Mit nye job

Jeg har noget, jeg skal fortælle jer

Måske så I det på instagram i går, men hvis ikke, så skal jer, der kun læser med herinde da ikke snydes for den lille hemmelighed, som jeg har båret rundt på et stykke tid nu. Ja, jeg er sgu gravid. Og ja, jeg troede egentlig ikke, at jeg skulle have flere børn. Vi var glade for vores lille trekløver, men vi har altså fået os en lille overraskelse. Det er nemlig overhovedet IKKE planlagt og jeg måtte virkelig også lige have et par ugers betænkningstid. Tim var ret hurtigt frisk på den fine overraskelse, men for mig var det noget af et chok. Jeg tror, at jeg brugte de første tre dage på bare at græde, fordi jeg var så rundt på gulvet – og fordi jeg syntes, at timingen var helt hen i vejret. Jeg er jo LIGE startet på nyt job (som i øvrigt har taget det SÅ pænt). Men man får ikke lov til at planlægge alt i livet selv og det var dette en sund reminder på. Nu glæder jeg mig rigtig meget og Bellas glæde er til at tage og føle på. Min mave bliver nusset flere gange hver dag og hun kan også godt lide at spørge baby, om den kan lide det, som jeg lige har spist (“Hej baby. Smager den pizza, som mor har spist godt? Kan du lide pizza?” – og FYI så indtager jeg også andre (sundere) ting end lige pizza, ha ha).

Nu hvor det hele har bundfældet sig, så kan jeg mærke, at min glæde er blevet ret stor. Det føles – på trods af det store chok i starten – bare helt vildt rigtigt. Jeg ved ikke, om vi havde fået flere børn, hvis dette ikke var sket – det finder vi aldrig ud af. Men nu føles det her faktisk præcis, som om det hele tiden har været meningen. Jeg har en ro, som jeg ikke havde sidste gang – måske fordi man har prøvet det hele før og derfor ikke er helt lige så meget på herrens mark som sidst?

Jeg har tænkt mig at lave en masse indlæg om det hele det næste stykke tid. Blandt andet hvor jeg taler lidt om aldersforskellen med Bella og kommende baby, et indlæg hvor jeg afslører kønnet (vi ved det nemlig allerede – vi har betalt os fra det denne gang), forskellen på denne graviditet og den med Bella (de er nemlig allerede til at få øje på), hvad vores tanker er omkring barsel denne gang – og mange flere. Navnet er faktisk også allerede på plads, men det tror jeg nu, at jeg først afslører, når baby er ankommet. Har I nogle ideer eller ønsker til indlæg omkring det hele, så siger I bare til.

Overraskelsen er i øvrigt sat til at ankomme i slutningen af november.

I have something I wanna tell you; yeah, I pregnant! It’s a surprised – not planned at all. We weren’t planning on having any more kids. But then this surprise happend and even though I was in chok in the beginning, then I’m really happe now. I’m due late November!

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

54 kommentarer

 • Stine

  Igen, stort tillykke!
  Jeg er også gravid, så jeg er nok bare en sucker for alt der har med baby at gøre 😉

  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jaaaa, det kommer der nok en masse af på bloggen nu 😉 Og stort tillykke til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Kæmpe tillykke, det er så stort! Og vildt og hvor glæder jeg mig bare helt enormt til at følge med herinde. Du giver den bare gas med babyindlæggende, jeg sluger dem råt!!😄😄 der er præcis 5 år og ni dage mellem Rose og Edith og for os er den store aldersforskel det HELT rigtige. Håber du lader os følge med i både det sure og det søde som sidste gang! For der var du sgu den sejeste ærlige mor jeg kender.
  Er sikker på det bliver helt vidunderligt for jeres lille familie!❤️✨❤️
  PS. Er vildt spændt på at høre hvilket navn I har fundet på, når den tid kommer☀️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor er du sød, Anne! Det er ærgerligt, at vi ikke kommer i mødregruppe sammen igen! Det var så hyggeligt. Jeg skal nok tage jer med hele vejen igen – og tusind tak for de søde ord igen <3 <3
   Der kommer i øvrigt til at være 5 år og 8 måneder mellem Bella og baby. Og for os føles det også rigtigt. Jeg ønsker på ingen måde, at vi havde fået en mere, da Bella var 2-3 år. Det virker helt hjernedødt – i forhold til hvordan vi havde det på det tidspunkt. Bella er så stor, at hun faktisk bliver en hjælp!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Stort tillykke med familieforøgelsens! Der er fem år og seks måneder mellem mig og min lillebror, og det har altid fungeret mega godt i vores familie. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Og det lyder dejligt! Jeg er også sikker på, at Bella og baby nok skal blive bedste venner!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Ej hvor er det stort. Stort tillykke.
  Jeg har 6 år imellem mine 2 børn. Og de er så søde sammen. Og nyder at jeg ikke har 2 små børn samtidig. Og de får stadig meget ud af hinanden. Min dreng er 8 og min pige er 2.
  Er super glade på jeres vegne- det er mega stort. Og nogle gange er der bare en mening med at tingene sker som de gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, jeg har også en følelse af, at tingene sker af en grund. Og jeg er meget tilfreds med aldersforskellen. Jeg ville slet ikke ønske, at skulle have to børn under 3 år for eksempel. Ellers tak!

   Og tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Igen, kæmpe stort tillykke til jer alle tre !
  Jeg glæder mig til at følge med i det – særlig med køn og navn, når vi en gang når dertil. Hvornår har du termin ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak Sara! Det har jeg den 26. november 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  Et stort og kærligt tillykke med den kommende familie forøgelse❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Tillykke til jer alle tre ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Åh altså <3 stort tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke!
  Jeg vil anbefale forfatter Charlotte Heje Haases nye podcast “Mor igen”, om at få sit andet barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Den vil jeg kigge på – tusind tak for tip! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej kæmpe tillykke til jer. Hvor er det dejligt at høre, og ja nogen gange sker ting jo bare af en grund og man må tage i mod <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, det virker også bare som om, at der var en mening med det! Og mange tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Tillykke med den store nyhed!
  Jeg så dig på dit arbejde i dag og ville have været henne og lykønske dig med graviditeten, – men jeg blev sku for genert 😀
  For faen. Nåh men, stort tillykke til jer alle tre med den lille spire <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Stort tillykke til jer tre!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Stort tillykke til jer! Det bliver rigtig spændende at følge med i. Især for mig fordi jeg har haft det ligesom dig med ikke at skulle have flere børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Ihh altså 😍 Kæmpe stort tillykke ❤️
  Glæder mig til at følge med i din graviditet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona J

  Hjerteligt tillykke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kæmpe stort tillykke Jeanett! Den havde jeg ikke lige set komme, men jeg er helt sikker på, at det bliver perfekt for jeres lille familie 😀 Og giv den endelig gas med baby-indlæggene 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det havde vi heller ikke selv! Så jeg kan godt forstå, at du er overrasket også, ha ha. Og mange tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kirstine

  Stort tillykke. Jeg glæder mig til at følge med. Jeg genlæser tit babyindlæggene i forbindelse med lillebror og synes jo generelt du skriver godt. Kæmpe tillykke med overraskelsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tillykke! Jeg glæder mig til at følge med. Jeg er ikke selv gravid, men jeg har lige fået at vide, at jeg skal være faster, så jeg er pludselig selv vældig baby-interesseret også 😜Der er i øvrigt hhv. 5,5 og 8 år mellem mig og mine to søskende (jeg er den yngste). Og jeg har det BEDSTE forhold til dem begge, så jeg kan slet ikke forstå, hvorfor mange generelt har travlt med, at der MAKS må være 2 års aldersforskel, for det er da slet ikke det afgørende for, hvordan forholdet mellem dem bliver. Jeg tror i øvrigt heller ikke, at jeg kunne overskue en ny baby umiddelbart efter at have født den første, pyha 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Tillykke med det, det er dejligt at det også føles rigtigt for dig nu. Jeg håber du nu får en god oplevelse med at være gravid og det hele, personligt følte jeg at anden gang var 100 procent lettere, jeg kendte mig selv og mine grænser. Og jeg vidste hvad der ventede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Mange tak! Og jeg kan virkelig godt følge dig. Jeg synes også allerede, at det hele virker meget nemmere. Man er nok mere ovenpå mentalt anden gang?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kæmpe tillykke! Hvor er det dejligt for jer!! Jeg vil gerne bare læse ALT! Har termin 20. december, men det er første gang, så jeg sluger alt råt. Tanker om graviditet og fødsel, morrollen (og andres indblanden), lister – åh lister: hvad man skal pakke, købe, huske osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Åhh hvor hyggeligt! Så følges vi jo næsten ad! Og du kan tro, at der kommer alt muligt. Vi skilte os selvfølgelig af med alle de store ting sidste år, så vi mangler både barnevogn, autostol, pusletaske, klapvogn osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Sig til med autostol. Jeg har en billigt til salg til de helt små og bor i Odense C.
   Og tillykke! Jeg har selv et planlagt barn og et overraskelsesbarn. Jeg ville ellers IKKE have flere, men hun blev til jordens bedste lille smutter og det er fantastisk at opleve mine pigers fællesskab og store kærlighed til hinanden! Tillykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene brunebjerg

  Hvor er det dejligt for jer. Vores den yngste var hellere ikke planlagt, men hvor var det godt han kom❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Ja, sådan har jeg det også allerede nu <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med vidunderet. Nogle gange er de bedste gaver, dem man sket ikke vidste at man ønskede sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kæmpe stort tillykke til jer alle tre <3
  Ligge med min lille, store, pige på 11 måneder ved min side, og jeg har virkelig svært ved at forestille mig, at jeg kan elske nogen lige så højt! Men min far siger, at det er muligt, og han har tre børn 🙈 Så på en måde glæder jeg mig allerede til nummer to!
  Giv den gas med baby indlæg, jeg sluger det råt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kæmpe tillykke Jeanett! Har fulgt dig i virkelig mange år nu, og må sige at graviditeten kommer noget bag på mig :-), men er bare så glad på jeres vegne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det gjorde den også på os 😉 Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Tillykke 🇩🇰 Jeg tror at det er den bedste gave, I kan give Bella

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Århhh, Stort tillykke! Hvor er det bare stort og vildt 🙂

  Selvom du flere gange har givet udtryk for at du nok ikke ønskede flere børn, så havde jeg alligevel en lille fornemmelse af at du/I ville få et barn mere før eller siden. Ved ikke hvorfor jeg tænkte sådan, men det var bare sådan en mave(høhø) fornemmelse 😉

  Glæder mig så meget til bebs relaterede indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Tillykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Mygind

  KÆMPESTORT TILLYKKE, JEANETT <3 !! KH! Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusinde gange tillykke med den lille kæmpe overraskelse! Hvor er det dejligt for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid

  Jeg kan simpelthen så godt lide din blog – du er helt ærlig og nede på jorden. Og hånden på hjertet, du har givet mig meget mere ro i maven i forhold til at få børn, da du har givet et indblik i, at alt ikke behøver være rosenrødt, planlagt og fantastisk, men at det er okay lige at skulle have sig selv med, uden at man bliver en ringere mor af den grund. Tusind tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-M

  Jeg vil også lige ønske jer til lykke! Det er lidt “sjovt”,når du ellers ikke har været hooked på at få flere børn, men der er en mening med alting, og man kan heldigvis skifte mening! Det bliver spændende for jer!
  Håber du får en dejlig nem graviditet, og jeg vil glæde mig til at følge med i det hele, hvis du lader os.
  Til lykke i hvert fald! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ih stort tillykke. Du er den eneste blogger, hvor jeg læser med rimelig fast. Så at læse din nyhed efter en sommerferiepause og konstatere, at du har termin en uge efter mig. Wow det er lidt vildt 🙂 Det er min første, og jeg har længe ikke haft lyst til at få børn. Men nu føles det bare rigtigt. Så jeg kan godt genkende, de følelser du beskriver. Rigtig meget held og lykke. Jeg glæder mig til at læse med

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye job