10 ting jeg vil lave i maj

Serier jeg ser i øjeblikket

Handmaid's Tale season 2

Er der bare mig eller er der lige pludselig kommet gang i en masse serier igen? Efter at have haft en periode, hvor jeg lidt “manglede” noget at se, så synes jeg lige nu, at jeg skal løbe lidt stærkt for at kunne følge med i alle mine serier hver uge. Især efter at både Handmaid’s Tale og Westworld lige er startet op igen. Her er de serier, som jeg ser i øjeblikket – og lige et par ord om dem og hvordan jeg synes sæsonerne er.

Handmaid’s Tale (sæson 2)

Den har jeg virkelig glædet mig til kom tilbage! Serien tog fuldstændig pusten fra mig sidste år, fordi selvom vi fortæller os selv, at situationen i serien er langt fra vores samfund, så tror jeg, at det er mere realistisk end man ellers skulle tro. Det er selvfølgelig ikke noget, der ville ske i morgen, men det er så skræmmende (og interessant) at følge, hvordan det i begyndelsen kun er små ting der ændres og hvordan befolkningen bare accepterer det i starten. Det er først, da det bliver rigtig slemt, at folk begynder at flygte. Man kan sagtens trække nogle ligheder til dagens vestligesamfund uden problemer. I sæson 2 følger vi fortsat Offred/June og hendes kamp for at slippe væk. Selvom jeg kun har set de første to afsnit af sæson 2, så starter serien virkelig hårdt og stærkt ud (igen!). Jeg kan slet ikke vente til næste afsnit!! Hvis I endnu ikke har set serien, så kan I kun komme i gang for langsomt! Must see!!

Handmaid’s Tale ligger på HBO Nordic. Hele sæson 1 er tilgængelig og de første afsnit af sæson 2 også. Der kommer nyt afsnit hver torsdag.

westworld-season-2-hbo-nordic

Westworld (sæson 2)

Jeg var meget imporneret over Westworld i første halvdel af 1. sæson. Den var helt sin egen og den fik mig hele tiden til at gætte på, hvordan det hele nu hang sammen. Den mistede til gengæld lidt pusten halvvejs, synes jeg, men sluttede af med et brag af et finaleafsnit. Jeg har derfor glædet mig til 2. sæson, men jeg er allerede irriteret og synes ikke rigtig, at den fungerer. Der er alt for megen hoppen rundt i tid og sted – og det virker ikke til at have en større mening andet end at få serien til at virke mere mystisk. Jeg køber ikke rigtig robotternes hævntogt og er egentlig lidt ligeglad, kan jeg mærke. Jeg føler ikke deres behov for oprejsning. Hvis serien ikke bliver bedre i løbet af de næste par afsnit, så tror jeg desværre, at jeg takker af. Tim er klar til at smide håndklædet i ringen allerede nu (han var simpelthen så irriteret over, hvor dårligt afsnittet i mandags var, ha ha), men jeg insisterer på, at vi lige giver den et par afsnit mere.

Westworld ligger på HBO Nordic. Man kan se hele sæson 1 og sæson 2 er netop gået i gang. Der kommer et nyt afsnit hver mandag.

naked-attraction-tv-show

Naked Attraction

Det her er altså det sjoveste program! Jeg faldt tilfældigt over det for en måneds tid siden og jeg er altså ret hurtigt blevet fan. Det er et britisk datingprogram, hvor en gæst skal vælge mellem 6 andre deltare, som hun/han skal på date med. “Vælgeren” får lov til at se de 6 deltagere helt nøgen og skal faktisk bedømme dem udfra, hvor tiltrukket han/hun er af dem – deraf navnet på programmet. Deltagerne står i disse farvede “pods”, hvor man i runden 1 kun kan se deres skridt/bagdele, i runde 2: deres overkrop, runde 3: ansigt og runde 4 skal de sige noget, så man kan høre deres stemmer. Efter hver runde sorteres en af deltagerne fra, så der til sidst kun er to tilbage. Det lyder måske lidt overfladisk og det er det selvfølgelig også på en måde, men samtidig er jeg ret overrasket over, hvor rummelige folk i programmet er. Jeg frygtede, at det kun var de slanke, perfekte mennesker der blev valgt, men det er det slet ikke (eks. “vinder” en fyr, der mangler et ben i et af programmer). Samtidig er det virkelig sundt for os alle, at se så mange forskellige menneskekroppe (folkene bag programmet er virkelig gode til at vælge folk med forskelligt udseende, kropstyper osv). Det er et program, der får mig til at have det godt med mig selv, min krop og så er det samtidig virkelig underholdende. Det kan anbefales!

Naked Attraction ligger på TV 2/Play og der kommer nyt afsnit hver weekend (det er oftest om lørdagen, at det kommer op). EDIT: De kalder det Date mig nøgen på TV 2/Play.

the-good-fight-tv-series-show-hbo-nordic

The Good Fight (sæson 2)

Jeg elskede TV-serien The Good Wife og selvom det gik lidt ned af bakke efter en vis herre døde, så var jeg stadig ærgerlig, da serien stoppede. Heldigvis valgte man at lave en spin off på den og den hedder The Good Fight, der fortsætter hos samme advokatfirma og med nogle af de samme advokater fra The Good Wife i hovedrollerne også (blandt andet Diana Lockhart – elsker den karakter! Bad ass woman!). Der er også kommet lidt nye til og hvis I ser Game of Thrones, så vil I nok kunne genkende Rose Leslie, der spillede Ygritte i GoT (som jo også har nappet Jon Snow i virkeligheden). Jeg var nervøs for, om The Good Fight ville kunne fungere. Det er man altid lidt med spin offs – men det gør den virkelig. De har taget alt det bedste fra The Good Wife og jeg kan mærke, at jeg faktisk er glad for at have sluppet for alt det private familie-fnidder, som Alicia Florrick gik igennem i The Good Wife.

The Good Fight ligger på HBO Nordic. Hele sæson 1 ligger der og en del afsnit fra sæson 2 også. Der kommer nyt afsnit hver søndag. Hvis I er nysgerrige på The Good Wife, så kan alle 7 sæsoner ses på Netflix.

timeless-tv-show-series-season-2

Timeless

Jeg mener, at jeg har nævnt Timeless på bloggen før og i den forbindelse nævnte jeg også, at det ikke er jordens bedste serie, men jeg er alligevel så godt underholdt! I Timeless har nogle terrorister stjålet en tidsmaskine og nu hopper de rundt i tiden, hvor de prøver at ændre vigtige historiske begivenheder til det værre. Et team prøver at standse dem hver gang de prøver at fucke historien op og det resulterer i en masse besøg til spændende tider og steder (og en masse fine kostumer). Serien lærer os også lidt historie samtidig. Sæson 1 slugte jeg i løbet af nogle dage og jeg har set frem til sæson 2. Især nu hvor der også er opstået lidt kærlighed på teamet 😉

Timeless kan ses på Viaplay, hvor hele sæson 1 ligger og sæson 2 nu er i gang. Der kommer et nyt afsnit hver onsdag.

The Alienist - Sindssygelægen Netflix

Sindssygelægen (The Alienist)

Min søster tippede mig omkring Sindssygelægen (som altså har en lidt federe originaltitel: The Alienist). Vi har ret ens smag i serier og derfor tipper vi tit hinanden om serier, som vi mener, vil falde i hinandens smag. Hun havde helt ret med hensyn til Sindssygelægen. Den fangede mig virkelig hurtigt! En kold vinteraften i 1896 i New York finder man et lig af en ung dreng. Flere af drengens lemmer er skåret af, organer er fjernet og hans øjne er væk. Drengen arbejder på et lokalt bordel og derfor er politiet ikke så interesseret i at gøre det store nummer ud af efterforskningen. Han var jo bare en prostitueret! Da en mand anholdes samme nat for mordet på sin (mandelige) elsker, konkluderer man, at det nok er ham, der har fortsat sin blodsrus og også har myrdet drengen. Case closed og så kan byens politi både få ros og holde fyraften! Sindssygelægen Laszlo Kreizler synes dog ikke, at tingene passer sammen og ved hjælp af en tegner (Luke Evans) og politichefens egen sekretær (Dakota Fanning), går han i gang med sin egen efterforskning, der hurtigt giver dem færden af, at de er på jagt efter en seriemorder. Seriens stemning er mørk og dyrster – og selvom jeg kun er i gang med afsnit 4, så vil jeg allerede anbefale den til jer!

Seriens første sæson består af 10 afsnit og de ligger alle sammen på Netflix. Det er endnu uvist, om der kommer flere sæsoner, men serien er baseret på denne bog (reklamelink).

billions-tv-show-serie

Billions

Billions er endnu en serie, som min søster har anbefalet mig. Og selvom jeg ikke er lige så hooked på Billions, som jeg er på Sindssygelægen, så er den bestemt seværdig (også selvom jeg kæmper lidt med nogle sløve afsnit midt i sæson 2 lige nu – men min søster siger, at sæson 3 er ret hæsblæsende. Og generelt er min søster ret klog 😉 ). Billions er et stort money game, hvor nogle af spillerne konstant træder lige til eller lige over lovens grænsen. Bobby Axelrod er en hedge fund kongen, der lever af at handle aktier for sine kunder for på den måde at sikre dem voldsomme økonomiske gevindster (milliarder – hence seriens navn 😉 ). Men han kan ike holde sig fra insider trading og derfor har han konstant FBI og statsadvokaten åndende i nakken. Billions er kattens leg med musen og man ved hele tiden ikke, om fælden nu endelig klapper for Axelrod eller om han endnu en gang snyder de mindre kloge. Hedge fund-kongen spilles af Damian Lewis, som en del af jer nok genkender som Brody fra Homeland. Selvom han bryder loven hele tiden, så kan man ikke lade være med at holde lidt med ham, fordi statsadvokaten er så utrolig barnlig og hævngærig.

Hele sæson 1 og sæson 2 ligger på HBO Nordic og sæson 3 er nu i gang, hvor der er et nyt afsnit hver mandag.

Udover alle disse serier, så glæder mig ret meget til den danske “The Rain” på Netflix og så vil jeg rigtig gerne se “The Terror”, men kan ikke rigtig finde den nogle steder?

Hvilke serier ser I for tiden? Ser I nogle af dem her?

I have so many shows that I watch these weeks! Right now I watch “Handmaid’s Tale” season 2 (so good!!), “Westworld” season 2 (not so good anymore – if it’s not picking up soon then I think I’m dropping it for good), Naked Attraction (British naked datingshow – so much fun!), “The Good Fight” (if you’re missing “The Good Wife” like me), “Timeless” for more time travel while we’re waiting for “Outlander” season 4, “The Alienist” with a dark murder mystery in 1896s New York and money games in “Billions”.

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

13 kommentarer

 • L

  Jeg er blevet virkelig nysgerrig på Naked Attraction, men synes ikke jeg kan finde det inde på play.tv2.dk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg godt forstå – det er også sjovt! Mærkeligt – det ligger på forsiden hos mig. Prøv at søg på “Date mig nøgen”, som jeg kan se, de også kalder det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er blevet ret så hooked på designated survivor som ligger på Netflix. Den kan bestemt anbefales!!
  Og ja the good fight er virkelig god!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg har også set Designated Survivor, men jeg kørte død i 2. sæson. Det irriterede mig simpelthen for meget, hvor dårligt skuespil og manus det er. Samtalerne føles SÅ kunstige. Men ideen/plottet er ellers rigtig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D

  Handmaid’s Tale er simpelthen en af de bedste serier jeg har set nogensinde og enig i at der allerede er smæk på i sæson 2….glæder mig SÅ meget til næste afsnit i morgen.
  Naked attraction er jeg også vild med, det er sgu et meget befriende program synes jeg….rart at se hvor forskellige vi alle ser ud nøgne og rart at høre hvor ukristiske mændende er i deres vurdering af kvindernes kroppe.
  De andre serier kender jeg ikke, men specielt The Alienist lyder spændende, kunne være jeg skulle tjekke den ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, Handmaid’s Tale er virkelig, virkelig god. Jeg glæder mig også rigtig meget til i aften!! Det er en af de få serier, som Tim og jeg ser sammen. Vi skal vist have købt lidt snacks til i aften 😀

   Jeg synes også, at Naked Attraction er mega befriende. Det er så dejligt, at det er så forskellige mennesker! Og ja, dejligt at se, at mændene faktisk bedømmer os kvinder mindre hårdt end vi selv gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yas! Naked Attraction 👏🏼 Det er også på Zulu, men jeg har kun set det et par gange fordi jeg har ingen tv-kanaler. Men jeg var også virkelig imponeret og glad for, at vi får set en masse almindelige mande- og kvindekroppe, så vi kan se, at vi alle ser forskellige ud og alle kan være tiltrækkende på hver vores måde.
  Og så var jeg btw ved at falde ned at stolen af grin, fordi min mor absolut ikke kunne forstå, hvorfor der var så mange hårløse kønsdele med i programmet. Hun var meget uforstående for den trend.

  Jeg har lige præcis i dag oprettet mig i HBO bruger og Westworld og Handmaid’s Tale er klart noget af det jeg skal til at se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CK

  Naked attraction kan også ses her (gratis): http://www.channel4.com/programmes/naked-attraction

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tak for tip! Jeg skal lige høre, om det er et lovligt link? Jeg vil helst ikke videregive sider, som ikke er lovlige her på bloggen (det ser dog lovligt ud!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • CK

   Jeg fandt linket hos Sidsel&Lasse, som tippede om serien og henviste til dette link. Så jeg tænker bestemt det er lovligt, men ærligt talt ved jeg det ikke 100 %

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Jeg ser gladeligt The100. De 2 første sæsoner er bedst, men man bliver nødt til at se de andre også. Sæson 4 er lige frigivet på Netflix.
  🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tim er ret vild med den serie, men jeg har prøvet at give den en chance flere gange og den fanger mig simpelthen bare ikke. Plottet er ellers godt – jeg bliver bare ikke fanget af personerne 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  OMG til ‘naked attraction’. Tak for den anbefaling. Havde faktisk set den danske titel på TV2 play, men synes det lød for overfladisk til at tjekke det ud. Det engelske navn er bedre. Jeg er lige gået på barsel, og kan godt regne ud, hvad jeg skal bruge de næste par dage på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg vil lave i maj