Birthday girl (og en nyhed!)

Billeder fra Bornholm

Bornholm Guide - Gudhjem ishusHammershus BornholmBornholm Guide - Restaurant EkkodalshusetRundkirker på Bornholm Østerlars - Bornholm GuideBornholm Guide - Tip Tops Bornholm klatreparkBornholm Guide - GudhjemBilleder fra Bornholm - Restaurant NordlandetHelligdomsklipperne - Bornholm Guide

Reklame for Destinations Bornholm /Billund Lufthavn / DAT

Jeg knokler disse dage på at få min Bornholm Guide færdig til jer. Den er lige på trapperne, men som med alle mine andre rejseguides, så er de altid lidt “tunge” at lave, da der er utrolig mange billeder, der skal kigges igennem, udvælges og redigeres. Dertil er der rigtig meget info og stednavne man lige skal have styr på. Men den kommer – også til de par af jer, der har skrevet, at I skal afsted i næste uge. Jeg er slet ikke misundelig 😉 Jeg gad godt afsted igen! Vi kigger faktisk stadig på muligheden for at tage tilbage til september en weekend – især når det er så nemt at flyve dertil fra Billund Lufthavn med DAT. Nu må jeg lige se, om det kan gå op med min nye vagtplan på mit nye job.

Indtil da vil jeg lige dele disse billeder fra Bornholm med jer. En god blanding af nogle af de bedste ting, som vi oplevede og spiste. Jeg drømmer stadig om den middag på Nordlandet (hvor jeg i øvrigt også forelskede mig i disse glas fra et lokalt glaspusteri). Øj, den mad var god! Hammershus var en kæmpe oplevelse (også selvom været var virkelig dårligt, da vi besøgte borgen) – det er en helt igennem imponerende borg! Det samme var Helligdomsklipperne. Naturen er godt nok noget anderledes på Bornholm end i resten af Danmark. Bellas fedeste oplevelse var nok, da vi var i klatrepark. Hun taler stadig om det og har flere gange spurgt, om vi ikke skal prøve det igen. Jeg samler alle vores bedste oplevelser, spisesteder mm i min Bornholm guide, der som sagt er lige på trapperne.

Har I planer om at besøge fine, smukke og charmerende Bornholm snart?

I’m working on a full guide about the Danish island Bornholm, but in the mean time I just wanna share some photos with you from our trip in April. It was so lovely to visit Bornholm again. It’s such a special destination in Denmark and I would recommend you going there!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

4 kommentarer

 • Anne

  Så fine billeder. Elsker især det første! Ser så hyggeligt og idyllisk ud! 😁
  Og damn de glas er lækre! Heller ikke noget man lige har set før. Hvis jeg ikke lige havde købt selv, så ville jeg godt nok også være fristet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   De glas er SÅ pæne. Jeg har stadig ikke sluppet ideen om dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  TAK! Nu glæder jeg mig endnu mere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday girl (og en nyhed!)