sparrow, er at hendes russiske accent er all over the place. Det ene øjeblik er den lige i øjet og det øjeblik virker det som om, at hun lidt har glemt den og der sniger sig nogle sætninger ind, der lyder helt, som hun bare er sit amerikanske selv. Det er lidt ærgerligt, at hun ikke har styr på accenten, fordi ellers spiller hun skønt.

Er det her årets film? Nej! Men var jeg godt underholdt? Ja, helt bestemt! Jeg giver Red Sparrow 3 store stjerner ud af 6 (den var tæt på at få 4!).

Jennifer Lawrence har iøvrigt meddelt, at hun ikke vil lave nye film det næste år, da hun vil fokusere på sit arbejde med velgørenhed. Så det er måske den sidste Jennifer Lawrence film i et års tid.

I kan se oversigten over alle Damernes Biografklubs anmeldelser HER

Red Sparrow - Spy Movies - Jennifer Lawrence

In “Red Sparrow” Jennifer Lawrence is a russian prima ballerina, but one day she gets injuryed and can’t provide for her sick mother anymore. Her uncle offers to help her if she does one little favor for him. Suddently she’s in spy training camp and is being sent off to get information from an American agent. But who’s controlling who? “Red Sparrow” is a entertaining spy movie and I love Jennifer Lawrence (even though her russian accent is all over the place in this movie). Is it the best movie of 2018? No. Was I entertained and had a good time? Yes! I’m giving “Red Sparrow” 3 big stars out of 6.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blood orange Fitzgerald cocktail