Billeder fra Bornholm

Summer Serenity: Sommerdage der flyder sammen

Ellos sort maxikjole - missjeanettEllos Beach Essentialsellos-beach-essentials-missjeanett-lang-maxikjolesommer-blomster-krukkerReklame for Ellos

Noget af det bedste ved sommer er de der sløve dage, hvor man bor i badetøj og løse sommerkjoler hele dagen. De dage, hvor man ikke ved, hvad klokken er og alle laver bare det, som de har lyst til. Det er noget af magien ved ferie; at dagene bare flyder helt sammen. På sådan nogle dage er det rart enten at have pakket kufferten med tøj, der hurtigt kan kastes over badetøj, men som også fungerer til, når man går på jagt efter aftensmad på en af de lokale restauranter. Ellos har netop lavet en kollektion, der er fyldt med lette kjoler, der nemt kan bruges både dag og aften – og som også er ret fine. Jeg faldt for den sorte kjole her – også selvom egentlig ikke synes, at sort tøj hører sig sommeren til. Der er dog et eller andet eksklusivt over kjolen her. Og den vil fungerer godt som tøj både ved poolen og under aftensmaden – om den så består af tzatziki, italiensk pizza eller grill herhjemme. Tasken er jeg ret forelsket i. Den er alt for cute og både kjole og tasken kommer uden tvivl med til Cypern senere på sommeren.

Min kjole kan købes HER (den fås også i hvid) og tasken finder I HER
I kan se hele kollektionen HER, som virkelig indeholder mange fine ting, der vil være perfekt til de varme dage og sommerferie.

Summer Serenity Ellos

Hvid kjole HER – Hat HER – Sandaler HER – Top HER
Sort maxikjole HER – Badedragt HER – Taske HER

One of my favorites things about Summer is those Summer days where you are in your swim suit all day and just need a great cover-up to when you’re getting some food – those days where you forget what time it is and you only do things you really wanna do. Ellos has just made this collection that’s perfect for those kind of days. See it HERE

FØLG BLOGGEN PÅ
INSTAGRAM HER + PINTEREST HER + FACEBOOK HER + BLOGLOVIN HER

bloglovin

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra Bornholm