The Post

Xjump: Sjov søndag i trampolinpark

Xjump Kolding trampolinparkXjump Kolding trampolinparkXjump Kolding trampolinpark

Reklame for Xjump

I går brugte jeg søndagen sammen med Bella og Tim i en stor ny trampolinpark i Kolding. Xjump hedder det og det var lige noget for min lille dare devil. Jeg er ret sikker på, at I kan fornemme hendes glæde og sjov på billederne her. I Xjump Kolding trampolinpark er der 2500 kvm med mere end 80 trampoliner, så man kan virkelig prøve en masse forskelligt i løbet af den tid, man er der. Der er et stort område med rigtig mange trampoliner, hvor der er “fri hop”, et andet sted kan man spille høvdingebold på trampoliner og man kan hoppe ud i et kæmpe område fyldt med skumfirkanter. Der er også et område til mindre børn (0-4 år), hvor de kan hygge sig uden de lidt større (og måske lidt voldsommere) børn. Bella kunne dog ikke få det vildt nok, så vi kiggede kun lige kort på området til de mindre børn og så stak hun ellers af til de andre områder. Vi voksne kom også lidt på arbejde, da Bella (selvfølgelig) syntes, at det var sjovt at skubbe os voksne ned fra en balancebom og konkurrere om, hvem der kom hurtigst igennem en forhindringsbane. Bella blev simpelthen ved med at vinde den sidste, fordi hun jo er en del lettere end os og derfor nemt strøg igennem de mange skumfirkanter, hvor vi andre lå og rodede rundt dernede i, hvad der føltes som forevigt, ha ha. Det er også hende, der står på gyngen på billedet oven over og griner hånligt over, hvor meget Tim er bagud i forhold til hende, ha ha.

Man køber en times “hop” og der er alt rigeligt. Vi var alle godt færdige, da vi havde tosset rundt i trampolinpark i en time. Man skal have skridsikre strømper på og dem kan man enten medbringe selv eller købe for 20 kroner, når man ankommer (dem man køber, får man lov til at tage med hjem – det syntes Bella, var ret fedt). Vi voksne snakkede på turen hjem om, hvor underholdt vi alle tre havde været – og at vi virkelig havde fået rørt os godt. Vi havde helt bestemt undervurderet den motion, sådan en times hop i trampolinpark ville give. Bella var også så træt efterfølgende, at hun tog en lur i bilen på vej hjem til Odense. Hun glædede sig til at komme over i børnehaven i dag og fortælle, at hun havde været i trampolinpark i weekenden. Og hun har allerede spurgt, hvornår vi skal afsted igen 😉 Xjump har åbent alle dage (også i de mange helligdage her i foråret), så det er en oplagt aktivitet for os børnefamilie i de forlængede weekender eller ferier.

Bor I ikke i nærheden af Kolding, så er der også en Xjump trampolinpark i Skovlunde og en Xjump trampolinpark på Amager. I kan læse mere om Xjump trampolinpark HER

Xjump Kolding trampolinparkXjump Kolding trampolinpark

Yesterday we had so much fun at Xjump in Kolding. Bella loved jumping around and it’s a really good exercise for us adults too!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

2 kommentarer

 • Nanna

  Kunne du forestille dig at man kunne bruge Xjump som en aktivitet på en polterabend….?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hmm… jeg synes, at det er lidt mere rettet mod børn end voksne. Men man kan godt! Man kunne fx. konkurrere om at komme igennem den der forhindringsbane eller spille høvdingebold sammen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Post