Xjump: Sjov søndag i trampolinpark

10 ting jeg vil lave i maj

Sakura festival Danmark

Maj – min yndlings måned hele året! Den byder typisk både på forår, men plejer også at sluttede ret sommerligt. Det er i hvert fald ikke sjældent, at jeg har over 20 grader på min fødselsdag d. 28. maj. Jeg har super meget på programmet her i maj og der er rigtig mange af tingene, som jeg glæder mig virkelig meget til. Især punkt nr. 1 😉

I maj vil jeg…

 1. … rejse til Skotland. Åh hvor jeg glæder mig helt, helt beskriveligt!! Jeg deler vores rute med jer snarest. Det bliver en god blanding af nye steder og favoritsteder denne gang.
 2. … fylde 34 år. Og ikke have det mindste krise over det. Det er bare et tal og jeg tror på, at dem der har store krise over alder, ikke er tilfredse med, hvor de troede, de ville være i livet på det givende tidspunkt af deres nuværende alder. Jeg synes kun livet blivere federe, som jeg bliver ældre (selvom jeg savner at kunne drikke mig ned uden at have tømmermænd i 3 dage bagefter, ha ha).
 3. … tage nye billeder af Bella til denne tradition. De er netop sprunget ud, så jeg skal nok have det gjort indenfor den næste uges tid.
 4. …. selvfølgelig skal jeg afsted med verdens bedste Damernes biografklub og vi skal se flere film her i maj. Den kommende weekend skal vi se Lady Bird og så bliver det nok også til filmen Tully – og så en tredje, som vi er ved at stemme om (her hepper jeg lidt på Breathe).
 5. … til dette Spice Girls-foredrag. Det handler selvfølgelig om pigegruppen, men også om den bølge af ny feminisme, som de fik startet i 90erne. Det bliver mega spændende og ret nostalgisk. Jeg skal afsted med et par veninder, som jeg optrædte sammen med (selvfølgelig som Spice Girls) dengang. Det bliver SÅ sjovt. Skal I ikke med? Billetter kan købes HER
 6. … spise bubblevafler nu hvor vi også får dem i Odense. Stedet hedder Vaffl og åbner i midten af maj. Jeg forudser, at de kommer til at være på manges instagram i maj, ha ha
 7. … underskrive noget 😉
 8. … til frisøren. I er så mange, der har været så søde at komplimentere mit mørkere hår de sidste mange måneder… men hvis jeg skal være helt ærlig, så savner jeg HELT vildt at være lysere end jeg er nu. Det skal ikke være lige så lyst som før, men en mellemting af, hvad det er nu og det var før.
 9. … og i forbindelse med min fødselsdag, så glæder jeg mig til at holde damefødselsdag for de dejligste damer med god mad, lækre drinks – og forhåbentlig ude i min have, så vi kan få noget havefest ala det her.
 10. … have fundet mig nogle fine sommerkjoler – og et par sandaler! Jeg købte et par kjoler i april (den her blandt andet denne her* – sygt lille i størrelsen), men de røg alle sammen retur på nær denne*. Lige nu lurer jeg på den her* og denne. Jeg er også ret vild med dem her, men jeg kan sgu ikke lige se, hvad jeg skal bruge dem til lige nu, ha ha. Jeg skal også til barnedåb hos søde lille Ellinor her i maj, så det er jo en god undskyldning for at købe en ny kjole 😉

Oh May – my favorite month of the whole year! It’s Spring, but usually May ends on a very Summer-ish mode. This May I’m gonna celebrate my 34th birthday with my girlfriends – hopefully outside in my garden so we can re-create the atmosphere from this party. I’m also going to Scotland and I can’t wait!!! Then I’m going to the movies several times; this weekend I’m gonna see “Lady Bird”, later this month “Tully” and then I hope that we’re going to see “Breathe” too. I’m going to find my self some sandals (love these, but it’s not going to be them, ha ha. But they are festive though!) and a cute summer dress (or three). I like this one*. What are your plans for May?

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

6 kommentarer

 • A-K

  Og til barnedåb 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det står der også i sidste punkt 😉 Glæder mig og vil 100% bruge det som undskyldning for at købe en ny kjole! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A-K

   Total bustet i ikke at læse det hele 😂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Hahaha ja!! Fy 😉 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Glæd dig til foredraget. Det er et superfedt 90’er-flashback og virkeligt underholdende!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xjump: Sjov søndag i trampolinpark