Et tip: Køb parfume, solbriller, make-up mm. til meget lave priser

Mit nye job

Reklamelinks markeret med*
Carla F HER* – Day et Birger HER* – Vagabond HER*
Vagabond HER* – Becksöndergaard HER* – Lauren Ralph Lauren HER* – Billi Bi HER*

Nu er det vist på tide, at jeg får fortalt jer, hvor jeg har fået job henne. Jeg har ikke trukket den med vilje, men kun fordi jeg simpelthen har været så træt og lige skulle vænne mig til at arbejde 37 timer om ugen på skæve tidspunkter. Jeg har ofte været oppe på 37 timer med bloggen, men her har jeg bare været mig selv i mit eget hjem med selvvalgte pauser og muligheden for at tage en kortere dag – eller helt holde fri. Det har været et stort privillegie, men jeg har siden årsskiftet kunne mærke, at jeg havde et stort behov for, at der skulle ske noget helt anerledes med mit arbejdsliv. Alt det der var fedt ved at være egen chef i starten, begyndte pludselig at føltes utrolig belastende. Friheden blev en byrde og jeg gik fra at føle, at jeg jo altid kunne holde fri, hvis jeg ville – til at føle at jeg ALDRIG havde fri. Der var altid lige en mail, der kunne besvares, artikler om nye ændringer på sociale medier der kunne læses, flere opdateringer på instagram der kunne lægges op – og jeg kunne fortsætte. De sidste par år er fritid og arbejdstid begyndt at flyde sammen og omkring årsskiftet kunne jeg ikke længere mærke forskel på den ene eller den anden. Heller ikke når jeg var afsted på faktisk ferie. Samtidig havde jeg længe savnet at have kollegaer, at have en følelse af at stå op til noget hver dag, “hører til et sted”, fast løn (jeg var begyndt at have ondt i maven over, at man aldrig ved, hvordan det ser ud økonomisk fra måned til måned. Udsvingene var simpelthen for store) og så det vigtigste: at have FRI, når jeg faktisk har fri. Det har været en oplevelse og rigtig lærerigt at stå på egne ben, men jeg har slet ikke været i tvivl om det sidste halve år, at jeg var “done”. Jeg føler, at jeg har prøvet det nu – og nu er det nogle andre ting, som jeg vægter højere. Ens prioriteter ændrer sig bare med tiden og det har mine bestemt gjort. Måske er der nogle af jer, der kan genkende det?

Jeg har siden nytår søgt fire jobs – og jeg har fået de to af dem, så jeg stod i den skønne situation, at jeg selv kunne vælge. Jeg har ikke søgt flere, fordi jeg har kun søgt jobs, som jeg virkelig gad. Jeg havde jo som sådan ikke travlt, da jeg bare kunne fortsætte med bloggen, indtil jeg havde et job, som jeg ville have. De sidste par år har jeg virkelig savnet at stå i butik. Som i; virkelig meget. Jeg er jo egentlig ikke butiksuddannet, men dem af jer, der har læst med herinde i mange år, ved at jeg har arbejdet flere år i butik. Blandt andet H&M og Gina Tricot. Jeg stoppede i Gina Tricot, da jeg var færdiguddannet, men jeg har faktisk altid haft en følelse af, at jeg overhovedet ikke var færdig med butiksverdenen. At jeg ville vende tilbage på et tidspunkt. Jeg er samtidig også rigtig træt af de sociale medier. De hænger mig simpelthen langt ud af halsen. Både som privatperson, men også i forhold til at arbejde med dem. Derfor er jeg så glad for at kunne fortælle, at mit nye job er hos Magasin her i Odense. Jeg er til daglig omgivet af lækre sager, som I ser her oven over, da jeg arbejder i afdelingen for sko og tasker. Jeg startede 1. juni og selvom jeg lige har skulle vænne mig til at stå op så mange timer igen, så er mine fødder og ben nu hærdet – og jeg er så glad for min beslutning. Det har været det helt rigtige. Jeg har fået søde kollegaer og jeg står ud ad sengen med et smil hver dag. Tim har også kommenteret flere gange, at jeg virker utrolig overskudsagtig og glad efter jeg er startet. Nu er jeg lønslave igen – og hvor er den bare skønt! Jeg håber på, at skulle være i Magasin i mange, mange år!

Der skal nok komme lidt mere gang i bloggen igen, når jeg lie finder en rytme i forhold til dén og at arbejde 37 timer. Jeg kommer dog nok ikke tilbage på at udgive indlæg hver eneste dag – til gengæld kan I se frem til, at jeg kun vil lave indlæg ud fra lyst og når jeg brænder for noget. Det håber jeg vil afspejle sig i den lange ende. Jeg har overhovedet ikke tænkt mig at lukke bloggen, men den skal tilbage til at være en hobby, som jeg (og forhåbentlig også I) nyder og som jeg ikke føler er en sur pligt. Det har jeg desværre følt siden omkring årsskiftet. Og så ved man, at tiden er kommet til en forandring. Den er her heldigvis allerede!

Tusind tak for at I følger med herinde. Det betyder uendeligt meget for mig og jeg håber, at I også er med fremover <3

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

31 kommentarer

 • Laura

  Tillykke med jobbet! Sejt gået at mærke efter og så gå efter det – og dejligt det var det rigtige for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Laura! Det var nemlig et spørgsmål om, at jeg fik stoppet op og mærket efter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det kan jeg SÅ godt sætte mig ind i! Jeg blev færdig som pædagog 1/2 efter at have været studerende og elev i maaaaange år (med 2,5 færdige uddannelser i rygsækken) og jeg fik job i en vuggestue 1/3, og mitoverskud er bare et helt andet! Selvom jeg er afsted 37 timer om ugen, har vi fået ryddet meget mere op, og nået mange flere ting hjemme efter jeg er startet. Utroligt hvor man kan samle energi op! Tillykke med at du har fundet din plads!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det kan jeg virkelig godt genkende! Jeg tror, at de fleste har det bedst i et job. Og tillykke til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg havde en idé om at du var kommet tilbage til butiksverdenen, da du skrev den anden dag du havde fri til nogle af Danmarks kampe 😉
  Men jeg har ventet på det her indlæg. Det er altid sjovt at høre om jobs og folk i Odense. Det er som om man bedre selv kan relatere til det 😉

  Stort tillykke med jobbet. Glæder mig til at følge med på bloggen, når du får lysten helt tilbage igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Tusind tak Stine! Og sjovt at du lidt havde gættet det 🙂 Jeg holder bestemt ved bloggen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg er nysgerrig på at høre mere om, hvad der tiltrækker dig ved dit nye job og ved butiksverdenen generelt? 🙂

  Jeg har selv kun stået i butik i en meget kort periode af mit liv, men jeg forbinder det meget med lave lønninger og vanvittige arbejdstider (specielt op til jul), der bestemt ikke er forenelige med familieliv med små børn, så det kunne være spændende at høre dine tanker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg kan bare rigtig godt lide kontakten med kunderne, sporten i at nå budgetter og jeg elsker, når vi får nye varer og de skal pakkes ud. Det føles som juleaften, når man ikke altid ved, hvad der gemmer sig i dem.

   Ja, arbejdstiderne er ikke altid super fleksible, men de passer bare rigtig godt til mig. Jeg har altid haft det stramt, når jeg skulle møde kl. 08. Jeg gør det og jeg kommer selvfølgelig, men det passer mig bare meget bedre and møde sent og så bare arbejde til senere. Vi kan sagtens få det til at fungere i forhold til familie. Der havde det kun været et problem, hvis det kun var mig, der kunne hente børn, men det er faktisk oftest Tim, der gør det, da han har kørekortet og bilen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmper tillykke med jobbet! Det må alligevel være en forandring, der kan mærkes – altså både personligt for dig i og med at du er gladere, men også i forhold til at få familiekabalen til at gå op. Hvor er det fedt at du stoppede op og lyttede til dig selv. Det må kræve vildt meget – både kræfter, men også mod – sådan at ændre ens arbejdsliv. Vi tog selv en stor beslutning ved at flytte i starten af året, og det kan virkelig også mærkes på humøret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R.

  Stort tillykke med dit nye job. Fedt, at du lyttede efter og reagerede på det og dejligt, at du fik job hurtigt.
  Jeg må indrømme, at jeg fik ondt i maven, da jeg læste dit indlæg. Jeg var bange for, at du nu lukkede bloggen “åh nej, skal jeg nu miste inspiration og gode debatoplæg.” Det er vildt ego af mig at tænke. Det skal naturligvis vigtigt, at der er passion i det, du tilbringer tid med og på i dit liv. Jeg håber, at du finder balancen og bliver ved med at lytte til kroppen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke med det nye job! Det er så vigtigt at mærke efter hvad man vil, og hvor dejligt at høre at du er så glad for det, så er der vist ingen tvivl om at det er det helt rigtige❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det føler jeg virkelig også at det er! Tak søde <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Tillykke med arbejdet, det er da et dejligt job, nu kan du være omgivet af lækre sko og tasker som arbejde.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Det er alt, alt for fristende at være på arbejde hver dag, ha ha. Lige nu er jeg især svært fristet ovre i afdelingen med tasker. Chloé på udsalg – svært at holde sig tilbage!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsebeth

  Tillykke med jobbet. Hvor er det skønt at læse du har lyttet til dig selv, taget springet og blevet almindelig lønslave igen. Tror ikke det er mange der tør/ vil gøre det.
  Kan mærke din glæde og energi igennem den skrevne blog. Super og endnu stort tillykke med dit valg😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  Stort tillykke med dit nye job!
  Det lyder som om, at du er havnet på den rette hylde og jeg håber at du bliver glad for det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Stort tillykke med dit nye job! Jeg tror heller ikke, jeg kunne være selvstændig – jeg duer ikke helt til det der med, at man aldrig ‘rigtigt’ har fri 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Nej, det har jeg måske nok også fundet ud af, at jeg ikke gør. Og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med det nye job. Hvor er det godt at du tør lytte til dig selv og følge din mavefornemmelse.
  Personligt er jeg rigtig glad for at høre at du ikke opgiver bloggen helt men kommer med nye kræfter, bare på en anden måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Må jeg spørge, hvorfor du ikke søgte et job, der er relevant ift. din uddannelse? I stedet for et ufaglært job? Ingen hate på ufaglærte job, blot en nysgerrighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   En af grundene er blandt andet det som jeg skriver et sted i indlægget her også – at de sociale medier hænger mig langt ud af halsen og har gjort længe. Og det gælder både, når jeg er på som privatperson, som blogger eller arbejder med dem. Jeg bryder mig ikke om den udvikling, der har været på området det sidste års tid. Og så har jeg – som også er beskrevet i indlægget – virkelig savnet at stå i butik ret længe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Stort tillykke. Det er skønt at have et job som man er glad for.
  Vil glæde mig til at handle med dig i magasin 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Jeg vil glæde mig til at du kigger forbi! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Kæmpe tillykke med jobbet! Hvor er det bare fedt for dig☺️ Og Magasin har altid været og vil altid være min all time favorite yndlings butik!!! Ligesom min farmor i øvrigt kun nødigt handler andre steder😄😄 kan virkelig godt forstå, hvis du føler dig fristet af alle deres lækre varer!! Vil glæde mig til at handle hos dig, når jeg besøger familien i Odense😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke med jobbet! Det må alligevel være en forandring, der kan mærkes – altså både personligt for dig i og med at du er gladere, men også i forhold til at få familiekabalen til at gå op. Hvor er det fedt at du stoppede op og lyttede til dig selv. Det må kræve vildt meget – både kræfter, men også mod – sådan at ændre ens arbejdsliv. Vi tog selv en stor beslutning ved at flytte i starten af året, og det kan virkelig også mærkes på humøret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Stort tillykke med jobbet!

  Jeg er nysgerrig på, hvad der tiltaler dig ved butiksverdenen og ved dit nye job? 🙂 Jeg har selv kun stået i butik i en kort periode af mit liv og elskede at give god service, men løn og arbejdstider var svære at forene mig med – og jeg tænker slet ikke, at det er særligt attraktivt, når man har små børn, men måske jeg tager fejl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Er der en grund til, at du ikke svarer på min kommentar? Syntes bestemt ikke den var negativ ell. stødende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miss Jeanett

   Slet ikke! Jeg er bare håbløst bagud med kommentarer – lige nu er der over 200 kommentarer, som jeg ikke har udgivet og svaret på. Så der er intet jeg var sur over omkring din besked 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jane

   Dejligt, syntes nemlig det kunne være spændende at høre hvad du mener ift. den retning som SoMe har taget. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende! Stort tillykke med jobbet. Det er dejligt når man kan mærke at man er på rette vej. Og interessant valg, de fleste jeg kender er smuttet fra detailbranchen når de får børn pga. de skæve arbejdstider, men der er jo heldigvis mange andre gode ting i jobbet som opvejer det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et tip: Køb parfume, solbriller, make-up mm. til meget lave priser