Maj shopping cravings

Outfit til sommerens havefester

Ellos Garden Party - kjole til havefestEllos Garden party kandeEllos garden party - outfit til havefestMad til havefestOutfit til havefest - Ellos Garden party maxi dress

Reklame for Ellos

Vi har leget havefest ude i haven i dag. Det her vejr indbyder jo virkelig til det! Vi har haft 24 grader her i Odense i dag. Har det også været lækkert, hvor I befinder jer? Jeg krydser fingre for, at vejret er lige så lækkert, når jeg om et par uger holder fødselsdag for de bedste damer, jeg kender. Jeg satser på, at vi skal være i haven og nyde mad og lækre drinks. Gerne til langt ud på natten, imens vi kan kigge på stjerner og fortælle røverhistorier i stearinlysenes skær. Jeg mener, at det er 4. år i træk, at jeg holder min fødselsdag i haven og hvor jeg aldrig har problemer med at finde på pynt, mad og alt det ekstra, så står jeg altid i sidste øjeblik og ved ikke, hvad jeg skal tage på. Man vil selvfølgelig gerne være fin, men en havefest kalder også lidt med noget, der er behageligt og gerne med lidt længde, så man ikke fryser senere (eller bliver spist for meget af myg). Ellos har lavet den fineste Garden Party kollektion HER og kjolen her er derfra. Jeg har været i den hele dagen og den kunne være et mega godt bud til min fødselsdag også. Den er behagelig (elastik i taljen – win!) og dejlig sommerlig. Med blomsterkransen til, nogle kilehælesko og lidt krøl i håret, så tror jeg, at vi har outfittet på plads. Skal I holde havefest i løbet af de næste par måneder? Så tjek Garden Party kollektionen ud HER – der er en masse fint tøj og kjoler i alle størrelser, der er oplagt til havefest og der er også lyskæder, pudder, fine tallerkener og meget mere. Kanden på billederne er også derfra og kan købes HER

Kjolen findes fra str. 34 og op til str. 48 lige HER

Nu vil jeg til at gøre mig klar, da jeg skal bruge den lune aften i selskab med nogle søde damer. Forhåbentlig på en plet i solen med en kold iskaffe (eller hvidvin?) i hånden.

Ellos Garden party - inspiration til havefestMaxikjole HER – Lysekæde HER – Kimono HER – Fletbakke HER

In a few weeks I’m having my birth bash and I hope that the weather is good so that we can party in our garden. I’m trying to figure out what to wear and this maxi dress from the Ellos Garden Party Collection could be it!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

10 kommentarer

 • Jeanette

  Hvor er dine glas fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Der er link til glassene i dette indlæg 🙂 De er mega fine!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  DEN kjole klær dig😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej, en fin kjole! Og mega gode billeder af dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Ej hvor er den pæn til dig den kjole! Den har en virkelig skøn sommervibe og sidder bare rigtig godt på dig. Man bliver i helt godt sommerhumør😊
  Nød selv det fantastiske vejr i går i Ribe til en konfirmation. Kunne godt have brugt en kjole som din, så overvejer kraftigt at finde noget lignende, til når vi skal holde barnedåb i august. Ville man mon kunne amme med i den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh tak søde Anne! Du kan sagtens amme i den her kjole – uden problemer! Og de har faktisk lige sat den ned nu, kan jeg se 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare yndig i den kjole <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj shopping cravings