Red Sparrow

Sko til hele familien + konkurrence

Paw Sko - sko til hele familien

Reklame for Paw Sko

Det var egentlig bare meningen, at jeg det var mig, der skulle have fundet mig et par nye sko, men mit besøg hos Paw Sko endte simpelthen med, at hele familien nu er klar til forår. Først faldt vi Bella over et par sko vildt fine guld sko (med lys i hælen – åh gud, jeg er nu en af de mødre, der har købt lysende sko til mit barn, ha ha!), som hun forelskede sig helt vildt i. Hun skal alligevel have et par nye sko nu her og da de passede perfekt (med hjælp fra den søde og meget tålmodige medarbejder), så tænkte vi, at vi lige så godt kunne nappe dem med. Jeg gik egentlig videre for at se på sko til mig selv, men på “vejen” derhen, begyndte vi at kigge i herreafdelingen og før vi vidste af det, så stod vi også med en skotøjsæske med et virkelig pænt par sko til Tim. Typisk, når det jo egentlig var mig, der skulle shoppe, men at vi så fandt til de to andre først. Det fik jeg heldigvis lavet om på til sidst, da jeg faldt for et par virkelig pæne lyseblå sko fra ECCO. Jeg havde egentlig luret i Paw Skos katalog her inden besøget og havde nogle andre sko i tankerne, men det er det gode ved at prøve i butikkerne; dem jeg havde udset mig, sad ikke særlig godt på mine fødder. Havde jeg købt dem online, så var de klart blevet et fejlkøb for mig. Jeg vil ellers anbefale jer at tjekke Shoe Biz Copenhagens nyeste kollektion ud. Ej, hvor er der mange pæne sko! Jeg kunne dog ikke helt bestemme mig og fik prøvet en del par (nogle af dem kan I se på billedet under), så det var ret heldigt, at Paw Sko i Odense havde fået en rutchebane siden mit sidste besøg, fordi den underholdte virkelig Bella længe (det så I måske også på min insta story for et par dage siden 😉 ). I sidste ende var det faktisk pasform skoene fra ECCO vandt på. De er SÅ behagelige og dem glæder jeg mig til at gå rundt i hele foråret og sommeren. Jeg var ellers ret vild med mange rosa og olivengrønne sko, men sjovt nok så endte jeg som sagt i de lyseblå ECCO-sko, der muligvis er nogle af de mest behageligt, jeg længe har ejet. Så hvad der bare lige skulle have været en hurtig shoppetur for mig, blev til at vi nu alle tre er forårsklar.

paw-sko-stort-udvalg-shoe-biz-copenhagen-cashott-ss18-missjeanett-blogerPaw Sko - ECCO soft 8 Ladies sko

KONKURRENCE: I kan nu også blive forårsklar derhjemme, da I kan vinde et gavekort på 1000 kroner til Paw Sko. Alt I skal gøre, er at lægge en kommentar her på indlægget, hvor I fortæller mig, hvem I vil bruge gavekortet på (man må godt sige sig selv 😉 ) og i hvilken Paw Sko butik I vil shoppe. Konkurrencen slutter søndag d. 15. april kl. 12.00 og vinderen annonceres her i samme kommentarfelt senere samme dag.

Paw Sko - ECCO Soft 8 Ladies sko

Last week I was going to visit Paw Sko to find my self a pair of shoes for Spring. But before I knew it we had found shoes for not only me, but for Tim and Bellas aswell. That’s the beauty of stores that carry shoes for the whole family! Do you like my new light blue ECCO shoes?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

 

bloglovin

146 kommentarer

 • Nanna

  Jeg ville bruge gavekortet på mig selv, og jeg ville bruge det i Lyngby Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S.

  Vi er en familie på 4, så de 1000 kr., vil få hurtige ben at gå på, hvis jeg skulle gå hen og blive den heldige vinder. Først og fremmest trænger manden til nogle sko til pænere brug, så det vil jeg gerne give ham. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Iben J. S.

   Glemte at skrive Paw sko i Kolding Storcenter 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe K

  Mine to børn, de skal have sommersko, og vi handler i Odense😃👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De skulle bruges på et par pæne sko til mig selv og det skulle shoppes i Odense 🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Louise

  Jeg ville købe det første par sko til min datter som fylder 1 år til juni. Og så vil jeg også give min søn et par seje sko med lys i som han kan have på når han starter i skole (SFO) her til maj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skou

  Jeg ville virkelig gerne forkæle mig selv. Hvis jeg vandt skulle det være i Lyngby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg ville nok ende med at bruge det på mig selv – selv om min kæreste virkelig også kunne trænge til et par nye foråssko! Jeg ville bruge gavekortet i butikken på Søndergade i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie G

  Jeg ville gå i PAW på Fisketorvet og først forkæle mig selv med et par nye sko til sommerens tre (!) bryllupper – og derefter give et par forårssko til min kæreste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Uhhhh jeg elsker at gå og lure i Paw Sko’s kæmpe og lækre sortiment, så hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg bruge gavekortet selv og gerne i butikken i Lyngby – og tænker det skal bruges på enten nogle pæne nye sandaler eller nogle klassiske, sorte ankelstøvler fra Billi Bi, som kan gå til alt!🙈✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Isabella

  Ville bruge dem.på mig selv. Har store problem fødder og har hørt så meget godt om Ecco, så ville så gerne se om de kunne redde mig fra daglig ømhed/smerter!
  Det skulle ske i Paw Sko i Rosengårdcentret !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Ville bruge det på mig selv og min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Mine to ældste børn på 3 og 5 mangler virkelig nye sko, så dem ville jeg tage med på sko-shopping.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda c

  Jeg ville bruge det på sandaler til mine tre piger – og vi ville smutte i rosengårdcentret 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Marie

  Jeg ville bruge dem på nye sandaler eller kondisko til mig selv, så jeg kan gå sommer og barsel imøde med godt fodtøj! Jeg ville handle i Rødovre centrum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie G

  Jeg ville bruge dem på mig selv, kunne virkelig godt trænge til nogle nye sko her til foråret. Jeg ville bruge butikken her på gågaden i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Gavekortet ville gå til mig selv, for forårsskoene til min søn er i hus for i år ✌🏻 jeg trænger virkelig til nye sko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Mig selv for en gangs skyld:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det må blive mig selv der skal have nye sko, nu hvor begge mine piger lige har fået 🙂
  Gavekortet skal bruges i Lyngby Storcenter hvis jeg er den heldige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Due

  Jeg ville bruge gavekortet på mine tvillingepiger, i Paw Sko i Kolding storcenter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma H

  Jeg ville bruge det på et par lækre forårssko til mig selv 😀 Og måske min kæreste hvis der er flere penge tilbage 😉 Og jeg ville bruge det i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria B.

  Hvis jeg er den heldige, kommer det til at være min store dreng og jeg selv, der skal på skoshopping 🙂
  Vi ville handle i Paw sko i Rosengårdscentret i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise M.

  Jeg ville tage min ældste søn med på skoshopping. Han er næsten syv og ret misundelig på min samling af seje sneakers 😉
  Vi ville tage til butikken i Glostrup.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kim

  Mine fire piger – særligt mellempigerne – mangler forårssko, men da jeg har måttet tage en del selvbetalte fridage for at passe syg mand denne måned, bliver det ikke lige foreløbigt . Så gavekort til Paw i Rødovre center ville være fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen

  Jeg vil købe sko til min søn på 3 år og på mig selv 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Mig selv 😍 på en ego shoppetur på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Willer

  Åh altså – jeg burde jo sige børnene (deres fødder vokser jo som ukrudt!) eller manden (for han bruger ikke penge på “sådan noget”) men for dælen hvor trænger mit udtrådte fodtøj virkelig til en ordentligt forårsopdatering. – jeg krydser fingrer for at kunne forkæle mig selv – det ender alligevel altid med at jeg køber til resten af familien når jeg er afsted. 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge Sørensen

  De skulle bruges på mig selv i Aalborg storcenter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville købe et par sko til mig selv og min lille datter, der stadig har sit første par sko til gode

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ille købe et par til mig selv på Fisketorvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Willer

  Glemte da helt at nævne at de med sikkerhed skal bruges i rosengårdscenteret – vi har altid fået fantastisk service der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hvis jeg vandt ville jeg bruge dem på forårssko til mine 2 børn. Vi har et bryllup inden længe så der er ret meget at bruge penge på.
  Ville handle i rosengårdscentret- Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hua

  Jeg vil bruge dem på min lillesøster! I stedet for at købe nogle selv, bruger hun ofte min mors eller mine – hun er endda 26 år 😮

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hua

  Jeg glemte at tilføje at hun skal bruge det i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville elske at kunne købe et par til min søster😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Elnegaard

  Uha, min ældste skal konfirmeres om mindre end 3 uger, og vi mangler sko til alle fire!!!! Der er snart panik før lukketid 🙂 Derofr skal jeg da vinde.
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg vil gerne bruge gavekortet på min mor, da hun nogle gange kan have lidt svært ved at finde 😊 Og jeg ved, at hun ellers er glad for ECCO-sko, så dem ville vi kigge efter i Lyngby Storcenter 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Jeg ville 100% bruge gavekortet på mig selv, og jeg ville shoppe i Paw Sko i Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  I tankerne ville jeg bruge dem på nye sko til mig selv, men hvis jeg virkelig vandt, ville jeg nok gå kedelig i den og som sædvanligt bruge dem på børnene 😄🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg vil købe til mine børn Liv og Bastian.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  👟Min mand trænger til nye sko ( selvom han ikke vil indrømme det) Paw sko i Kolding storcenter👟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ville bruge det på mig selv, da jeg virkelig trænger til nye sko nu hvor det forhåbentlig bliver lidt varmere! Jeg ville bruge gavekortet i butikken på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Jeg ville bruge gavekortet på min datter der er på SU, og trænger i den grad til fornyelse i sko garderoben – Er smut i Rødovre Centrum ville være en fest :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Begge mine piger har lige fået kondisko, sandaler og gummistøvler…. Så måtte mor her undvære i denne omgang 😉 Derfor vil jeg da helt vildt gerne bruge de 1000,- på mig selv i PawSko i Odense!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Johansen

  Jeg vil bruge dem på mit barnebarn og mig selv. Butikken jeg vil bruge dem i er PAW sko i Lyngby Storcenter ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mig selv, hæhæ. Enten i Kolding eller Lyngby Storcenter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Jeg tænker, at jeg ville forkæle mine fødder på deres 35 års dag😍🍀❤️✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke M.H.

  Uuuh en lækker konkurrence. Jeg ville forkæle mine egne fødder med et par lækre forårssko :-). Og jeg ville finde dem i Paw Sko i Odense C :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi Vestergaard

  Det ser godt ud! Jeg mangler virkelig et par pæne sko/sandaler her til sommer. Med mine 58 år skal de også være rare ved fødderne. Så kan man ikke bare købe noget billigt skrammel. Hvis jeg er så heldig at vinde ønsker jeg gavekortet til Paw sko i rosengårdcenteret i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min søn skal snart have sit første par sko, så det ville jeg bruge pengene på i butikken her i Aalborg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Skovdal Hansen

  Jeg ville bruge gavekortet på mig selv og træde ind i foråret med pænt fodtøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie J

  Vinder jeg, skal jeg have mig et nyt par sandaler 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda B

  Wow! Jeg ville købe et par flotte sko til mig selv. Jeg mangler et par sko til min venindes bryllup. Vil gerne shoppe i Paw Sko i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna S

  Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet på mig selv 🙂 Og jeg vil bruge det i Aarhus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SineF

  Min yngste dreng på 1,5 år trænger til nye sko. Så vi ville køre en tur i Herning centeret hvis vi vandt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ville bruge gavekortet på mig selv 😄 Kunne være skønt med nye forårssko!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Der er styr på sko til resten af familien, jeg er den sidste der mangler! Derfor ville jeg bruge gavekortet på et par sko til mig selv 🙂 Måske de lyseblå fra Ecco som du har på, for de er da så fine! Jeg ville bruge det i butikken i Odense, hvis jeg bliver den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bojana

  Jeg ville bruge gavekortet til at købe sandaler til mine 2 piger på 3 og 5 år 🙂 Det skulle bruges i Paw Sko i Rosengårdcenteret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine F

  Jeg måtte sidste år også bide i græsset og købe et par glimmersko fra Geox med blinkende lys i hælen til min datter. Det var bare det eneste, der duede og hun har været så glad for dem.
  Jeg ville bruge gavekortet på sandaler til mine piger og jeg ville bruge det i Paw sko i Lyngby storcenter. De har et dejligt stort udvalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  De skulle helt klart bruges på mine to piger. Da både min mand og jeg er på SU, ville det være lykken med sådan et gavekort 😍
  Vi ville bruge gavekortet her i fine Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg ville bruge gavekortet på et par lækre sneaks fra ECCO, som min kæreste har forelsket sig i.
  Jeg ville bruge gavekort i PAW SKO på Fisketorvet i København.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg shoppe sko til mig og min søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Min datter på 2 år trænger til både nye sandaler og nye gummistøvler – håber hun får mest brug for først nævnte denne sommer – så gavekortet ville blive brugt på hende. Jeg ville shoppe i Paw Sko i Søndergade i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  Mig selv 😀 og jeg vil bruge det i Kolding Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er virkelig dårlig til at sætte tid og penge af til mig selv, så mand og barn er altid velekviperede, mens jeg render rundt i alt for slidte sko. Paw sko er der hvor min mor altid havde mig med hen som barn – kunne være skægt at vende tilbage til butikken som voksen, og få et par nye pæne sko at gå sommeren i møde i. Jeg bor tættest på den på Fisketorvet i København, så der ville jeg tage ind – så kunne mand og barn underholde sig i de andre butikker mens jeg shoppede sko😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Paula

  Mig selv! Paw sko er en af de eneste fysiske skobutikker, hvor jeg har haft held med at finde sko til mine str. 42 BREDE fusselanker. Jeg bruger Paw Sko på Fisketorvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Lækker præmie, jeg vil gerne shoppe nye sommersko til mig selv på Fisketorvet;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville bruge pengene til sko til mig selv – har lige foræret min kæreste sko, så han er vist dækket ind 😉 Gavekortet skulle bruges i butikken på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Paw sko og god service går hånd i hånd, eller som fod i god sko:-)
  Jeg har en datter med proteser i begge hofter og ben.
  Hun trænger til et par gode sko at stå godt fast i.
  Vi ville tage til Paw sko i Roskilde.
  Hilsner og et smukt forår til du og familien:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Høpfner

  Jeg har tre børn på 12, 9 og halvandet og særligt de store piger skifter sko ofte, da de vokser helt vildt pt(!!!). Vi handler på Fisketorvet i København

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Årh, jeg ville bruge dem på mig selv. Mangler et par arbejdssko med hæl, som jeg skal holde til ah gå i hele dagen. Så der ville jeg få brug for vejledning. Jeg ville bruge gavekortet i Paw sko på Fisketorvet 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville bruge gavekortet på forårssko til min 4-årige (eller 4 ET HALVT, som hun selv siger:-) datter og mig selv 🙂 Gavekortet skulle bruges her i Odense i Rosengårdscenteret,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg skal giftes den 25. maj og mangler stadig et par fine sko, som jeg tror, skal være blå (something blue, you know:-)) Så jeg ville bruge gavekortet på mig selv, her i Rosengårdscenteret i Odense. Og hvis der er penge til overs, skal min fire-årige datter have et par blinkesko – det er et stort ønske i den alder åbenbart, kan jeg se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg ville købe nye sko til mine unger. Min datter er lige blevet 1 år og selv om hun ikke går endnu, skal hun snart have “rigtige” sko. Og dem vil jeg altså helst købe i en fysisk butik, hvor de har tid til rådgivning. Min søn går i børnehave og han slider simpelthen fodtøj op. Han mangler både sko og gummistøvler. Så det må blive ungerne der skal forkæles først og fremmest 🙂 Vi ville shoppe i butikken i Ryesgade i Aarhus, hvor der er så hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Det må blive et par sommersandaler til mig selv i Paw Sko i Aarhus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville købe sommersko til min datter og sandaler til mig selv i Paw sko i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mig selv 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg vil nok bruge det på mig selv (og min yngste datter, der mangler sandaler) – begge pigerne har lige fået forårssko og den ældste har også fået sandaler… så udover sandalerne til den lille – så må det være min tur 🙂

  og jeg ville bruge den i Lyngby Storcenter…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville helt klart bruge gavekortet på mig selv. Jeg trænger sådan til forårssko ala dem du har købt.
  Jeg handler i Lyngby Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville købe fine sommersko til mig selv og nye sandaler til min snart 3 årige dreng.
  Jeg handler (også) Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville elske et par nye sko da jeg til hverdag er tvunget til at bære sikkerhedssko grundet mit arbejde. Så at få nogle lækre, bløde og lette sko på det mangler jeg virkelig

  Jeg ville købe i odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Jeg ville tage en tur til Kolding og købe sandaler til min søn, som snart begynder at gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg ville bruge det til sko til både mig og min kæreste, og vi ville tage en tur på Fisketorvet i København for at shoppe 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min datter som akut mangler sommersko og sandaler. Bliver åbenbart altid overrasket over hvor hurtigt så små fødder vokser på en sæson 🙈 vi handler i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Jeg ville bruge gavekortet på mig selv! Jeg mangler nye ballerinaer her til foråret, og har allerede været inde og ose lidt i Paw Sko i Kolding.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Et par pæne ECCO til min datter. Og så må resten vist gå til mig;-)
  Vi vil helst shoppe i Paw sko i Søndergade (Aarhus), men hvis den i Odense er så fantastisk kan vi også slå sko-køb sammen med besøg hos onklen og tanten i Odense☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene D

  Jeg vil bruge gavekortet på min mand og mig selv, så vi kan rigtig kan blive forårs og sommerklar, nu hvor vejret endelig tillader det ☀️😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Ej guldlys i skoene, det lyder som noget jeg gerne ville have.😍👏🏼😄
  Jeg kender dog godt det med, at man skal ud og shoppe, og så ender det med at manden finder alt muligt lækkert (har ingen børn, ellers var det helt sikkert også tilfældet) så hvis jeg vandt gavekortet, så ville jeg ende med at bruge det som et tilskud til os begge, det er jeg ikke i tvivl om.😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil forære gavekortet til min søster og min lille nevø, der lige har lært at gå. Paw Sko i Nykøbing F.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Sikker en lækker giveaway 😍 Det ville da være fantastisk at vinde, så skal min datter og jeg på shoppetur og forkæles begge to💃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil bruge gavekortet på mig selv -ungerne fik hver et par sko og et par sandaler i weekenden, selvfølgelig fra Paw sko i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brigitte

  Min søn på 11 år vokser konstant for tiden, han er nu oppe i en 38, men det varer sikkert ikke længe før han også vokser ud af dem. Så jeg vil bruge gavekortet på ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil forkæle mig selv med et lækre par sandaler fra Paw Sko i Rødovre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej, jeg vil bruge gevinsten på mig selv. Jeg trænger til nye sandaler ❣️🍀🍀🍀
  Jeg handler i Paw sko i Rosengårdscentret i Odense 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Min søn er lige ved at lære at gå, så han kan bruge et par gode sko. Og jeg trænger virkelig selv til nogle forårssko. Vi handler i Randers storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Et par flade behagelige sko til min gravide krop, i Lyngby storcenter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Jeg vil bruge gavekortet på mine unger. Den store skal ha nye sandaler og tænker mine tvillinger skal ha deres første par sko i løbet af sommeren. Vil shoppe i Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse

  Vil gi gavekortet til min kone så hun kan shoppe i Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Mig selv 😊 har netop fået en ny bevilling på indlæg pga nedsat styrke i mine fødder, så det ville være perfekt med et par nye sko til indlæggene😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil bruge på det på mig selv og dine sko, for de er vanvittig flotte 😍😍😍 Og det skal være i Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Juel Vang

  Jaaa! Fedt med en konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Husk at besvare spørgsmålet for at din deltagelser gælder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg kunne godt bruge nogle lækre sneakers. Og dem vil jeg gerne købe i Rødovre Centrum

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manoj

  Jeg vil købe sandaler til min datter på Fisketorvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne K.

  Jeg ville rigtig gerne have et par fine forårsko – selvfølgelig i Odense 🙌🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karine

  Tror ikke min forrige kommentar kom med, så jeg prøver lige igen. Jeg vil købe nogle nye eccosko til mig selv, og ellers trænger mine tre drenge til nye sandaler. Vi vil handle i Ballerup Centeret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville forkæle mig selv i Paw sko i Slagelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Jeg vil bruge gavekortet på mig selv i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Z

  Jeg ville forkæle min søde kæreste – dét fortjener han. Vi ville tage i Paw sko på Fisketorvet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Kunne være skønt med et par nye sneakers, til miiig selv;-) ville gå på Fisketorvet og shoppe sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg ville mega gerne vinde til et par nye forårssko helt til mig selv 😬☀️ Jeg handler i Odense ✌️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville bruge det på nye sandaler til min søn – og måske resterne så kunne falde af på mig selv. 🙂 Min nærmeste PAW er i Fisketorvet, så det vil nok blive der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig et par lækre sandaler til sommer. Gavekortet skal bruges i butikken i Aarhus. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Lykke Hansen

  Begge mine piger trænger til nye sandaler – og det ville ikke være første gang, at jeg købte dem i Paw Sko i Søborg. 😉 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise U

  Begge mine børn trænger til sandaler,og det vil være skønt med et gavekort til det! Gavekortet skal bruges i butikken i Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg ville forkæle mig selv for en gangs skyld og købe nye sko i Paw-Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg købe nogle sko til sønnike. Og det vil jeg bruge i Randers eller Aarhus C.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Min yngste datter har snart fødselsdag og elsker sko, så ville lykkelig for at kunne glæde hende med et par nye fine (guld) sko:):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ville bruge gavekortet på mig selv ved Paw Sko i Herning ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jagten er gået ind på et par dansevenlige og lækre bryllupssandaler for mig, men det er lidt svært med størrelse kæmpe plader aka. 42 :). Men jeg har spottet nogle fine Billi Bi sandaler hos Paw Sko i Frederiksberg Centeret, som jeg håber på at kunne skrue mig ned 👡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ville bruge dem på sko, her til foråret, til mig selv i deres butik på Fisketorvet, København 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hynding

  Jeg vil bruge gavekortet på mig selv – og lidt til min datter 🙂 Jeg vil tage en tur til PAW-butikken i Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herdis

  Sko, sko, sko!!! Elsker sko 😍 Om jeg tager lidt på, så passer mine sko altid 😂
  Jeg ville finde noget lækkert til sommer for mig eller/og min datter her i Odense 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg ville bruge det på min kæreste eller mig selv 🙈 hos Paw sko i rosengårdcentret 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe Pedersen

  Både mig og ungerne trænger til sandaler – og så jeg er ret vild med nogle rosa Ecco sko til mig selv, så kunne hurtigt få brugt sådan et gavekort hos Paw i Rosengårdscentret 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bech

  jeg skulle i Paw Sko i KOlding Storcenter og finde et par til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Jeg købte ganske vist nye sko i Paw Sko i Rosengårdscentret for mindre end en uge siden, men jeg sku’ da være et skarn, hvis ikke jeg lige ku’ bruge 1000 kroner mere. 😉 Hvis jeg vinder, vil jeg bruge gavekortet i Odense – og hvis pengene rækker til det, skal både min mand og jeg have nye forårssko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma T

  Jeg ville dele gavekortet med min mor! Det ville være skønt at få nye forårssko, nu hvor solen endelig viser sig!😉☀️ – Paw Sko Odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eyglo Stefansdottir

  Jeg ville bruge gavekortet på mig selv eller min kone <3 Og det ville være til Paw Sko her i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Uh, jeg har sko-cravings for tiden, så det kunne virkelig være lækkert med et gavekort….ville bruge det på mig selv selvfølgelig 😛 Og ville bruge det i butikken i Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Jeg kunne godt bruge et par nye sneakers, ville være superlækkert! 🙂 Vil nok shoppe i Paw sko på Fisketorvet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Tja ungerne har fået forårssko. Så MIG. Jeg får nærmest heller aldrig noget mere 🙈
  Randers Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg ville i al beskedenhed bruge gavekortet selv 🙂 Og bruge det i Paw Sko, Ballerup Centret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Jeg vil blive MEGET GLAD for at vinde gavekortet-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte H

  Jeg vil gerne købe et par lyse snekkers og et par enkle lædersandaler til mig selv:-) Jeg vil gerne købe dem i Lyngby Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Green

  Jeg vil dele de 1000 kr sammen med min mor 😊 Så kan vi finde fine sommersko sammen. Og det vil være hos Paw sko på Fisketorvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  JEg vil bruge det på mig selv – Lyngby Storcenter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Jeg vil nok bruge dem på mig selv – jeg vil elske et par nye sko 🙂 Jeg vil tage en tur i Paw Sko i Rødovre C 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Min mor skal forkæles <3
  De skal bruges i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Uh, jeg ville elske at kunne købe forårs sko til min datter og jeg, og jeg ville prøve butikken i Odense. Har ikke været der før. -Lyder genialt med en rutsjebane at købe lidt tid med😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  Jeg ville bruge gavekortet på min kæreste som ikke har fået nye sko i flere år 😅 og hvis der er noget tilbage så skal lillepigen have sine første sko ❤️ Ville bruge det her i Odense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Steffensen

  Både mine kondisko OG mine ballerina sko trænger gevaldigt til at blive skiftet ud med noget som ikke hænger i laser. Jeg er sikker på at jeg vil kunne finde noget lækkert hos Paw Sko Odense.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage mig selv og min datter under armen og få os gjort sommerklar med nye sandaler i Kolding

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Mig selv. Begge unger har allerede fået forårssko – og mor her får efterhånden sjældent noget.
  Vil tage en smut i Randers Storcenter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie m

  Mine brudesko 🙂 i århus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Sparrow